PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
pegam nedir, nedendir kardeşim....PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili dostlar...
keyborsa daki paylaşımlarımı son verme kararı aldım...
ulaşamayanlarınız olduğu için...
akşam gelip PASTA larınızı koyarım, kısmet olursa...
kalbini kırdığım, üzdüğüm arkadaşlar olmuştur... hepsinden ÖZÜR DİLERİM, kusura kalmasınlar
onun dışında...
umarım şugüne kadar olan paylaşımlarımdan zarar eden olmamıştır...
sevgilerimle
Yorum
-
thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırdır Pegam ne oldu? Sorun ne? Ne son vermesi.yok abi bişey.... canım sıkıldı... bıraktımeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpegam nedir, nedendir kardeşim....
KEYBORSA AİLESİNDEN kaynaklanan bir sebebi falan yok... kendi İTNELİĞİMİZDEN yani
buralardayım abi... gittiğim yok biyereeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem kızdırma adamı....biryere gidemesin.....
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem kızdırma adamı....biryere gidemesin.....
he gidemez , bir kere oyle gendi gendine karar veremez yok oyle ...hadi ben gidiyom ringonun ahirimi bura... ekibiz biz lem .sende ekibin en degerli uyelerindensin ....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem kızdırma adamı....biryere gidemesin.....muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüzüldüm..
ama yok yok. sen gidemezsin bir yere.. mümkün değil..sevgili eksper abi... paradigma abi... muratcım...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhe gidemez , bir kere oyle gendi gendine karar veremez yok oyle ...hadi ben gidiyom ringonun ahirimi bura... ekibiz biz lem .sende ekibin en degerli uyelerindensin ....
ve diğer dostlar...
1 seneye yakın tanıyorsunuz.... hiç laf konuştuktan, yazdıktan sonra döndüğüme ŞAHİT oldunuz mu ?
çok sağolun, herşey için sonsuz TEŞEKKÜRLER...
emme...
laf ağızdan çıktı... bikerePEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili dostlar...
keyborsa daki paylaşımlarımı son verme kararı aldım...
Yorum
-
pegam en eyisini sen bilirsin,yerin doldurulamayacak kadar değerli oldunu sakın unutma.bugünlerde kaçan kaçanaya bakalım hayırlısı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Ekpser abi şu çıkan lafı sok Peganın ağzına. Ayrıca madem sözden bahsediyon bana söz vermedin mi sen haftaya kurtları kaynatacaz diye. Kim tavuğuna kış dedi. İtnelik etme otur oturduğun yerde. Bana buraya girerken demişlerdi girmek var çıkmak yok diye. Sana demediler mi?
Hatta bak bu amca anlattı bana. Allah aşkına dinleyin;
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
1 lot balata ile 1 lot dirit alsın keyfi yerine gelir,sürekli borsa can sıkıntısı ve bulantı yapar,sepeka gel gel yapıyor demek,aysal da doymamış bu arada,bu ülkede düzgün kurum ve adam kalmamışoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
Yorum