halkı bilmem de ykb bi düzeltme yapsa evi satar alırım
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
gerekçemde yan hisselerdeki zayıf hareketler sanki alayı endeks bi salsada bassak niyetli olmaları.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Yavaşş..bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhalkı bilmem de ykb bi düzeltme yapsa evi satar alırım
Borsada zirve gözüktü mü ne..
Borsaya ev satılarak girilmez..
Borsa satılarak ev alınır..
Yorum
-
Eksper abi alttan almak için mi flatladık şort mu kovalıyoz?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergidecek adam makası buhalde tutmaz....kerizmiyiz lem biz....alık....ha ha ha
Emeklerin için Allah razı olsun senden.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
arkadaşlar tokadımızı attık....paraları cebe dıktık....şimdi biraz izle gör taraftarıyım....terste yakalanmış bizim manyak...bu her halinden belli....oda benim gibi 5000 puvanı düşünmüş...emme yimedi...thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEksper abi alttan almak için mi flatladık şort mu kovalıyoz?
Emeklerin için Allah razı olsun senden.
Yorum
-
gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYavaşş..
Borsada zirve gözüktü mü ne..
Borsaya ev satılarak girilmez..
Borsa satılarak ev alınır..
sen beni çömez sandın sanırımBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Ben taa eskilerden gelen bir sözü aktardım sadece..bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen beni çömez sandın sanırım
SPK başkanı önümüzdeki yıllarda ralli olacak demiş borsalarda..
En son ne zaman böyle konuştu idi sonra da ne oldu idi hafızası kuvvetli bir arkadaş yazabilir mi..
2010 sonunda ev kadınları borsaya falan diyordu tl bazlı yüzde 30 dolar bazlı yüzde 50 düştük..
Yorum
-
SPK/AKGIRAY:HISSE SENEDI PIYASALARINDA ONUMUZDEKI YILLARDA CIDDI RALLI OLACAK -CNBCE
kuvvetli sat sinyali geldi
)) bknz önceki açıklamalar
...twiterdan alıntı...
Yorum
-
spk başkanının ne söylediği beni hiç ilgilenrimez.ben alacağım senetin haftalık grafiğini tl bazlı dolar bazlı günlük bazda açar bakarım.grafiklerin ne dediği öenmlidir gerisi sivri sinek saz.burdan geri çekilme mümkün ama trend değişimi çok zor ihtimal.Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
esasen hala fikrim değişmedi, bu noktadan ciddi bir geri çekilme göremiyorum ben, yukarı ihtimali hala daha agır basıyor... lakin attığın taş ürküttüğün kurbağaya değer mi? noktasında karasızlık yaşadıgım için, poz yok.. hisse cüzi miktar taşıyorum.. hayırlısı olsun
Yorum
-
sevgili dostlar...
keyborsa daki paylaşımlarımı son verme kararı aldım...
ulaşamayanlarınız olduğu için...
akşam gelip PASTA larınızı koyarım, kısmet olursa...
kalbini kırdığım, üzdüğüm arkadaşlar olmuştur... hepsinden ÖZÜR DİLERİM, kusura kalmasınlar
onun dışında...
umarım şugüne kadar olan paylaşımlarımdan zarar eden olmamıştır...
sevgilerimle
Yorum
Yorum