iyi akşamlar
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
baştan beri radyolog abime takılmadığıma pişmanım ama son pişmanlık fayda etmiyoo ... bankacı diyip geçiyodukEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHalkb tutyormusun hala radyolog abi?
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
eski kurt, tecrübe konuşuyorGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaştan beri radyolog abime takılmadığıma pişmanım ama son pişmanlık fayda etmiyoo ... bankacı diyip geçiyoduk

"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
iyi akşamlar...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
-
hoş bulduk abim iyilik çok şükürEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterayhan abi hoşgeldin.
sağlık sıhhat iyimi?
ne zaman buralarda sık sık göreceğiz seni?
ğeç ğördüm hocam saygılar
Yorum
-
hoş bulduk ğüko kendimi sigortalattım anhyta sabahtan-4400 iyi prim yaptı;)GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAyhan hocam hoŞ geldİn yenİ yiliniz kutlu olsun...
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
bu aslanın 44 01 le büyük sıkıntısı var yanaşmaya bile korkuyor ama geçerse dayı olurMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
su otomatık cok sevıyorum allah razı olsun penguen hocam eksık etmeyın tesekkurlerPenguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
36 yapsın uclu dıpp o zaman hızlı gecersinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu aslanın 44 01 le büyük sıkıntısı var yanaşmaya bile korkuyor ama geçerse dayı olur
Yorum
-
Merhaba Arkadaşlar,
Endeksimiz kısa vade yükseliş trendi üst bandı üzerinde 2 kapanışını da yaparak ben burayı kırdım dedi. Dış piyasalarda da olumlu bir hava hakimdi bunun neticesi 80165 puanla bir rekora daha imza attık.. Ancak dışarıdaki hava gece yarısına doğru öğrenemediğim bir gelişmeyle bozuldu. Ne olduysa saat 22:00 sıralarında Dow çok sert bir düşüşle 60 puan birden indi ancak kapanışta biraz toparlayabildi ve 20 puan kayıpla kapadı gününü. Altın fiyatları grafiğinden de görüleceği üzere aynı gelişmeye o da sert bir düşüşle karşılık verdi ve dolar da bir anda 1,7788 den 1,7869 seviyelerine fırladı, sonucunda da parite 1,30 seviyelerine kadar çekildi..
Bütün bunlar bugün için havanın bozacağına işaret eden unsurlar. O yüzden temkinli olmakta yarar var..
Endeks grafiğimizin hedef vermesi açısından orta vadeli trendlerini silerek sadece uzun vadeli trendleri bıraktım. Şimdi bu grafiğimize göre 79800 seviyesi kanal üst bandı (kırmızı çizili) olarak destek konumunda ki aynı zamanda kısa vadeli stop noktamızdır. 78500 seviyesi ise uzun vade (mavi çizili) trendin kanal çizgisi olup bu desteği de Overall stop noktam olarak seçiyorum.. İndikatör stopu ise yükselerek 78050 konumuna geldi..
80308 seviyesi bugün için direnç seviyesi olup kırılması durumunda 82700 seviyeleri hedef durumuna gelecektir.. Bugünün Cuma olması ve haftasonu riskinin de hesaba katılarak dikkatli olunmasını öneririm..
Hepinize Hayırlı Cumalar ve bereketli seanslar dilerim.
Pıcus
Yorum

Yorum