Mesut hocam ANACAM 2,70+ sonrası 2,9x hedef olabilirmi kağıt kalkışa hazır gibi.
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Sn reisim-43
alıntı yapamıyorum, sanırım benim pc den kaynaklanıyor;
ANACM de hedefinizi iiyi belirlemişsiniz; hatta ov için o hedef küçük de kalabilir. Ne ki hisseyi düzenleyen ellere teknik açıdan bakılırsa, henüz kalkışa hazır görünmüyor; küçük rötuşlar tamamlanmak isteniyor; bu da sanırım önümüzdeki hafta 2. yarısına sarkar. İştahlı alıcı çıkarsa rötuş süreci erkene çekilir elbet ama bugün ve yarın için tamamlanması güç gibi görünmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Tspor da destekler: 7.22-7.14Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Bugün ay kapanışları var, 1095 üstünde kapatırsa en azından bi dönüş sinyali alınmış oluyor sanırım, yalnış yorumlamıyorsam şayet... şahsen 1175 altında pek işleme girmem gibime geliyor... ama izliyorum bunu...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın arkadaşlar
NETAS inat ediyor 1040 lar üzerine kendini atmamak için
ne kadar direnecek bakalım
Yorum
-
-
Hayırlı olsun Hacım ;) 102,50 gecerken haber et bana hehehe...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster101 den bshev gelmiş bana...
Bu arada gelde cay ısmarlayım sana ;) ordanda
icmeye giderik 
BSHEV (günlük)
Yorum
-
Teskler sizde hosgeldiniz...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkolay gelsin bol kazançlar...
Sn Simurg şu gükonun almıs oldugu BSHEV deki aylık benzerlikler siz ne düşünüonuz?
Yorum
-
güko işini bilir....mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeskler sizde hosgeldiniz...
Sn Simurg şu gükonun almıs oldugu BSHEV deki aylık benzerlikler siz ne düşünüonuz?
Yorum
-
garanda kar realizesi 8.62-64 dirençlerinden yapılabilir...
Yorum
-
len mustik sen benim ne zaman grafikle iş yaptığımı gördün ::
))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
OV-UV hisse olarak arena ii görünüyor tutup biriktirip sabredeceklereBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Erhan Hocam Hoşgceldun da
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
len olum mustik aynı tarih aralığına bakarsan tabiki öle görürsün git grafik okumayı çizmeyi öğrende öle gel :::::::::::::::mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırlı olsun Hacım ;) 102,50 gecerken haber et bana hehehe...
Yalnız bak altta aylık grafiğine baktım... bir çok benzerlik gördüm...
Umarım bi öncekinin yolunu izlemez ters teper....
icmeye giderik 
BSHEV (günlük)

BSHEV (aylık)

)))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
looo güko bi sorun olmuş grafikte dikkate alma
mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırlı olsun Hacım ;) 102,50 gecerken haber et bana hehehe...
icmeye giderik 
BSHEV (günlük)

Yorum
-
güko şeytan dürttü konyada yerimi aldım, gitmiyosa benim yüzümdendir haberin ola
Yorum
Yorum