Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • firenze
    Duble Mühendis
    • 02 Haziran 2012
    • 348

Keyborsa Tahmin Yarışmasına katılın, forumu destekleyin...
    Konuşmak bir mana ise susmak binbir mana. Herkes konusmasına konuşur lakin sükût yürekli olana.

Yorum

• ayhan53
      Rallici Başkan
      • 27 Nisan 2009
      • 2657

Galatasaray yönetim kurulu üyelerinden Sedat Doğan kulübün iki yeni şirket kuracağını açıkladı, bu şirketlerden bir tanesi gayrimenkul bir diğeri ise pazarlama üzerine olacak.

Ford Otomotiv'in 2013 yılı ilk çeyrekte konsolide olmayan net dönem karı 176.070.116 TL (önceki 164.908.130 TL). Türk Traktör’ün ise aynı dönemde konsolide olmayan net dönem karı 60.285.185 TL oldu (önceki : 64.061.871 TL)

EREGL : 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net 0,0291429 TL, Nakit Kar Payı Ödeme Tarihi 30.05.2013

EKGYO : İkincil halka arzının BIST Toptan Satışlar Pazarında (TSP) gerçekleştirilmesine, sirkülerin ilan tarihini takip eden ilk işlem gününden başlayarak, TSP'de gerçekleştirilecek satışı izleyen işlem gününe kadar işlem sırasının geçici kapatılmasına ve TSP'deki satışı izleyen günde, son işlem günündeki baz fiyatla yeniden işleme açılmasına karar verildi.

ANELT : %99,99 oranıyla bağlı ortağı olan Aneles Elektronik Üretim ve Pazarlama San. ve Tic. A.Ş. 'nin hisselerinin, İnformatik Bilişim Teknolojileri San. ve Tic. Ltd. Şti. 'ne satışı için görüşmelere başlanmıştır.

GSDHO : Kar dağıtım politikasının "karların olağanüstü yedeklerde biriktirilerek,iç kaynaklardan bedelsiz sermaye artırımlarında pay olarak dağıtılması" şeklinde belirlenmesi Olağan Genel Kurul'un önerisine sunulacak.

AKENR : Sonradan belirlenecek bankalarla şirketin 350.000.000 ABD Doları ve 40.000.000 Euro'ya kadar bir tutarla sınırlı olmak üzere, faiz oranı riskinin sınırlandırılmasına ilişkin olarak ilgili sözleşme imzalanmasına karar verildi. Ayrıca Akcez Enerji’deki %45 hissesinin Akkök ve CEZ’e satışında hisse satış bedelinin 68 milyon dolar tutarında ikinci taksidi tahsil edildi.

ANHYT : 300.000.000.-TL olan çıkarılmış sermayenin 450.000.000.-TL'lik kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 50.000.000.-TL bedelsiz artırılarak 350.000.000.-TL'ye çıkarılmasına karar verildi

ENKAI : 2.800.000.000 TL mevcut sermayenin 3.200.000.000 TL'ye bedelsiz olarak artırılması için SPK'ya başvuru yapıldı.

ARENA : 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net 0,104317 TL, Teklif edilecek ödeme tarihi 28.05.2013

ARTOG : Bağlı ortaklık Arp Petrol Arama'nın ruhsat sahasına ilişkin harita intikal işlemlerin başlatılması ve tamamlanmasını ardından 2013 yılı sonuna kadar saha keşif sürecinin tamamlanması ve çalışmaların aktif hale getirilmesine karar verildi.

BMEKS : JCR-Eurasia Rating, 26 Nisan 2013 tarihli basın açıklaması ile Şirketin Kısa Vadeli Ulusal ve Uzun Vadeli Uluslararası Yerel Para notlarınının görünümünü "Durağan" dan " Pozitif" e revize etmiştir.

MCTAS : 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net 0,025500 TL, Teklif edilecek ödeme tarihi 24.05.2013
      [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
      M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• SÜRGÜNEFE
        Tecrübeli
        • 20 Ağustos 2010
        • 1442

bereketli ola

Yorum

• Penguen
          Mahdumu Kamil
          • 02 Mayıs 2008
          • 1387

Otomat 430

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• soprano
            Yeni Üye
            • 10 Aralık 2012
            • 11

Emeğinize sağlık güzel paylaşımlar olmuş

Yorum

• soprano
              Yeni Üye
              • 10 Aralık 2012
              • 11

Günün en güzel sözü:

"Hayat bir oyun sahnesidir."- William Shakespeare
              "Borsa hayatın ta kendisidir." - Kenan Özgülcan

Yorum

• soprano
                Yeni Üye
                • 10 Aralık 2012
                • 11

İyi tatiller herkese

Yorum

• firenze
                  Duble Mühendis
                  • 02 Haziran 2012
                  • 348

Keyborsa tahmin yarışmasına bekliyoruz.
                  Konuşmak bir mana ise susmak binbir mana. Herkes konusmasına konuşur lakin sükût yürekli olana.

Yorum

• Penguen
                    Mahdumu Kamil
                    • 02 Mayıs 2008
                    • 1387

Otomat 56

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
                    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• ayhan53
                      Rallici Başkan
                      • 27 Nisan 2009
                      • 2657

AKFEN, DGZTE, DOBUR: Şirketler 2012 yılı Olağan Genel Kurul toplantısını 28.05.2013 tarihinde yapacak.
                      AKSEN: Şirket, 2013/03 döneminde 18.022.798 TL net kar açıkladı.
                      ALNTF: Banka, 2013/03 döneminde 24.800.000 TL net kar açıkladı.
                      CBSBO, PRTAS: Anadolu 4.Asliye Ticaret Mahkemesi, daha önce İflasın Ertelenmesi konulu verilen
                      12.10.2010 tarihli "tedbir ve erteleme tedbiri"nin devamına ve duruşmasının 09.09.2013 tarihine bırakılmasına
                      karar verdi.
                      CRDFA, DMSAS: Şirketler 2012 yılı Olağan Genel Kurul toplantısını 30.05.2013 tarihinde yapacak.
                      GOODY: Şirket, Mayıs ayında üretime 7 iş günü ara vereceğini açıkladı.
                      7 Mayıs 2013
                      KILER: Aras Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin devir alınması amacı ile Şirketin %51, ÇEDAŞ Elektrik Dağıtım
                      Yatırımları A.Ş.'nin ise %49 ortak olacağı ARAS ENERJİ YATIRIMLARI A.Ş. ünvanı ile bir ana ortaklık tesis
                      edilmesine, devir alma işleminin kurulacak olan bu şirket üzerine alınmasına dair ÇEDAŞ ELEKTRİK DAĞITIM
                      YATIRIMLARI A.Ş. ile Şirket arasında bir ortaklık anlaşması imzalandı.
                      LOGO: Şirket, Netsis Yazılım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den hisse alımı ile ilgili olarak bağlayıcı olmayan ön
                      görüşmelere başladı.
                      NTHOL: Şirket Yönetim Kurulu, hisse başına net nakit 0,1646 TL temettü dağıtılmasını teklif edecek.
                      RYGYO: Şirket Yönetim Kurulu, 27.05.2013 tarihinde yapılacak genel kurulda kar payından 27,0 milyon TL’nin
                      ortaklara bedelsiz hisse senedi olarak (%14,2) dağıtılmasını teklif edecek.
                      TATKS: Şirket, 2013/03 döneminde 6.332.923 TL net kar açıkladı.
                      TRCAS: Şirket Yönetim Kurulu, 23.05.2013 tarihinde yapılacak genel kurulda hisse başına net nakit 0,0283
                      TL temettü dağıtılmasını teklif edecek.
                      [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                      M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• tredas
                        Tecrübeli
                        • 15 Mayıs 2008
                        • 716

SANKİ BİRAZ SIKIŞTIRMIŞLAR GİBİ BİR DURUM VAR YARIN BELLİ EDER KENDİNİ

1,57 VE 1,60 DİRENÇLER .............
                        Biz trakyalıyız...
                        Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
                        arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))

Yorum

• tredas
                          Tecrübeli
                          • 15 Mayıs 2008
                          • 716

Biz trakyalıyız...
                          Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
                          arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))

Yorum

• tredas
                            Tecrübeli
                            • 15 Mayıs 2008
                            • 716

Biz trakyalıyız...

Yorum

• tredas
                              Tecrübeli
                              • 15 Mayıs 2008
                              • 716

Biz trakyalıyız...

Yorum

• VIX100
                                Tecrübeli
                                • 03 Kasım 2011
                                • 1945

6milyon tl nominal tutarlı senet satışı için mkk ya başvurmuş iheva,geçmiş olsun,10 milyon adet kaat demek bu
                                oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

Working...
                                X

Debug Information