eksper Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gün boyu aşağı bastı tüm istoplar çalıştı.... apds olmuş 9 bin... tom amca da eyi... ee mal döşemek için 85e dogru roketlerse şaşırmam ama orda fazla kalmadan en geç ertesi günü çöküş başlar... bu bir senaryodur...yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
yarın piyasa 100000 acsın....yine bu seviyeden gerekirse long acarım....hic bir şey kacmaz...sen yeterki parayı gör....fox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlong fırsatı kaçtı mı artık sizce..
Yorum
-
baya üstü olcek beahhegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterderken gitmiş
82800 -82400 destekler emme kapanış 83200 üstü olcek gibi
Yorum
-
şorttaki erkenciliğini longda telafi ettin umarımküçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergün boyu aşağı bastı tüm istoplar çalıştı.... apds olmuş 9 bin... tom amca da eyi... ee mal döşemek için 85e dogru roketlerse şaşırmam ama orda fazla kalmadan en geç ertesi günü çöküş başlar... bu bir senaryodur...
Yorum
-
döktü uçtuküçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterexper aynen katılıyorum... %51 haberle yukarı kopuş.... sonra mafiş
%49 aşağı döküş sonra uçuş....
braww küçük kuzu stratejin çalıştı k12
Yorum
-
kar fekat az... nedeni şorttan eken indim..egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdöktü uçtu
braww küçük kuzu stratejin çalıştı k12
longdan erken indim..
memleketin en iyi bobi ustaları burda
daha iyi iş çıkarmalıydık...
dersi alalım... P-20 zayıfda olsa sat vermin exper kıpraşman demiş... ben erken inmişim... bi daha olmasın .. yoksa kuzu üstadın içi sızlar..yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum

Yorum