hey yavrum brısa 544 den vedalaşmıştım....
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
Cuma günü Brissa için yazdıklarım.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBrissa 5.10 u aşağı kırmadığı sürece tut konumunda kalır. 5.60 seviyesi bir süre aşılamayacak görünümünde. Eğer aşarsa önü açık sert yükselişe geçebilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ptofs 526...528 üzerindelevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpetrolle ilgili yeni bir durum mu var ki...
atpet234...237 üzerinde
mepet202...207-211 üzerinde
ilgi,alaka,özen,ikram gösteririm...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
5.52-5.56 kademelerinden brissa alıyorumBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
şu bagfs ne uyuz bişeymiş yav :
)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Uyuz bulaşmamış hisse mi yokGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu bagfs ne uyuz bişeymiş yav :
)
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
BU HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!
KAP : ARSAN TEKSTIL TICARET VE SANAYI A.S. / ARSAN [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 17.06.2013 12:30:05
OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ORTAKLIGIN ADRESI : KARACASU KARAZIYARET MAH. FATIH SULTAN MEHMET CAD. NO:7/A KAHRAMANMARAS
TELEFON VE FAKS NO. : TEL: 0 344 251 26 00 FAKS: 0 344 251 26 23
ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : TEL: 0 344 251 26 00 FAKS: 0 344 251 26 23
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI? : HAYIR
OZET BILGI : ISTIRAK`IN KAR DAGITIMI KARARI ALMASI HAKKINDA.
---------------------------------------------------------------------------------------------
ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:SIRKETIMIZIN % 21,15 ORANINDA ISTIRAKI OLAN AKEDAS ELEKTRIK DAGITIM A.S.`NIN 17.06.2013 TARIH VE 8343 SAYILI T.TICARET SICILI GAZETESINDE YAYINLANAN ILANINA GORE 07.06.2013 TARIHLI OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA KAR DAGITIMI KARARI ALINMISTIR. KAR DAGITIMIYLA SIRKETIMIZ ISTIRAKINDEN 29.810.856,90 TL TEMETTU GELIRI ELDE EDECEKTIR.
AYRICA AYNI GENEL KURUL TOPLANTISINDA ALINAN KARAR GEREGINCE AKEDAS ELEKTRIK DAGITIM A.S.`NIN 24.000.000 TL OLAN SERMAYESININ IC KAYNAKLARDAN 1.000.000 TL ARTIRILARAK 25.000.000 TL`SINA CIKARILMASINA KARAR VERILMIS OLUP SIRKETIMIZIN ISTIRAK ORANI % 21,15 OLARAK DEGISMEMEKLE BIRLIKTE ISTIRAK TUTARI 5.287.500 TL OLMUSTUR.
|
sabah 2.10 dan almıştım şimdi sattım böle bir haber geldiiiii ::
))
Mevlana der ki;
Yorum
-
afiyet olsun..Mevlana der ki;
Yorum
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
brksn 282....283 ve 290 önemli
erico 333...338 ve 342 önemli.... üzerinde olursa; çay ,kahve,muhabbet ....kendileri bilir...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Sen satınca biz alacağımızda haber veriyoruzGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sabah 2.10 dan almıştım şimdi sattım böle bir haber geldiiiii ::
))
Bu Marks'ın "eşitsiz gelişme yasası"nı işletir; reva midur?
Yorum
-
ahilas, kayınım 25 haziranda gelecek; biz 29-30 Haziran'a Antalya'dan İstanbul'a dönüp aynı gün Tokat'a geçeceğiz. 13-14 Temmuzda tekrar İstanbul'a döneceğiz. 14 Temmuz uygun muBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ben aldığımı yazamıyom artık.millet etkilenip te alırsa zrar etmelerinden korkuyom abimMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSen satınca biz alacağımızda haber veriyoruz
Bu Marks'ın "eşitsiz gelişme yasası"nı işletir; reva midur? 
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum