Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
-

......................................Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-

...........................................Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Sermayeyi Tüketen Şirketler
ALYAG-ANSA-ATLAS-BERDN-BISAS-BJKAS-BROVA-BURVA-CBSBO-COSMO-
DARDL-DOGUB-DYHOL-DYOBY-ECYAP-EGYO-EKIZ-EPLAS-EUROM-FVORI-
GSRAY-IDAS-IDGYO-IHMAD-KARSN-KLBMO-KPHOL-KRONT-LATEK-LTHOL-
MAKTK-MANGO-MEGAP-MERKO-METAL-METUR-MIPAZ-MRTGG-MZHLD-PRTAS-
RANLO-RHEAG-SAFGY-SELGD-SERVE-SILVR-SKPLC-SONME-TBORG-TIRE-
TRNSK-TSPOR-TUKAS-UYUM-UZERB-VAKKO-VKBYO-VKING-YESIL-YGYO
http://www.borsagundem.com/haber/Bor...tabloda/146252[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
ALGYO: Şirketin, İstanbul Büyükçekmece’de bulunan toplam 164.589,51 m² alana sahip arsası için, İSKİ
tarafından açılan kamulaştırma davasında; Mahkemece arsanın 158.401,43 m²’lik kısmının kamulaştırılmasına
ve Şirkete 16.483.744,40 TL bedel ödenmesine karar verdi. Aynı adreste bulunan 644.681,44 m² alana sahip
106-20 no.lu parselin yaklaşık 40.000 m²’lik kısmı ile 8521 no.lu parselden kalan 6.188,08 m²’lik kısmının
kamulaştırma davaları ise devam ediyor.22 Mayıs 2013
ASELS: Şirket ile bir yurtdışı müşteri arasında çeşitli elektro-optik cihazların satışına yönelik olarak toplam
bedeli 1.150.000 USD tutarında bir sözleşme imzalandı.
ATEKS: Şirket, 2012 yılı Olağan Genel Kurul toplantısını 14.06.2013 tarihinde yapacak.
BTCIM: Şirket, 2012 yılı karından 5 milyon TL tutarındaki bölümün sermayeye eklenmesi için (%6,66 oranında
bedelsiz) SPK’ya başvuruda bulundu.
DOAS: Yönetim Kurulu, Irak'ta Volkswagen ve Audi markalı araçların ithali, satışı ve satış sonrası
hizmetlerinin yürütülebilmesi için Volkswagen AG ve Irak'ta faaliyette bulunan distribütörle görüşmeler
yapılması, elde edilecek sonuçlara göre Irak'ta bir şirket kurulması hususunda şirket yönetimine yetki verdi.
GARFA: Şirket Yönetim Kurulu, tamamı iç kaynaklardan olmak üzere sermayenin 21 milyon TL’den 79,5
milyon TL’ye artırılması için SPK’ya başvuruda bulundu.
GSRAY: Galatasaray, futbolcu Alper Potuk'un transferi için Eskişehirspor Kulübü Derneği ile resmi
görüşmelere başladı.
IDAS: Şirket payları bugünden itibaren Gözaltı Pazarı'nda işlem görmeye başlayacak.
ISMEN: Şirket, 2012 yılı karından 24,5 milyon TL tutarındaki bölümün sermayeye eklenmesi için (%8,57
oranında bedelsiz) SPK’ya başvuruda bulundu.
ORGE: Şirket ile Sms İnşaat Ltd. Şti. arasında Sinpaş Altın Oran Projesi KLMN Bloklarına ait elektrik taahhüt
işlerinin yapımı için 3.953.000 TL tutarında sözleşme imzalandı.
OSMEN: Şirket Yönetim Kurulu, sermayenin %100 oranında nakit artırılmasına karar verdi.
PAGYO: Şirketin halka arz edilen 21.750.000 TL nominal değerli payları 23.05.2013 tarihinden itibaren 4,70
TL baz fiyattan Borsa Kurumsal Ürünler Pazarı'nda işlem görmeye başlayacak.
SKPLC: Şirket, yeniden üretime başlanılması ile ilgili olarak ilk civcivlerin çiftliklere yerleştirilmeye başlandığını
açıkladı.
SODA: Şirket, 2012 yılı karından 32 milyon TL tutarındaki bölümün sermayeye eklenmesi için (%7,53
TEKST: The Economist dergisi, kulislerde Çinlilerin Tekstilbank’ı almaya yakın olduğunun konuşulduğunu
iddia etti. Tekstilbank tarafı imzalanan bir gizlilik sözleşmesini gerekçe göstererek konu hakkında yorum
yapmadı. (Milliyet)
TRKCM: Şirket, 2012 yılı karından 16,3 milyon TL tutarındaki bölümün sermayeye eklenmesi için (%2,35
TSPOR: Trabzonspor, Serkan Balcı ile mevcut sözleşmenin uzatılması konusunda görüşmelere başladı.
YKGYO: Kağıthane OfisPark projesinde yer alan bir adet bağımsız bölümü KDV hariç 2.100.000 USD bedelle
satılmasına karar verdi. Satışın yapılması sonucunda VUK'a göre 1.396.125 TL ve UFRS'ye göre ise 292.308
TL kar elde edilmesi bekleniyor.[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
selam key borsaaaa..........Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
İn cin top oynar olmuş burada :(Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Yahu mu topiğin ilk yaratıcısı, oluşturucusu olarak üzülüyor insan :(
Kendi başıma sohbet edeyim, çiziktireyim bari; gelen dostlar olursa şenlendirelim yeniden burayı...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
mutlu, krdma deva şimdilik iyi gördüğüm ilgilendiğim hisselerBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
3.24 den arena aldım bakalım bugün veya yarına bana kebab yedirir mi
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Şubat ayında 2.90-3.10 aralığında burada daha önce yazdığım Lokman Hekim 5.92 de iki tavan çekti
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum

Yorum