Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • radyolog
    OKURYAZAR
    • 03 Ağustos 2008
    • 22825

HER NE KADAR 77XXX LERDE DİRENİYOR GİBİ OLSADA 785XX LERİ GEÇEMEYEN BİR ENDEKS

ÖNCE MAV 100 CİVARINI O DA YETMEZSE 74XXX LERİ DENER GİBİME GELİYOR

Uploaded with ImageShack.us
    DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• braweheart
      Yeni Üye
      • 24 Ocak 2013
      • 7

ustam umarım dediğiniz gibi olmaz inş.

Yorum

• ahilas34
        Bağımlı
        • 02 Kasım 2011
        • 1442

gunaydın, hayırlı bı gun olsun hepımıze...

Yorum

• mancurya
          Çalışkan
          • 01 Haziran 2012
          • 519

Günaydınlar....

önümüzdeki hafta için '' KEYBORSA Tahmin yarışmasına'' katılmayı unutmayın
          * ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........

Yorum

• tekdem
            Katılımcı
            • 12 Ocak 2010
            • 142

hayırdır ya kimse yok)

Yorum

• stockbroker
              Master
              • 28 Temmuz 2008
              • 4807

tekdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              hayırdır ya kimse yok)
              Cuma günleri, ne hikmetse forumda kimse kalmıyor. Umarız, herkes ibadetle meşgul olduğu içindir.
              Para ve mal derdine düşmüşlerse vay halimize...

Yorum

• ayhan53
                Rallici Başkan
                • 27 Nisan 2009
                • 2657

http://forum.keyborsa.com/showthread...154#post468317

haftasonu giremeyecekler 1 hissse seçip öyle gitsinler
                diyecemde kimse kalmamış burada
                [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• Penguen
                  Mahdumu Kamil
                  • 02 Mayıs 2008
                  • 1387

Otomat 215

Endeks gerilese de hisse bazında hareketlilik devam ediyor.
                  Gerilemenin başındaki sert düşüşte Otomat'ın % 5 sınırı zorlanırken
                  bugünlerde karşımıza sayıca daha iyi bir tablo çıkıyor.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
                  [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                  [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                  [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                  [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• Penguen
                    Mahdumu Kamil
                    • 02 Mayıs 2008
                    • 1387

Kar Değişimleri

Cuma akşamı itibariyle 50'ye yakın şirket 2012 yıl sonu bilançosunu açıkladı.
                    Kayda değer bilanço açıklayan şirket sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.
                    Son çeyrek ve yıl bazında karşılaştırmalı kar rakamlarına aşağıdaki linkten erişilebilir.
                    Kar artışlarının yanında şirketin halihazır F/K oranına dikkat etmekte fayda var.

Deniz Yatırım hata sayfası. Aradığınız sayfa bulunamadı veya bir hata oluştu.
                    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• Penguen
                      Mahdumu Kamil
                      • 02 Mayıs 2008
                      • 1387

SPK Haftalık Bülteni

SPK geçen Çarşamba günü yayınladığı 12 Şubat tarihli bülteninde rutin duyuruların dışına çıkarak aldığı radikal kararları açıkladı.

Aşağıdaki linkten Raporun B Bölümündeki İlke Kararlarını okumanızda yarar var.

Yeni yönetimle birlikte 5 yıl içinde İMKB’de işlem gören hisse sayısının 1000’e ulaştırılması projesinin rafa kaldırıldığı anlaşılıyor. SPK borsaya kote edilecek şirketler konusunda daha seçici ve titiz davranacağını, borsada olanları da yakından takip edeceğini deklere ediyor. Halka arz başvurusunda bulunan bazı şirketlerinin taleplerinin geri çevrilmesi, son dönemde Gözaltı Pazarına gönderilen şirket sayısındaki artış ve bedelli sermaye artırımı için müracaatta bulunan bazı şirketlerin isteklerinin reddedilmesini bu anlayış değişikliği çerçevesinde yorumlamak gerekiyor.

En dikkat çekici noktalardan biri şirketteki payı % 10’u geçen büyük ortaklar halka arzın üzerinden 1 yıl geçmedikçe ellerindeki hisseleri borsada arz fiyatının altındaki bir fiyattan satamayacaklar. Eğer şirket ikinci bir halka arz talebinde bulunursa hissenin borsadaki fiyatı halka arz fiyatının % 25’inin üzerinde ise SPK’dan onay çıkacak. Bu kararlar SPK’nın küçük balıkları büyük balıklara yem etmek istemediğine işaret sayılabilir.

Yorum

• Penguen
                        Mahdumu Kamil
                        • 02 Mayıs 2008
                        • 1387

Borsa Kulislerinden

Hatırı sayılır borsa sitelerinden birinde yer alan habere göre Adana’lı 4 kafadar, 4 hissede operasyon yapıyormuş.

Hırsıza yol tarif etmek gibi olacak ama 25 bilgisayar, 25 cep telefonu ve 25 çalışan ile operasyona koyulmuşlar. Kiralanan ofiste iş görenler hafta içinde sayısal kuponu doldurur gibi sabahtan akşama hisse alış-satış ordinosu düzenliyor ve işverenler kazandıkları paraları harcamak için hafta sonları K.K.T.C.’ne kumar oynamaya gidiyormuş.

İşlemler aynı hisselerde ve aynı aracı kurumlar üzerinden olunca durum ortaya çıkmış. Aracı kurum yetkilileri söz konusu kişilerin kendilerinde hesabı olmadığını açıklamış. Anlaşılan “Minareyi çalan kılıfını uydurur” misali hesaplar başkalarının üzerine açılmış.

Haberde sözü edilen 4 hisseden 2’si son eklenen Otomat’tın altın madalyalılar sütununda yer aldığından yukarıdaki satırları karaladım. Malum makineler sadece ak ve karayı tanır, ademoğulları gibi griyi bilmezler. Teknik analiz de sadece yolumuza ışık tutar. Para isterse tekniği yapar, isterse bozar.

Yorum

• Penguen
                          Mahdumu Kamil
                          • 02 Mayıs 2008
                          • 1387

İğneci Amcalar

Hisse grafiklerine göz atarken SKPLC’teki 10 tabanın yanında 18 Ocak işlem hacmindeki uzun bar ilgimi çekti.

“Şeytan ayrıntıda gizlidir” deyip hissenin 2000-2013 arasındaki işlemlerine baktım. Ne tesadüf ki 18 Ocak günü 16 milyon ile 13 yılın işlem rekoru kırılmış. Ve 21 Ocak’taki 2.40 zirvesinden 100 TL’lik SKPLC hissesi alan vatandaşın elinde 14 işlem günü sonunda ne yazık ki 30 TL kalmış.

Bu tablo ister istemez akla sen-ben bilmiyorduk ama birileri olacakları önceden biliyormuş düşüncesini getiriyor. İlkokulda ikide-bir iğneye gelen amcaları öcü gibi görürdük ama borsadaki amcalara göre melaike sayılırlarmış.

Yorum

• VIX100
                            Tecrübeli
                            • 03 Kasım 2011
                            • 1945

penguen dayı;

ben de günler önce hacme bakmıştım,o gün piliçi erdnç de önermişti,yalandan hacim yaratarak kuşları hisseye çekiyorlar,sonra gelene devir!! klasik numaralar,aklı olan banka dışında kaada bulaşmaz,ki ben onu bile almam
                            oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• mancurya
                              Çalışkan
                              • 01 Haziran 2012
                              • 519

'KEYBORSA tahmin yarışmasına ''....katılımayı unutmayın...geç kalanı listeye almıyorlar....

Yarın sabah SON...
                              * ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........

Yorum

• GÜKO25
                                Ankara sponsoru
                                • 02 Eylül 2009
                                • 11674

mancurya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                'KEYBORSA tahmin yarışmasına ''....katılımayı unutmayın...geç kalanı listeye almıyorlar....

Yarın sabah SON...
                                tek etkinlik tahmin yarışması kaldı sitede oda biterse ::((((((
                                Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                                Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information