aknerjı çok guzel devam edıyor
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
efekent hocam kısa bir netaş yorumu alabilirmiyim ..nere gider..tşk.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
ya ne yapacan yorumu. tavan olmayacak olduktan sonra hayrı yokmuş baksana. k24GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefekent hocam kısa bir netaş yorumu alabilirmiyim ..nere gider..tşk."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
10.000 tl para gömsen %3 300 tl yaparEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterya ne yapacan yorumu. tavan olmayacak olduktan sonra hayrı yokmuş baksana. k24
300 TL yi beğenmeyenler bilmiyolarki o parayı kazanabilmek için memlekette 15 gün çalışan insanlar varrrr....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
sn. hiram gün içinde senetlere detaylı bakamıyorum. malum zaman kısıtlı. işlerimize önem vermemiz gerekiyor. uygun zamanda, sakin kafayla, elimden geldiğince analiz yapmaya ve paylaşmaya çalışıyorum. sert kalkan, yumuşak inen diye ayırt etmiyorum. teknik çizgiler ne söylerse onlara uymaya ve yorumlamaya çalışıyorum. tavsiyede kesinlikle bulunmuyorum. hele hele hiç iddiada bulunmadım.hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersamat : anele
konya
aslan
dıtas
brmen al efekent hocam varyabt sıstemı göre al vermıs teknık olarak hangıs sert klakar ıncelermsınız tesekurler keyborsa aılesı yakalsın
benimle ilgili yada yazdıklarımla ilgili lütfen beklenti içerisine girilmesin. Dikkatimi çeken önemli birşey olursa ilk önce sizlerle paylaşıyorum zaten."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
sistem ılk meyvesını verdı brmen yuzde 2 kısa vadelı bunlar yuzde 3===4 arası ytdhiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersamat : anele
konya
aslan
dıtas
brmen al efekent hocam varyabt sıstemı göre al vermıs teknık olarak hangıs sert klakar ıncelermsınız tesekurler keyborsa aılesı yakalsın
Yorum
-
anladım hocam tesekurlerEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. hiram gün içinde senetlere detaylı bakamıyorum. malum zaman kısıtlı. işlerimize önem vermemiz gerekiyor. uygun zamanda, sakin kafayla, elimden geldiğince analiz yapmaya ve paylaşmaya çalışıyorum. sert kalkan, yumuşak inen diye ayırt etmiyorum. teknik çizgiler ne söylerse onlara uymaya ve yorumlamaya çalışıyorum. tavsiyede kesinlikle bulunmuyorum. hele hele hiç iddiada bulunmadım.
benimle ilgili yada yazdıklarımla ilgili lütfen beklenti içerisine girilmesin. Dikkatimi çeken önemli birşey olursa ilk önce sizlerle paylaşıyorum zaten.
bu bır program var pc yazılımı varyant dıye onun al verdıklerıydı yazayım dedım dun ranlo vermıstı işimize yara dıye katkı yapayım dedım
hersey için tesekkurler allah işlerınde rahatlık ferahlık versın hocam
Yorum

Yorum