Hayırlı olsun abı, spek amcam la aran ıyı, yarın gukom gıbı surdan sattım dersın bız burda aylardır beklerken...Bızım amcalara da soylesene bıde bıze hayır etsınler...
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
endeks çıkıyo kağıtlar geri geliyo ters orantı nasıl olcak bu işlerMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Penguen hocam neyesun ya ....... ne guzel sarkılar, turkuler , marslar koyuyodun, buraları hareketlendırıyodun pozıtıf enerjinle. Şimdi Simurg hocam gıbı oldun, İhtiyac oldugunda görünüyon sagol oda ıyı darda yetısıyosun ama alısmıstık sana senle laflamaya...
selamlar hayırlı aksamlar
Yorum
-
Saliha ben kendi kendimin spek iyim, hedefsiz almam, aşağıysa KESERİM kolu,yukarıysa ALLAH bereket versin alan da kazansın der yollarım, kağıda AŞIK olmak hiçte hoş bişe değil, zamanında kalbime attıkları çizikler hala aklıma gelince ahhh ettiğim kağıtlar varBeni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın
Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
Büyük bir ALLAH'ım var.
Yorum
-
işler yoğun çok fena hastayım benden ümidi kesin bir müddet
iyi akşamlar arkadaşlar kolay gelsin size..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Taziye dilekleriniz için teşekkürler, Yaratan HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAKTIR diyor. o gün gelmeden, o güne hazır olabilmemiz dileği ile hepinize iyi akşamlar.
BFREN 173.00 yaparmı ki ?Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın
Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
Büyük bir ALLAH'ım var.
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGARAN
diğer büyük bankalar göre geri kaldı

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergaran : düzeltme sürecini. 8.30 bölgesinde tamalıyor. 9.10 olarak daha önce bahsettiğim hedef direncini kısa vadede göreceğini düşünüyorum.
İStermisin yarın diğer bankaları verip
GARAN alsın abiler
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPenguen hocam neyesun ya ....... ne guzel sarkılar, turkuler , marslar koyuyodun, buraları hareketlendırıyodun pozıtıf enerjinle. Şimdi Simurg hocam gıbı oldun, İhtiyac oldugunda görünüyon sagol oda ıyı darda yetısıyosun ama alısmıstık sana senle laflamaya...
selamlar hayırlı aksamlar[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
Yorum