lanet olası epeyde gider gibi geldi bana
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
Sevgili boğaziçi, aman ha akıllı uslu otur yerin de, başındaki saçtan, ağzında ki dişten olan çok arkadaşımız var,sevgiler,SALİHA hanımın yüzü birazcık gülmüştür belkiBeni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın
Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
Büyük bir ALLAH'ım var.
Yorum
-
hatırlayaım dedimradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterASLAN KARTN TTKOM la yola devam
sizlerde yazarmısınız ltf portföylerinizi
yoksa adımı başçavuş mu koyam
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
ekim basından beri çiti 22500 lot almış götürecek tabi.tahtada sığ o kadar lotu hemen satmak için almamıstır.tahta zaten sığ sür babam sürBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
ah ulan trabzon yaktın beni sinirlerim gerildiBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Dün % 143 kar açıklayan ve FK oranı 14 civarında olan DOBUR
bugün seans içinde 2.95'i görmüş.
Seans ağırlıklı ortalaması 3.10 seviyesinde görünüyor.
Tek kötü yanı var hisse çok sığ.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
bekleyen tspor cok kazanacak diye ianiyorum ytdbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterah ulan trabzon yaktın beni sinirlerim gerildi
Yorum
-
golts a da dikkatBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Sevgili Radyolog,radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterASLAN KARTN TTKOM la yola devam
sizlerde yazarmısınız ltf portföylerinizi
Bu tarafta da BFREN, KONYA, MRSHL var.
Söyledik, elimizi açık ettik diye arabamızın tekerine taş koymazsın inşallah. ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
aslan kartn golts tatli İle yola devamradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslan kartn ttkom la yola devam
sizlerde yazarmısınız ltf portföyleriniziMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Akmgy salİhanin kaĞidi kendİsİ yok gelsede bİ gÖrse yÜzÜ gÜlse...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
27 Ağustos'ta 358 TL'den işlem görmeye başlayan BALAT bugün kaç TL dersiniz?
İnanılır gibi değil ama 7 TL ve alıcısı yok.
Küçük yatırımcının da kurtlar arasındaki kuzudan farkı yok.
İncir ağacı dikse iyi, borsa denilen bu meret adamın ocağını söndürür.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
Yorum