Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
simurg hocam sizin bi değerlendirmeniz olurmu bundan sonra ne olabiliribugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a. hayırlı sabahlar
benim için kötü bi gün başlangıcı bjkas yakalandım bedelli artırıyormuş ne yapmalıyım saygılar
Yorum
-
PPPIIIIIŞŞŞŞT Napıyonuz beyyaaaaBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
geçmiş olsun. Bekleyip bedelliye katılabilirsiniz ya da taban çözüldükten sonra zarara vedalaşabilirsiniz. bu sizin hiisse de ne kadar sabredeceğinize ve ne beklentiyle satın aldğınıza bağlı diyim. Gs de de aynı durum sözkonusu oldu hisse çok olumsuz etkilendi.ibugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam sizin bi değerlendirmeniz olurmu bundan sonra ne olabilir
Yorum
-
bejeka gibi özsermayesi - olan bir kaat niye artmaya başlamıştı acaba ?
tabiiki amaç yatırımcı çekip dolandırmaktı bedelliden önce,klasik hareketler
mango da tamamen halka açılmış,iyiki tövbe ettim spotaoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
yav hiç biz burda bjkas yazmadık nerden gittin buldun sen üzüldüm şimdi...ibugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a. hayırlı sabahlar
benim için kötü bi gün başlangıcı bjkas yakalandım bedelli artırıyormuş ne yapmalıyım saygılarMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
sorma hocam aldık işte demekki cıkacak para var nasip bakalımGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryav hiç biz burda bjkas yazmadık nerden gittin buldun sen üzüldüm şimdi...
Yorum
-
arkadaşalr, 77.400 ler görülmeden bu dalga sonlanmaz bence.Benim yol haritamda bu görünüyo...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertepki dalgası zayıfladı, satışlar gelebilir...
Yorum
-
Merhaba korkudan 10.65 verdik TAVHL, simurg hocanın dediği yeri beklemek mantıklı geliyor.bu arada gözüm MAALT üzerinde,yorum yaparsanız sevinirim.Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın
Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
Büyük bir ALLAH'ım var.
Yorum
Yorum