Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • erdal80
    Katılımcı
    • 18 Eylül 2012
    • 127

Çimentoların kıçını kıpratması için KONYA nın 315.00 yi geçmesi gerek diye düşünüyorum.
    Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın

Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
    Büyük bir ALLAH'ım var.

Yorum

• GÜKO25
      Ankara sponsoru
      • 02 Eylül 2009
      • 11733

UYUM hisseleri neden çöktü Uyum Gıda ve Tesco Kipa hisseleri dün çıkan görüşmeye başlandığı haberi ile güne yükselişle başladı, sonra çöktü

7.11.2012 - 09:53 Uyum Gıda ve Tesco Kipa hisseleri, Uyum'un satışı görüşmelere başlanması haberi ile güne yükselişle başladı, daha sonra uyum hisseleri çöktü! Uyum Gıda’nın, Tesco Kipa’ya satışına yönelik olarak taraflar arasında görüşmelerin başlandığğ dün akşam duyuruldu. Konu ile ilgili açıklama dün borsa kapandıktan sonra KAP'a yapıldı. Herkes bu ortaklığın hisselere olumlu yansıyacağını bekliyordu. Bu beklentiyle Uyum Gıda hisseleri yüzde 2.93 artışla 3.51 TL olurken, KİPA hisseleri yüzde 0.31 artışla 6.38 TL'ye geldi. ancak bu durum fazla sürmedi. Gelen satışlarla hisseler yüzde 8 düşüşle 3.14 lira oldu. Bu durum borsada şaşkınlıkla karşılandı. Kulislerde satış fiyatının piyasa değerinin altında olduğu söyleniyor. Satış fiyatı bilgisi kulislere sızdığı için hissede sert satışların yaşandığı konuşuluyor.
      Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
      Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• erdal80
        Katılımcı
        • 18 Eylül 2012
        • 127

Netaş, zurnanın zırt dediği yerde, dibin dibi mi olacak ?

Büyük bir ALLAH'ım var.

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

uyum da elde patlmaz inş. , sabredecem bakalım...
          https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• Penguen
            Mahdumu Kamil
            • 02 Mayıs 2008
            • 1387

" MATAS'ta 23.09.2011-23.03.2012 tarihleri arasındaki fiyat hareketleri kadar dün yapılan işlemlerin de incelenmesi gerektiği belirtiliyor. Çünkü henüz açıklama yapılmadan önce yaşanan sert düşüş çok önemli mesajlar veriyor. Peki, dün kimler satış yaptı? İşte bu sorunun cevabı çok önemli… Borsagundem.com’a gelen iddialara göre kendilerini patronun yeğeni olarak piyasada tanıtan kardeşler satış yapmış. Geçmişte yaşanan fiyat hareketlerinde de bu kardeşlerin parmağı varmış…"

Şimdi amca-dayı muhabbetini anladınız mı?
            Arabanızı dağdan aşırabilmek için sizin de bir amca bulmanız ve sırtınızı ona dayamanız gerekiyor.
            Amcanız-dayınız yoksa göbeğinizi çatlatsanız nafile.
            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• Penguen
              Mahdumu Kamil
              • 02 Mayıs 2008
              • 1387

FLAP'ta ilk seansta işlem gören miktar 87 bindi.
              Fakat adamlar açılışta 350 bin hisseyi sırtlanınca fiyatın yönü de değişti.

Hissede 5 dakikalık fiyat ve hacim barlarına bakılarak
              "Tehlike geçti, alarm bitti" denilebilir.
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• radyolog
                OKURYAZAR
                • 03 Ağustos 2008
                • 23141

isc de 590 da 3m 592 de 1m lot vra
                satamazsın dio herif

zorluo aktif ten satmaya malı YEMEZLER
                DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• Penguen
                  Mahdumu Kamil
                  • 02 Mayıs 2008
                  • 1387

FLAP maliyeti 2.10'dan 2.00'a geriledi.
                  Dün kuyruğu kapıya kıstırdığımda kıs kıs gülenlere duyurulur. ;)

Yorum

• EFEKENT
                    Kıdemli
                    • 15 Mayıs 2008
                    • 4329

1 saat kaybolduk tutamamışsınız endeksi. Haber falanmı var kimse bişi yapıştırmamış. yoksa mal dağıtımı tamamlanmış mı?
                    "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                    Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• Penguen
                      Mahdumu Kamil
                      • 02 Mayıs 2008
                      • 1387

Endeks gerilerken kimsenin yüzüne bakmadığı, kıyıda-köşede kalmış hisseler hareketlenebilir.
                      Amcalar uyuyan güzelleri uyandırıp el-ele, kol-kola boğazda yürüyelim diyebilir.

Yorum

• radyolog
                        OKURYAZAR
                        • 03 Ağustos 2008
                        • 23141

sana kıs kıs gülen ölsün
                        DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• simurg
                          Administrator
                          • 10 Mart 2007
                          • 9248

Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          FLAP maliyeti 2.10'dan 2.00'a geriledi.
                          Dün kuyruğu kapıya kıstırdığımda kıs kıs gülenlere duyurulur. ;)
                          abi siz, işinizi bilirsiniz....;)

Yorum

• simurg
                            Administrator
                            • 10 Mart 2007
                            • 9248

uyumda kademeli alım ediyom ben de . ort düşürdüm biraz...

Yorum

• Penguen
                              Mahdumu Kamil
                              • 02 Mayıs 2008
                              • 1387

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              1 saat kaybolduk tutamamışsınız endeksi. Haber falanmı var kimse bişi yapıştırmamış. yoksa mal dağıtımı tamamlanmış mı?
                              Sabah Wall Street Journel Moody's de not arttırmaya hazırlanıyormuş, demediniz mi?
                              İlerleyebilmek için geri çekilmemiz gerekiyor.
                              Bir daha ki hücum muhtemelen kıskaç harekatı şeklinde olur.
                              Kelpler birbirini ısıracak değil ya yine küçük yatırımcının ümüğünü sıkarlar. ;)

Yorum

• erdal80
                                Katılımcı
                                • 18 Eylül 2012
                                • 127

Çok kurcalıyorlar PINSU yu elleşmeseler ya

Büyük bir ALLAH'ım var.

Yorum

Working...
                                X