hayırlı sabahlar efekent hocam dün bayağı canın sıkılmış. Üzüldüm ama dediklerinde haklılık payın büyük ama bide şu yönden bakmanı isterim genelde forumlardan sessiz sakin sizleri takip edenlerin çoğu arkadaşın belki verdiğiniz grafiklerden yaptığınız açıklamalardan fazlaca anlamıyor olabilir öğrenme aşamasında olabilir buradan sizleri takip ederek birşeyler öğreniyor olabilirler sizler bu şekilde birçok insana borsanın nasıl takip edileceğini gösteriyorsun ben 2009 da üye olduğum zamanla şimdi aramda çok büyük farklar var kar ederek zarar ederek (genelde zarar 0 ) sizlerden vermiş olduğunuz grafiklerden çok şeyler öğrendim allah sizlerden razı olsun. hepinizden simurg hocam ortalarda gözükmüyor şu aralar ama ondan çok şeyler öğrendim hafta sonunda haftalık verdiği takip edeceğim dedişği hisseleri açarak grafiklerine çalıştım simurg üstad bunda ne gördü ben de anlayabilirmiyim diye.
ve baya yol kat ettiğimi düşünüyorum. şu aralar işim el verdiğince bende bişeyler katmak istiyorum formda ama sizlerin yanına bile yaklaşamam tabi.
Diğer arkadaşlarında mutlaka eğer borsada birşeyler kazanmak istiyorlarsa kendilerinin de birşeyler çabalaması gerektiğini idrak edeceklerdir.
saygılar sunuyorum ve hepinize bana birşeyler öğrettiğiniz için çok teşekkür ediyorum.
ve baya yol kat ettiğimi düşünüyorum. şu aralar işim el verdiğince bende bişeyler katmak istiyorum formda ama sizlerin yanına bile yaklaşamam tabi.
Diğer arkadaşlarında mutlaka eğer borsada birşeyler kazanmak istiyorlarsa kendilerinin de birşeyler çabalaması gerektiğini idrak edeceklerdir.
saygılar sunuyorum ve hepinize bana birşeyler öğrettiğiniz için çok teşekkür ediyorum.
Yorum