Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
pazartesiye 85 bin olmak dileğiyle,herkese iyi tatiller
daha yukarıları hedefleyen insan evladı...
şöyle yapardı dostum...
26 mayıstaki gibi....
24-25 temmuzdaki gibi
o bolinger ortasına dokunduktan sonra gelir aşağılarda 3-4 120 lik bar tutar
birilerini şortlatmaya ve spottanda düşük fiyatlardan daha fazla mal almaya çalışırdı
emme amacı bu değil... ne yaptı bak
direkt işlemeden geçti gitti...
(bizide atlattı, doğru okumuştum aslında, sattığım yer o an için en iyi fiyattı, 625 e mi 700 e mi yazılıyım diye bakıp duruyordum, almış gitmiş pezemek )
bu
orta vade de yukarıları hedeflemiş adamın yapacağı hareket değildir...
bu biran önce sürebildiği en yüksek fiyata sürüp, ordan SATMAYA çalışan adamın hamlesidir
eğer bugün o ilk 83075 ten sonra,
önce yaptıklarına benzer şekilde, 83-82,5 aralığında 3-4, 120 lik bar kalsaydı, sana 2 gün içinde minimum 86000 in garantisini verirdim...
netekim....
görüyonuz... kurumumuz TÖRKİŞ.... ŞORT artırmış
TEB de lönklememiş... CİTİ de yok piyasada
DÖYÇE... 15000 ŞORTTA.... geçen sefer atlatmıştı bizi... bu sefer yemez
bu kadar şort karşılığında spottan mal almış demektir...
artık İŞYATIRIM a şimdilik güvenim kalmadı... bu kadar bariz hamle yapması beni düşündürtüyor
ha bu PİYASA 70.000 i, eksper abinin dediği 90.000 VOB u görebilir belki... kısa zamanda
ama bu sadece ve sadece İŞYATIRIM pozları karlı kapasın diye, yapılacak hamledir
bunun dışında hiçbir dayanağı, mesnedi yoktur...
NOT ARTIRIMI itneliğine yakalanmamayı ALLAH tan ümit ederek
önümüzde ki havtadan itibaren cort yönlü oynamaya başlayacayım İNŞALLAH...
nasıl oldu pori baba... doğrumu okuyoz itnenin elini ?
pegam döktürmüşsün yine.ben hep derim pasta dedinmi dadı duzu her neyi pegadan sorulur ondan eyi kimse dat viremez diye.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
doğru dersin pegam,hatta kısaladım bile 83525 den,sonra döndüm aşağı fazla dürtmeyince 425 gabadım.anladımki deyyus 84 e gözünü dikiy basıp yukarı dönünce bende uzunladım ya herro diye 84125 ful kısaladım emme puşt 84075 göriy bi türlü beni almiy 125 den bende ya sabır deyip bi sürü alveri kaçırdım inadımdan.sonra aldı emme bencez 84 den gapayı verdim tekrar döner diye.sonuç pala dansı ve fılat girdim hafta sonuna.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum