Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

Alctel 5.20 den dÖndÜ, kari realİze ettİler
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• GÜKO25
      Ankara sponsoru
      • 02 Eylül 2009
      • 11674

61 den goltsı geri aldım saliha
      Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
      Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• SÜRGÜNEFE
        Tecrübeli
        • 20 Ağustos 2010
        • 1442

selam arkadaşlar .bereketli ola

Yorum

• SÜRGÜNEFE
          Tecrübeli
          • 20 Ağustos 2010
          • 1442

borsada ilk aldığım senettir TSPOR

Yorum

• SÜRGÜNEFE
            Tecrübeli
            • 20 Ağustos 2010
            • 1442

%30 zararla elİme vermİŞlerdİ

Yorum

• ahilas34
              Bağımlı
              • 02 Kasım 2011
              • 1442

hayırlı olsun gukom,arkadaslarım kazansın.. Benım yarısma kagıdım trgyo nıye kırmızı kıne, almadım ha, adını anmam yetıyo tübe tübeeeeeee

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

Sürgünefe hg.
                Son aldığın hisse de Tspor olmasıın ))
                Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

Ben de tabanlayarak aldum bugün )

Yorum

• ahilas34
                    Bağımlı
                    • 02 Kasım 2011
                    • 1442

hayırlı aksamlar arkadaslar

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

iyi akşamlar

Yorum

• MESUTC
                        KEYFE KEDER YAZAR
                        • 22 Mayıs 2008
                        • 4444

7.02 tabandan aldığım Tspor"u 7.18-20 de realize edip 7.12 de tekrar aldum. Yarın ola hayrola

Yorum

• Penguen
                          Mahdumu Kamil
                          • 02 Mayıs 2008
                          • 1387

XU100

Endeks 5 gün önce de kendini pembe hattın üzerine atmış, ertesi gün mavi hattın üstünde kapanmıştı.

Ancak bu çabanın devamı gelmemiş ve izleyen günlerde endeks daha aşağılara sarkıp hayal kırıklığı yaratmıştı.

Son 2 işlem gününde HALKB % 6.5, VKBNK % 5, ISCTR 4.9, XBANK ise % 4.1 yükseldi. Bugünkü % 1.1'lik çıkışı hacim artışı da destekledi.

Lakin sütten ağzımız yandığından artık yoğurdu üfleyerek yiyoruz. Mavi hattın üstündeki kapanışların yanında pembe eğrinin maviyi yukarı kestiğini gördükten sonra yeni bir değerlendirme yapsak iyi olacak.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
                          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• Penguen
                            Mahdumu Kamil
                            • 02 Mayıs 2008
                            • 1387

Otomat 226

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
                            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• Ahmet Hakkı
                              Bağımlı
                              • 05 Mayıs 2008
                              • 1121

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / RHEAG [] 26.02.2013 16:04:32

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Ortaklığın Adresi : İran Cad. No: 21 Karum İş Merkezi Kat: 3 D 366 Kavaklıdere / ANKARA
                              Telefon ve Faks No. : 0312 466 84 50 - 51 / 0312 466 84 49
                              Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0312 466 84 50 - 51 / 0312 466 84 49
                              Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
                              Özet Bilgi : Ortaklarımıza Bilgilendirme

AÇIKLAMA:
                              Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Değerli ortaklarımız;

Şirketimiz hisselerinin fiyatı, piyasa koşulları çerçevesinde, bizim herhangi bir müdahalemiz olmaksızın belirlenmektedir. Şirketimizin 13.02.2013 tarihli mesajında paylaşıldığı üzere, 2012 yılını bir soluklanma dönemi olarak geçiren Şirketimiz, portföyündeki şirketlerden sağlanan kaynaklar kullanılarak, önemli ve olumlu dönüşümler sağlamıştır. 2013 yılına geldiğimizde, temettü dağıtım döneminde iç kaynaklarımızdan beklenen kaynak girişi şirketlerimizin bu yıl ki ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak düzeydedir. İhtiyaç duyulması halinde finansman kuruluşlarından köprü finansmanı sağlanması da mümkündür.

Yatırımcılarımızdan gelen sorulardan, Şirketimiz gündeminde bir bedelli sermaye artırımının bulunduğuna dair çeşitli platformlarda bilgilerin yer aldığı anlaşılmaktadır.

Yatırımcılarımızın bu tür asılsız haber ve söylentilere kesinlikle itibar etmemelerini rica ediyoruz. Şirketimizin gündeminde bedelli sermaye artırımı bulunmamaktadır.

Bu tür asılsız haberlerin çıkışına veya yayılmasına kötü niyetli olarak aracılık eden kişi ve kuruluşlar hakkında yasal yollardan gerekli tedbirler alınması düşünülmektedir.

Şirketimiz, doğru zamanda çıkışlar ile yatırımlarımızdaki potansiyelleri geliştirecek büyüme finansmanı imkanlarını portföy şirketlerimize sunarak, 2013 yılını bir atılım senesi olarak geçirmeyi planlamaktadır.

Girişim sermayesi yatırımları yapmakta olan Şirketimizin temel amacı, orta ve uzun vadede Şirketimizin finansal performansının ve değerinin artırılmasıdır. Bu yönde ülkemizin en güçlü profesyonel takımlarından biriyle yoğun bir sekilde ve şevkle çalışmaktayız.

Saygılarımızla

Yorum

• GÜKO25
                                Ankara sponsoru
                                • 02 Eylül 2009
                                • 11674

KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. / KONYA, 2013 [KONYA] 26.02.2013 22:01:02

Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

Adres KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. HOROZLUHAN MAHALLESİ, ANKARA CADDESİ, NO:195 42300, SELÇUKLU/KONYA
                                Telefon 332 - 3460355
                                Faks 332 - 3460365
                                Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon 332 - 3460355
                                Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks 332 - 3460368
                                Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır
                                Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır
                                Özet Bilgi KAR PAYI DAĞITIMINA İLİŞKİN YÖNETİM KURULU KARARI VE TEKLİFİ

Yönetim Kurulu Karar Tarihi 26.02.2013
                                Konunun Görüşüleceği Genel Kurul Tarihi 20.03.2013

Teklif Edilen Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Peşin

Pay Grup Bilgileri 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenmesi Teklif Edilen Nakit Kar Payı - Brüt (TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenmesi Teklif Edilen Nakit Kar Payı - Net (TL)
                                KONYA(Eski),TRAKONYA91F6 16,4200000 13,9600000

Teklif Edilen Nakit Kar Payı Ödeme Tarihi
                                29.05.2013

Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Dağıtılması Teklif Edilen Kar Payı Tutarı (TL) Pay Biçiminde Dağıtılması Teklif Edilen Kar Payı (%)
                                KONYA(Eski),TRAKONYA91F6 0,000 0,00000
                                Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                                Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information