3 aydır katıksız malda bekleyen üzerine bide zararda olan bi benmiyim acaba
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
hayır hocam bizde zarardayızbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3 aydır katıksız malda bekleyen üzerine bide zararda olan bi benmiyim acaba
Yorum
-
önce garfa sonra brisa ardından büyük darbe fener.en son sattığım ykb lerden beri bunların hiçbirinden para kazanamadık.hepsinden zarar.şu konya eccük yükselsin ben daha bırakıyorum bu işi.bu borsa varya hakkaten beşpara eden bişe değil.ne huzur kaldı ne keyif.saçları ağırttık elde ne var sankiBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
İstanbul'da patlama: 1 çocuk yaralandı
İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi önünde bulunan çöp tenekesinde patlama meydana geldi.Güncelleme:11 Şubat 2013 16:24
Olay yerin çok sayıda polis ve ambulans gönderildi. Patlamada bir çocuğun yaralandığı iddia ediliyMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
heryerde patalama oluyo borsadada patlama olmaz inşallah...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
inşallah olmaz yoksa bizde yok olur giderizGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterheryerde patalama oluyo borsadada patlama olmaz inşallah...
Yorum
-
Lokman Hekimde alımlarım geldi, sadece 3.80-3.78 kademelerindeki alımlarım kaldı pasifteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Şimdilik teknik anlamda bir sıkıntı yok bana göre, trade aralığında gidip geliyoruz...
Yorum
-
garan da endekste 5dk. larda ikili dip yapıyor şu anda. Bunun teyiti gelirse ve kısa gösterlerde ki PU da çalışırsa , önmüzdeki seanslar iyi geçececektir. garanda destek 8.46; endekste 77.200lersimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞimdilik teknik anlamda bir sıkıntı yok bana göre, trade aralığında gidip geliyoruz...
Yorum
-
bu puçlarla uğraşmak çok zorlaştııııı ...
hadi iyi akşamlarrrr...Mevlana der ki;
Yorum
-
-
selam olsun fevzİ paŞayagÜko25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermrshl fevzi çakmak .......
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum