Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kavak63
    Tecrübeli
    • 11 Mart 2013
    • 445

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akmgy gidiyo saliha..
    dostum ne yapalım ayağından yakalayalı-mı.
    T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ

Yorum

• GÜKO25
      Ankara sponsoru
      • 02 Eylül 2009
      • 11674

kavak63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      dostum ne yapalım ayağından yakalayalı-mı.
      şu sırlar moda gyo ama ben de yok sen bilirsin

gidenin peşinden ben koşmam o işi mustik iyi beceririr....
      Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
      Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• mustiky
        Tecrübeli
        • 23 Ağustos 2011
        • 588

Cumadan az bi miktar maliyetlenmiştim....
        Dirençleri gecebilecekmi bakalım...

Yorum

• ahilas34
          Bağımlı
          • 02 Kasım 2011
          • 1442

torunlar la ben yarısmaya katıldıgımda hıc prım yapmadıydı, sımdı gıdıyo hayın...

Yorum

• GÜKO25
            Ankara sponsoru
            • 02 Eylül 2009
            • 11674

ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            torunlar la ben yarısmaya katıldıgımda hıc prım yapmadıydı, sımdı gıdıyo hayın...
            bu zamane torunlarının ne zaman nerde ne etceği belli olmuyo saliha
            Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
            Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• ahilas34
              Bağımlı
              • 02 Kasım 2011
              • 1442

akmerkez mı ben zarar dan satsam ucar, tam senesı geldı, buralardan alan lar kazandı .. bende ıse ya nasıp.. kaldı 9 senem beklıyom zarrasız cıkcam dıye hayırlısı olsun gıtsın bakalım..

Yorum

• GÜKO25
                Ankara sponsoru
                • 02 Eylül 2009
                • 11674

mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Cumadan az bi miktar maliyetlenmiştim....
                Dirençleri gecebilecekmi bakalım...

he geçer bekle goçum benim...
                Mevlana der ki;

Yorum

• muzzy
                  Aktif
                  • 12 Mart 2012
                  • 205

***KOZAL***KOZA ALTIN İŞLETMELERİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
                  ***KOZAL***KOZA ALTIN İŞLETMELERİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi
                  : ANKARA MERKEZ: NECATİBEY CAD. NO:56/B ÇANKAYA/ANKARA
                  Telefon ve Faks No.
                  : 0 312 587 10 00 VE 0 312 587 11 00
                  Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks
                  No.su : 0 312 587 10 15 VE 0 312 587 11 00
                  Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı?
                  : Hayır
                  Özet Bilgi
                  : Esas sözleşme değişikliğine ilişkin yönetim kurulu kararı

AÇIKLAMA:
                  Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirket yönetim kurulunun 18.03.2013 tarihli toplantısında esas sözleşmemizin
                  "amaç ve konu" başlıklı 3 nolu, "şirketin merkezi ve şubeleri" başlıklı 4 nolu,
                  "sermaye ve hisselerin nevi" başlıklı 6 nolu, "kurumsal yönetim komitesi"
                  başlıklı 7.2 nolu, "murakıplar ve görevleri" başlıklı 10 nolu, "genel kurul"
                  başlıklı 11 nolu, "toplantıda komiser bulunması" başlıklı 12 nolu, "ilan"
                  başlıklı 13 nolu, "hesap dönemi" başlıklı 14 nolu, "karın tespit ve dağıtımı"
                  başlıklı 15 nolu, "yedek akçe" başlıklı 16 nolu ve "şirketin fesih ve infisahı"
                  başlıklı 17 nolu maddelerinin değiştirilmesine karar verilmiştir.
                  Bu kapsamda gerekli izinlerin alınması için Sermaye Piyasası Kurulu ile Gümrük ve
                  Ticaret Bakanlığı'na başvurulacak, gerekli izinlerin alınmasını müteakip esas
                  sözleşme değişiklikleri şirket genel kurulunun onayına sunulacaktır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54
                  sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza
                  ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve
                  belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde
                  etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan
                  sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• ahilas34
                    Bağımlı
                    • 02 Kasım 2011
                    • 1442

erdal abı hep torunlar al tırununa kalsın der, ımdat abı nın dedıgı gıbı, bana penguen hocam dedıydı, e boru degel hoca mın kagıdydı... haftaya da beyaz ucar sonra ansa... olalara hayırlı olsun

Yorum

• GÜKO25
                      Ankara sponsoru
                      • 02 Eylül 2009
                      • 11674

U haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz!

kap : Koza altin isletmeleri a.s. / kozal [] ozel durum aciklamasi (genel) 18.03.2013 15:15:33

ozel durum aciklamasi (genel)
                      ---------------------------------------------------------------------------------------------

ortakligin adresi : Ankara merkez: Necatibey cad. No:56/b cankaya/ankara
                      telefon ve faks no. : 0 312 587 10 00 ve 0 312 587 11 00
                      ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 0 312 587 10 15 ve 0 312 587 11 00
                      yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
                      ozet bilgi : Esas sozlesme degisikligine iliskin yonetim kurulu karari

---------------------------------------------------------------------------------------------
                      aciklanacak ozel durum/durumlar:

Sirket yonetim kurulunun 18.03.2013 tarihli toplantisinda esas sozlesmemizin `amac ve konu` baslikli 3 nolu, `sirketin merkezi ve subeleri` baslikli 4 nolu, `sermaye ve hisselerin nevi` baslikli 6 nolu, `kurumsal yonetim komitesi` baslikli 7.2 nolu, `murakiplar ve gorevleri` baslikli 10 nolu, `genel kurul` baslikli 11 nolu, `toplantida komiser bulunmasi` baslikli 12 nolu, `ilan` baslikli 13 nolu, `hesap donemi` baslikli 14 nolu, `karin tespit ve dagitimi` baslikli 15 nolu, `yedek akce` baslikli 16 nolu ve `sirketin fesih ve infisahi` baslikli 17 nolu maddelerinin degistirilmesine karar verilmistir.
                      Bu kapsamda gerekli izinlerin alinmasi icin sermaye piyasasi kurulu ile gumruk ve ticaret bakanligi`na basvurulacak, gerekli izinlerin alinmasini muteakip esas sozlesme degisiklikleri sirket genel kurulunun onayina sunulacaktir.

------------------------------------------------------------
                      Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                        Ankara sponsoru
                        • 02 Eylül 2009
                        • 11674

mustik bak bakayım burce 628 geçtimi
                        Mevlana der ki;

Yorum

• kavak63
                          Tecrübeli
                          • 11 Mart 2013
                          • 445

MUTLU AKÜMUTLU
                          7,80
                          Son 18 Mar - 15:30
                          0,20 / 2,63%
                          Günlük Değişim

her tarafı oynuyor.
                          ne yapacağını bir bilsek.
                          elinde arsası var . oynayıp duruyor.
                          T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ

Yorum

• GÜKO25
                            Ankara sponsoru
                            • 02 Eylül 2009
                            • 11674

Bu haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz!

kap : Aselsan elektronik sanayi ve ticaret a.s. / asels [] ozel durum aciklamasi (genel) 18.03.2013 15:33:39

ozel durum aciklamasi (genel)

ortakligin adresi : Mehmet akif ersoy mahallesi 296. Cadde no: 16 yenimahalle / ankara
                            telefon ve faks no. : (312) 592 10 00 / (312) 354 13 02
                            ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : (312) 592 12 42 - 45 - 46 - 70 / (312) 592 12 49
                            yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
                            ozet bilgi : Sozlesme imzalanmasi

aciklanacak ozel durum/durumlar:

Aselsan a.s. Ile bir yurtdisi musteri arasinda teknolojik altyapi malzemeleri satisina yonelik olarak 15 mart 2013 tarihinde toplam bedeli 2.050.529,40 abd dolari olan bir sozlesme imzalanmistir. Soz konusu sozlesme kapsaminda teslimatlar 2013 yilinda gerceklestirilecektir.
                            |
                            Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                              Ankara sponsoru
                              • 02 Eylül 2009
                              • 11674

kavak63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              MUTLU AKÜMUTLU
                              7,80
                              Son 18 Mar - 15:30
                              0,20 / 2,63%
                              Günlük Değişim

her tarafı oynuyor.
                              ne yapacağını bir bilsek.
                              elinde arsası var . oynayıp duruyor.
                              her tarafı oynuyosa uzak dur boş ver ondan sana bana yar olmaz..
                              Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                                Ankara sponsoru
                                • 02 Eylül 2009
                                • 11674

radyolog abim gelmiş hoş gelmişşşşş
                                Mevlana der ki;

Yorum

Working...
                                X

Debug Information