84350 bugünün tehlikeli rakamıdır.bunun anlamı son zirvenin geçilmesi anlamını taşıma olasılığıdır.başka bir teknik amaç taşımaz.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
durun usenmiyeyim simdi salliyorsun diyen olur...
MKK dan...
Iyi okuyun rakkamlari...
Duzeltiyorum 20 binliranin alti demistim degil mi... 5 bin liranin alti olarak duzeltiyorum..
"Kuru gurultu" ne demek... tokat gibi geliyor cevabi...
bu ulkede tuzel kisiler de dahil 2 bin kisi kaymagini yiyor.. fin..
Portfoy degerlerini ve sayilarini "iyi okuyun" ...
Meshur VARANTLAR...

Senetler

Fonlar
Yorum
-
3.50 den thy leri vermiştim.. uçtukça uçuyor 3.91 oldu.. giden hissenin arkasından bakmak bole birsey..
Yorum
-
VOBYVADE
açıkpoz
5dk.açıkpozdeğişim
usdtry
tahvilfaiz
AçıkpozdeğişimGün
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
-
Goldmanda 50+% ihtimal diyor haftaya...
Mal mi kilitlendi, hep beraber anonsa basladiniz... ahahah..
Roubini bile tam gaz... adam yillardir "cokus cokus" diye inledi durdu...
QE 1-2 nin sonuclarini gorduk QE3 kesin kurtarir "bogalari" ahahaha....
4...n olarak devam eder...
Yorum
-
aşşa köyde bir abimiz vardı...
yanlış hatırlamıyorsam yine KABZIMAL dı... öyle pijluk laflar ondan çıkar anca
bugünü anlatan en güzel söz bu olsa gerek...
bu palayı anası doğurmamış, zıçmış yaw....

75 saat 200 puan aralığında tutulurmu la bi vob
Yorum
-
dua edinde...
şu 15000 apsd de... İŞYATIRIM longları çıkmış, yerine başka biri, hatta en kuvvetlisi CİTİ açmış olsun
yoksam bu IZDIRAP bitmeeeezz.....
o İŞYATIRIM PEZEVENGİ karını almadan ebedi düşmez bu borsa...
yükselirkende long trenine bindirmez...
nöyle bir GAVAT olduğunu siz bilmezsiniz, aklınız hayaliniz almaz...
Yorum
-
iyi hafta sonu geçirmeniz dileklerimle.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ula pegam nirdesin mübarek sen olmayınca palada şenlenemedi.heheheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
haftaya ekşin vaaarrr gibi koku aliyim bakalım yön ne olacak,heheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Şu sarışınlara sahab çıkında bedavaya gitmesin.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum