Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bogazici77
    .............
    • 11 Temmuz 2009
    • 1920

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Garan tutmaya devam ediyorum...
    870 den vermiştirsin diye düşünmüştüm.demekki beklentin 9 unda üzerinde
    Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• erdal80
      Katılımcı
      • 18 Eylül 2012
      • 127

Korkmana gerek yok.alaycı tavır takınmana hiç gerek yok,istersen kökünü al PINSU nun,
      Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın

Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
      Büyük bir ALLAH'ım var.

Yorum

• erdal80
        Katılımcı
        • 18 Eylül 2012
        • 127

TGSAS 1 hafta da 12.80 den 4.00 e indirdikleri kağıdı sonrasın da 3.20 ye salanlar yeni bir hareket mi başlattılar acaba,saygılar.

Büyük bir ALLAH'ım var.

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

erdal80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Korkmana gerek yok.alaycı tavır takınmana hiç gerek yok,istersen kökünü al PINSU nun,
          üsluba dikkat lütfen... k24
          https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• erdal80
            Katılımcı
            • 18 Eylül 2012
            • 127

Sayın simurg ,benim uslubuma dikkat edebilmem için, yazdığım yazıyla alay edenin uslubuna da baksanız sevinirim,saygılar

Büyük bir ALLAH'ım var.

Yorum

• simurg
              Administrator
              • 10 Mart 2007
              • 9248

erdal80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Sayın simurg ,benim uslubuma dikkat edebilmem için, yazdığım yazıyla alay edenin uslubuna da baksanız sevinirim,saygılar
              tereciye tere satıyosunuz bilmem farkında mısınız... Sizin yazdığınız sözde uyarı mahiyeti taşıyor ama şirket hakkında ya da yöneticileri hakkında duyuma dayalı yorumlar yanlıştır hatta yasaktır. Şirket yöneticileri o cümlenizi okusa sizin hakkınızda dava bile açabilir.Kaldı ki endişe duydğunuz patronun kaç şirketi borsa da işlem görüyor bilmem farkında mısınız. Bu tavırlar yüzünden foruma yazan çizen kimse kalmıyor ben de dahil...

Yorum

• hiram
                Bağımlı
                • 27 Kasım 2008
                • 783

mesutc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                slm günaydın keyborsa
                slm hosgeldin mesut abi profildeki oglan buyumustur ya artikk eski 2 yil Önceki resimm

allah bagislasin

Yorum

• hiram
                  Bağımlı
                  • 27 Kasım 2008
                  • 783

404 den beri katmeri takip ediyorum ytd

Yorum

• GÜKO25
                    Ankara sponsoru
                    • 02 Eylül 2009
                    • 11674

mrshl fevzi çakmak .......
                    Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                    Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

Lokman hekimi 3.95-3.85 arası kademeli accuk accuk alıyorum yine
                      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

8.62 direnç garanda bu seviye yeniden aşılırsa yükseliş dagası 8.76 yı aşacaktır. 30 dk. içinde yöne belli olacak bence...

Yorum

• GÜKO25
                          Ankara sponsoru
                          • 02 Eylül 2009
                          • 11674

Hatay'da büyük patlama
                          Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde Cilvegözü sınır kapısında saat 15.00 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi.Güncelleme:11 Şubat 2013 15:24

Hatay’ın Reyhanlı İlçesi Cilvegözü Sınır Kapısı’ndaki personel lojmanlarının yakınında bugün büyük bir patlama meydana geldi. Suriye plakalı bir takside bulunan patlayıcının neden olduğu patlamada 5 kişi olay yerinde, 2 kişi de hastanede hayatını kaybetti. 30'a yakın kişi de yaralandı.

Cilvegözü Sınır Kapısı bölgesindeki gümrük personelinin lojmanlara çok yakın bir noktada bugün saat 15.00 sıralarında büyük bir patlama oldu.

ReklamReyhanlı Devlet Hastanesi yetkililerinin bildirdiğine göre, 7 kişi öldü, çok sayıda da yaralı var. Yaralıların hem Türk hem Suriye uyruklu olduğu öğrenildi. Yaralılardan bazılarının hayati tehlikesinin olduğu bildiriliyor.

Yetkililer, ölü ve yaralı sayısının artmasından endişe ettiklerini söyledi.

Ayrıntılar birazdan...
                          Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                          Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• GÜKO25
                            Ankara sponsoru
                            • 02 Eylül 2009
                            • 11674

Rt turk internet sitesinde yayinlanan habere gore; hatay`in reyhanli ilcesi
                            cilvegozu sinir kapisi`ndaki patlamada ilk belirlemelere gore 7 kisi oldu,
                            30 kisi yaralandi.

Reyhanli devlet hastanesi yetkililerinin verdigi bilgiye gore, 7 kisi hastaneye
                            olu olarak getirildi.

Yetkililer, olu ve yarali sayisinin artmasindan endise ettiklerini soyledi.

-matriks-
                            |
                            Mevlana der ki;

Yorum

• simurg
                              Administrator
                              • 10 Mart 2007
                              • 9248

77.200-400 aralığına iniyoruz bakalım oradaki destek 2. kez çalışacak mı..

Yorum

• muzzy
                                Aktif
                                • 12 Mart 2012
                                • 205

hayırlı bol kazançlar.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information