83150 hacimli geçilmeden uzunlar pek hayır etmez emme pala yukarı zorlamakta hayırlısı bakalım.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
şuan öle gözükmekteokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEgeli abi... Senin saatlikler ögleden sonra 14,00-15,00 arası al vericek..
Bu düşüş geciktirecek
en az 2 saate ihtiyaç var
Yorum
-
NEŞET ERTAŞ... büyük ustaya ALLAH tan rahmet diliyorum...
perşembe-cuma takasları
AKKIZ

İŞC...

cuma günü alınmış.... 9 milyon siti, 4,5 teb.... ortalama 5,55
GARAN

perşembe citi... 5,5 milyon ortlama 7,39
cuma diğerleri... cuma çevirmiş 2. seasn yükseklerden bastıydı 2-3 kademe...
HALKB

.
Yorum
-
sırat köprüsüne geldi pala gısalar tikkat.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
bu satışlar, baskı... vob daki...
İŞYATIRIM ın satışlarına benziyor... maliyeti 82500 dü... çıkıyor, mal azaltıyor gibime geliyor
yerine alan adamın gücüne bağlı bundan sonrası TEB-CİTİ giriyorsa iyi,...
yok dün sattıklarını geri alıyorsa yine
çok piisss
çok p
çok
ç
söveceem bu sefer ona
Yorum
-
83150 almadan hızlanmacak sanırım.pis yerde yattı puşt.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ula pala yeter daaa ya bas yada kaldır ben sıkıldım sen ne zaman sıkılcan.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
seetlik al vediegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstererken açıp erken kapatsakda önemli olan doğru çizgide olmamız
sabah dünden binemeyenleri bindirip kıllandırsada grafik seet 11.30-12.30 periyodunda (bi seetde geç olabilir) 83100 -300 bölgesini geçip seetliklerrin al vereceğini söyliür
600 den olanları 900 den kapadım pozu azalttp karı cebe attım gerisini yarın seet 11-12 ye gadar taşıcen
şuanki fikriyatım bu
Yorum
-
olsa olsa sabancı,koç,karamehmet vslerinin yurtdışındaki hesapları olabilir...gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBankalar ve 3-5 güzide şirket dışında çoğundaki yabancının yabancı olmadığını düşünüyorum dostum..
zenginler hiç bi şeyin sahibi olmaz gibi görünürler ancak herşeyin denetimi onlardadır...
vergi yasaları bile zenginler istedikleri zaman vergilerini ödesinler diye düzenlenmiştir..çoğu sahibi oldukları şirketler üzerinden yatırım yapar..
bizse bodrolu çalışanlar vergimizi peşinen öderiz...
burda bile bizden yüzden 20-30 öndedirler..
ZENGİNLER HİÇ BİR ZAMAN PARA İÇİN ÇALIŞMAZ.... DAİMA PARALARI KENDİLERİ İÇİN ÇALIŞIR..
zengin babadan nasihatlar...
ülkemdeki bıyıklı bıyıksız yabancılara selam olsun.. bunların aldıkları havada bile menfaat ararlar... hepsinin rahmetli annelerini varsa yaşayanları burdan saygıyla anıyorum..hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
umut en büyük işkencedir....
Yorum
Yorum