günaydın
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
dün 4.90-5.05 aralığından aldığım ALCTEL i 5.16 dan verdim. Allah bereket versunBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Tsporda seanslık direnç 7.55 destek 7.05 civarı görünmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
bişe yazında çorba parası çıksın be mubarekler 2 aydır taş kaynatıyorum

Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
5.20 den ALCTEL aldımBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
sabah sabah alcatelden iyi ceza kestiler :(Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Petkimde 3.08-3.09 kademelerinden 3.22 hedefi gözetilebilir. benim tarzım değil şimdilikBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
bekle az kaldı abi...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın arkadaşlar
NETAS inat ediyor 1040 lar üzerine kendini atmamak için
ne kadar direnecek bakalımMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Gsaray da 42.20-30 kademelerinden 44.20 hedefi beklenebilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Tspor karar verme noktasında. Ya 7.50 civarına gidecek ya da 7.08-12 kademelerine çekilecek...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ADANA, ADBGR, ADNAC: Şirket 2012 yılında 86.953.159 TL net kar açıkladı.
AFYON: Şirketin 2012 yılı olağan genel kurul toplantısı 25.03.2013 tarihinde yapılacak.
ASLAN: Şirket Yönetim Kurulu, hisse başına net nakit 0,3829 TL kar payı dağıtımı 29.03.2013 tarihinde yapılacak olağan genel kurul toplantısında görüşecek.
ASLAN: Şirket 2012 yılında 37.189.537 TL net kar açıkladı.
AVGYO: Metrocity İş Merkezi'nin 7'nci katında konumlanmış olan 169 numaralı bağımsız bölümünün satışı için Şeker Faktöring Hizmetleri A.Ş. ile görüşmelere başlandı.
BASCM: 2012 yılında 31.679.918 TL net kar açıkladı ve Yönetim Kurulu hisse başına net nakit 0,0680 TL kar payı dağıtımının 30.05.2013 tarihinde yapılmasını genel kurulun onayına sunulacağını açıkladı.
BOLUC: Şirket Yönetim Kurulu, hisse başına net nakit 0,1266 TL kar payı dağıtımı 26.03.2013 tarihinde yapılacak olağan genel kurul toplantısında görüşecek.
BOLUC: Şirket 2012 yılında 24.034.968 TL net kar açıkladı.
BRSAN: Şirket Yönetim Kurulu, sermayenin iç kaynaklardan %400 oranında bedelsiz artırılmasını 29 Mart’ta yapılacak Genel Kurul’un onayına sunacak.
CEMTS: Şirketin 2012 yılı olağan genel kurul toplantısı 22.03.2013 tarihinde yapılacak.
COSMO: Şirket 2012 yılında 41.943 TL net kar açıkladı.
EKGYO: İstanbul Finans merkezinde yer alan İstanbul Ümraniye’de kayıtlı taşınmazın T.C. Merkez Bankası’na KDV hariç 299.260.000 TL bedel üzerinden (KDV dahil 353.126.800 TL) peşin olarak satışı hususunda taraflar arasında mutabakata varıldı. TMMOB Mimarlar Odası tarafından İstanbul 8. İdare Mahkemesi'nde Maslak 1453 projesi için açılan davada mahkeme 31.01.2013 tarihli kararı ile dava konusu imar planlarının iptaline karar verdi.
ETILR: Şirket 2012 yılında -875.599 TL net zarar açıkladı.
FENER: UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu, Bate Borisov maçında stadyum dışından atılan yabancı maddeler nedeniyle Fenerbahçe'ye bir maç seyircisiz oynama cezası verdi. (Cihan)
FROTO: Şirket Yönetim Kurulu, hisse başına net nakit 0,7267 TL kar payı dağıtımı 21.03.2013 tarihinde yapılacak olağan genel kurul toplantısında görüşecek.
GOLDS: The Bank of Nova Scotia tarafından Şirket aleyhine açılan davanın bir sonraki duruşmasının21.03.2013 tarihinde yapılacağı açıklandı. Ayrıca, şirketin iflastan korunma için yaptığı başvuru mahkeme tarafından kabul edildi.
HLGYO: Şirket 2012 yılında 12.065.699 TL net kar açıkladı.
IDGYO: Şirketin 2012 yılı olağan genel kurul toplantısı 29.03.2013 tarihinde yapılacak.
KUYAS: Şirketin 2012 yılı olağan genel kurul toplantısı 20.03.2013 tarihinde yapılacak.
MAALT: Şirketin 2012 yılı olağan genel kurul toplantısı 28.03.2013 tarihinde yapılacak.
MMCAS: Şirketin ana hissedarı Masum Çevik'e ait 470.713,37 TL nominal değerli A grubu, 470.713,37 TL nominal değerli B grubu ve 6.982.248,42 TL nominal değerli C grubu hisseler olmak üzere toplam 7.923.675,16 TL nominal değerli hisselerinin satışı konusunda, Masum Çevik ile Kervansaray Hotel Verwaltungs GmbH arasında münhasırlık sözleşmesi imzalandı.
MRDIN: Şirket 2012 yılında 36.671.412 TL net kar açıkladı.
MUTLU: Şirket Yönetim Kurulu, aktifinde yer alan İstanbul Kartal'daki eski fabrika arazisi ile Bursa Yalova yolu üzerinde bulunan eski fabrika arsalarını yeni kurulacak bir şirkete devredip, bu gayrimenkuller üzerinde ortaklık ve/veya kar paylaşımına dayalı gayrimenkul projeleri geliştirmek üzere yapılan tekliflerin değerlendirilmesine karar verdi.
OLMKS: Şirketin 2012 yılı olağan genel kurul toplantısı 22.03.2013 tarihinde yapılacak.
OZKGY: Özak GYO Genel Müdürü Sadun Coşkuntürk, 2013'te 2 projenin lansmanını yapacaklarını, ayrıca İstanbul Göktürk'teki 2B arazileriyle ilgilendiklerini söyledi. (Sabah)
SAHOL: Exsa Export portföyünde yer alan %1,29 oranındaki (26.408.440 lot) Sabancı Holding hissesini iki yıl içinde İMKB’de satacağını açıkladı.
SKBNK: Banka Yönetim Kurulu, 2012 yılı karının olağanüstü yedeklere aktarılmasına karar verdi.
SKBNK: Banka 2012 yılında 240.302.000 TL net kar açıkladı.
TKFEN: Bağlı ortaklıklarından Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş., 68 bin kişilik Bakü Olimpiyat Stadyumu'nun yapımı işi için Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi SOCAR ile bir sözleşme imzaladı. Projenin toplam büyüklüğü yaklaşık 640 milyon $, süresi 24 ay olup, projenin Mart 2015'de tamamlanması bekleniyor.
TSKB: Yönetim Kurulu, hisse başına net nakit 0,0463 TL kar payı dağıtımı 26.03.2013 tarihinde yapılacak olağan genel kurul toplantısında görüşecek. Banka ayrıca, sermayesini iç kaynaklardan %2,91, kar payından %15,27 oranlarında bedelsiz olarak 1,1 milyar TL’den 1,3 milyar TL’ye artıracağını açıkladı.
TUKAS: Şirketin 2012 yılı olağan genel kurul toplantısı 22.03.2013 tarihinde yapılacak.
ULAS: Şirket, Antalya Alanya’da 3.528,27 m2arsa alanına sahip dört yıldızlı oteli 6.219.712 TLbedelle satın aldı.
UNYEC: Şirket 2012 yılında 58.537.445 TL net kar açıkladıMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
3.58-3.62 kademelerinden pınsu 3.85 hedefi gözetilebilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
FMZIP te 17.00-17.20 kademelerinden 17.80 hedeflenebilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
101 den bshev gelmiş bana...Mevlana der ki;
Yorum
Yorum