Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
ben bu hareketlerin fake olduğunu az çok biliyidim ama palanın bu kadar itne olabileceğini tahmin edemedim... şortlar hala duruyor. haftaya durumu kurtarsak bari... lem pega bizide kendine benzettin bak palaya ne dedim...
şimdi dikkatimi çekti...
bakın bugün SANKO ŞORT kapatmamış, istoplamamış...
düşünün bakalım neden ?
pega benim bu pastayla short olma ihtimalim cok dusuk... ancak ve ancak ciddi bir yukselis olur birden ani yukari ataklar geldigi anda o zaman vururum o da firsatcilik anlaminda olur ...kaldiki birde not arttirimi konusu var gundemde umudu zinde tutan surekli olarak
isin longu 51000 oldu, shorttaki en buyuk satici olan sankoyu yakaladi ...ayrica teb city merrill teyze hepsi long .. daha otesi varmi? creditte short degil , sshort hanesine bakalim hepsi eftik ,fiss ... bir tane guclu ,dominant kurum yok ..belki doce olabilir ama o da kesmez ..turkis i hic takip etmedim ,ama senin tespitlerin var anladigim kadari ile onunla ilgili ..guveniyorsun trade ine ...
eyiki 10 yıldır içmiyom yoğsam halimdumandı emme ciğara içiyom onunda tekel dışı sarma tütünle idare ediyoz bakalım,hesabı bonkör tutup hovardalık yapanlarında boynu altında kalsın.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Ben maasli olarak calisiyorum...devlet sigortaydi ottu .oktu derken brut ucretimden %30-40 aliyor...100 tl brut maasimin varsa oluyor 60-70 tl net maas..
Sonra bu parayi harcarken bir daha istiyor...istesin istesin de bari orada acitmasin dimi?
60-70 nin tamamini harcayayim desen onun da bir sekil de %18 ile %30 unu istiyor...basit bir mantikla yani ben 10o tl lik calisirken bunun ortalama 60 tl sini devlete veriyorum...benzin,sigara,alkol,araba alsam bu oran 100 e 70 i bile buluyordur..
Ama karsiliginda hangi hizmetleri adam gibi aliyorum? Polis beni korumaz...asker teroru durdurmaz...gelecek garantimiz sifir...
Sonra da muhalif yazi yazsan laf yersin ortamlardan..."vergisini veriyorsam herseyi yazarim arkadas...azinlik durumdayim diye susamam.sen ne verdiysen ben de onu verdim.ben bu devlet vatandasi olarak benim huzurumu saglasin diye vatandaslik haklarimi onun guvencesine vermisim"
Turkiye de vatandas nedir,devlet nedir bilen yok...olsaydi bambaska bir hayat yasiyor olacaktik.
Yazik...
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Istanbulda ulasima kol gibi zam yaptilar....metrobus 3 tl ve metrobus kullandiysan aktarim olarak sayilmiyor...2 vasita yapip bir yere gitsen ki metrobus tek hatta calistigi icin mantigi bu sekilde aslinda 2 vasita kacinilmaz...
3 tl+1,90= 5 tl
Var mi boyle ulasim?
Ogrencilere yapilan zam geri aliniyor..
Sonra kadir baskan piskin piskin cikip "ogrencilerimize burs vermis gibi olduk" diyebiliyor..once zam yap sonra geri al ve ahanda size burs verdik de..
Bu lafi eden belediye baskanini cigcig yerler lemm normalde.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Birkac gun once gurcistan da hapishanelerde iskence yapildigi tespit edilince icisleri bakani istifa etti..gurcistan lemm...avrupa bilem degil...
Almanya cumhurbaskani gectigimiz aylarda dusuk faizli ozel kredi aldigi icin istifa etmisti
Enayi lemmm bunlar...vuracaksin piskinlige,kizacaksin vatandasa,kismet kader diyeceksin gececeksin..yuzlerce yildir demokrasileri var ama ogrenememisler bu isleri
Bizde hizli tren faciasi olur hepsi yerinde,osym .icar sivar hepsi yerinde,afyonda bir yigin can gider hepsi yerinde,oslo da pkk ile gorusurler ama hepsi yerinde...
Yorum