PEGA DJI DEDEMİ İŞLEM YAPIYON vaşş ne ediyon yavvv uyumazmısın sen mubarek adam geçen hafta perşembe ve bu gunün dipleri aşağı geçilirse djı sana şorttan iyi para virür yanlız pekte salamazlar gibi salarsalar toparlayamazlar ayular arkalarına geçer boğaların sonra boğalar yandım allah derler djı de haftalık ve aylık grafiklerin son parçası eğer tezgah değilse pis bi kırılım olacak gideceği yone uzun bi bar yeşil olmasını bekliyorum kırmızı olmazmı olu oda allahın rengi hehehhehe ama ben yeşil olacağını duşunuyom
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yok abi naarasın... önümüzdeki pohu yiyemiyoz doğru dürüst... bide orayamı bulaşakkani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPEGA DJI DEDEMİ İŞLEM YAPIYON vaşş ne ediyon yavvv
pusu attıydım da 125... onun üçünPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdow a sahip olun, çok gitmesin... 125 ten mal alacaaz
abi 300 ün kesin garantisi varda... eccük bi sıkarlarsa gaparım malıeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhec boşa heves etme pega...dow yıkılsada virmemmmm...ahada yazdım buraya....
fıçıya bağlı... -15 kafiiii
Yorum
-
Apple bu cep telefonu işine girdikten sonra topu dikti bu şirket. Birde soğuk memleketin firması inovasyon konusunda biraz "soğuk" davrandılar. Hele ki şu son microsoft ortaklığı bence tam bir fiyaskoydu.EKaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
nokia gene yahoofinance da "mini banner" manset olmus....
bizim ky otursunda haline sukretsin.... (gundwane bu sana hahaha)
var mi destek direnc teknik analiz yapacak olan
Grafikleri tam olarak birbirlerine zıt.
O dönemde(2008) 70-80 $'dı apple. Şimdi 670 $... 1000 $ hedef verenler var halen.
Ben inanmasamda halen alıyorlar.Ama benim hissiyatım sağlam bir obo yapıp gömecekler gibi sol kanat tamam şimdi tepe yolunda.
Tabi temel halen desteklemiyor, heleki şu son samsung'a giydirdikleri tazminatla dünyanın bir numaralı tekeli olma yolunda, o durumda 2000 $ az gelir bu şirkete.
Yeni oyuncaklarının da piyasaya çıkacağını düşünürsek pek hayal olmayabilir.
BlackBerry'de bitirmek üzereler zaten, Nokia'da topu dikmiş.
Bizede "Yaşasın tekelizm" demek düşer bu durumda.
Ek olarak, bu samsung olayı ironik bir vakia.. Apple ürünlerinin ekranlarını bu şirket yapıyor. Yakın bir zaman sonra Apple bu şirketi alır yada ciddi bir oranda ortaklık olursa şaşırmam açıkcası, amaçda zaten bu gibi geliyor.
Yorum
-
napıyım abi... orta karar kötü bir durumda salınacağı yerler oralar... bizde ona oynadıkeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem sen 125 den o malı al helal olsun....tabiii sabah itibariyle...sonradan işler karışır orası başka...
virmezlerse eccük yukardan alıvirriz bizde ne edek ...
senin hatrına zabah 175
e çekeceem... başkada kuruş çalışmaz
Yorum
-
2000 deki .com balonunu ciddi manada hatirlatiyor... Urunler ne bir exxon ne bir dow corning veya merck ayarinda..Karatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO dönemde(2008) 70-80 $'dı apple. Şimdi 670 $... 1000 $ hedef verenler var halen.
Ben inanmasamda halen alıyorlar.Ama benim hissiyatım sağlam bir obo yapıp gömecekler gibi sol kanat tamam şimdi tepe yolunda.
Yeni oyuncaklarının da piyasaya çıkacağını düşünürsek pek hayal olmayabilir.
BlackBerry'de bitirmek üzereler zaten, Nokia'da topu dikmiş.
Bizede "Yaşasın tekelizm" demek düşer bu durumda.
Ek olarak, bu samsung olayı ironik bir vakia.. Apple ürünlerinin ekranlarını bu şirket yapıyor. Yakın bir zaman sonra Apple bu şirketi alır yada ciddi bir oranda ortaklık olursa şaşırmam açıkcası, amaçda zaten bu gibi geliyor.
ama bu sirketler surunsun...
bu donemin de parlayan yildizlari bunlar... insanlar bikinca veya standardize olunca, fiyatlarda gomulunce, elbet soner balonlari... ama 1000 dolar apple deli sacmasi, su mevcut fiyatiyla bile.
dowa etkisi ne oluru hesaplarsak belki "sezon" sonu fiyatini tahmin ederiz ehehhe. (kusuruma bakma kronik ayiyim)
Yorum
-
akbankın dip olduğundan bu güne tüm hisselerde olan değişimler
endexlerde en altta var.
buraya aynı format ile attığımda çorbaya dönüyor. anlaşılır bir gönderi olmuyor.
1. bölüm
2.bölüm
iyi geceler.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
500 günlük fibolarda durumlar
endex100

endex30

vob30

dolar

dow

dax

bovespa
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
endex 30 hisseleri ilave edildi
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
günaydın esnaf...
anaam fıçırlar +40...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen sabah eksi acılışı bulursan öpte başına koy....hangi 175 ...tey tey tey
nası oluyor abi laaaa..
şu pastaynan nasıl niye eksi açılış gelmiyor amk... yaaPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermalı çevürüp çevürüpte gakıvimişleya la...

fıyarım abi... dara gelemem
zabah zabah dellendirdiler beni...
de...de
sen nası biliyon bunnarı azına kesiyim... hayret edersin ya
kafayı bozacam anasını satıyım
425 ten demi vimezle ki...
Yorum
-
ara ara bazen söylüyorumya... kaçırdın dimekki... yeni görüyosun
eksper abi... de ESNAF ve ZANAATKARLAR ODASI BAŞKANI
BEAR_BULL abi.. de KAMYONCU ESNAFI BAŞKANI
bakıyım başka kim var...
paradigma abi de... BEYAZ ŞEY
TİCARETİ BAŞKANI
pori baba da... şey OTURAK BEYİ.... hiiiiç kalkıyımda şu esnafa 1 kelam faydam olsun dimez, anca oturu...
Yorum
Yorum