kısaca biz aslında burada yonca alıp yonca satıyoruz....başka hisseyle işmiz yok....tek hissede işlem yapıyoruz sayın....
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
full kaldirac tek islem yaparsan evet....gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbizim ki direkt eksi 2 açtı...gitti yüzde 20..
uyuyamam ben walla..
ornek bir senaryo......
gocmus bir alim varanti var....
diyelim kaldirac 1:60
shortladin 6 kontrat 1/10 kontrat ta alim varanti aldin... 6/60
endeksin "olasi" kritik yerinde yaptin bunu...
burada marjin kac olur ?
bunu iteratif sekilde yaparsak taban yada tavan bandini ne maliyetle yakalariz... ?
varant sat shorta yuklen, yeni varant destegi ver... (burada shorta para sokmuyorsun, 1:10 kaldiraci, varantla carpiyorsun, ara kayiplarida eklesen ... )
short pozisyon maliyeti duser mi ?
1 kontrati daha az parayla almak mumkun mu ? (veya tersi)
senete full girdin mi, aylik faizi bir kere kaybedeiyorsun... 1 yil tutsan ne yazar ? strese degecek mi ?(temettu gostermelik olan veya vermeyen bir sirket, bedelli olasiligida bonusu.)
hem faiz yemek istiyorum...
hem sigorta isiyorum..
hem maliyetimi dusuk tutmak istiyorum...
goctugu zaman benim alim varantina islem yapamadan varantimi sifirlayip ustunede abanacagi icin,
burada "kilitlenme" yasamamin olasiligi nedir ?
cikislar her zaman uzun soluklu olur, dususler hizli... aradaki fark burada... yavas olan yerde her zaman faiz zarari vardir...
Yorum
-
ha ha ha..
bu PEGA tekniğiPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneymiş ÖZ...
bi koltukta, iki karpuz gitmeeeeezz....
birinden birini bırakacaan...
gereği...
hem spotta o kadar malın altına yat, hemde VOB al... peeehhh... yirmi lan ANADOLU ÇOCUUU
bu dür-züler

malı çevürüp çevürüpte gakıvimişleya la...

sabah 82200--700 arası maliyetlendiler...
82700-- 83300 arası 600 puanı direk zıplayıp geçtiler
83300--750 arasında da kapandılar
tabiki bunu gören PEGA... üçüne beşine bakmadan fıydıPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4000 apsd... erimiş biraz...
575 ben kaçar...
bu TRENİN yolu yol deeel... başlarım böyle trene ben
50... 30 da komisyon... 80 pivanım gitti aqua ya
fıyarım abi... dara gelemem
Yorum
-
bişey daha yakaladım gibi...

bunlar böyle 0 lı düz rakamlarla, kapanış yapmazdı ekseriye (yanlış bilmiyorsam çok takip etmedim )
niye böyle ettiler ki bu keriş...
pazartesi spot takaslarında... kaydadeğer
bi CİTİ 5 milyon denecik... İŞC almış
onun dışında cuma günü mal alan TEB birazcık çok değil, satış tarafında
ayrıca gözüme ilişmişti... cuma günü TACİRLER vardı, biraz...
o benim gibi duramamış malda, çıkmış pazarertesi günü
NOT : aşşadaki kaatlara bakıpta ''anam PEGA bu kaatları takip mi ediyomuş...'' dimeyin lem
ta 1 sene önce, bazı arkadaşlar için bakıviriyordum, duruyo öylece
Yorum
-
çenem düşecek yine... ben çimmeye gidiyomeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpega sagolasın kardeşim...emme selma hanımı gazinoda canlı hic izlemedim....yaşım kurtarmaz ...1975 de hit zamanıydı galiba....
camışın göle yattığı gibi... goca göödeyi atı atıviyim iki....
dow a sahip olun, çok gitmesin... 125 ten mal alacaaz
Yorum
-
yuh... mezara kayup kıcıma pamugu tıkadınya lem....ne yapar 77 mi?PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçenem düşecek yine... ben çimmeye gidiyom
Yorum
-
hec boşa heves etme pega...dow yıkılsada virmemmmm...ahada yazdım buraya....PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçenem düşecek yine... ben çimmeye gidiyom
camışın göle yattığı gibi... goca göödeyi atı atıviyim iki....
dow a sahip olun, çok gitmesin... 125 ten mal alacaaz
Yorum
-
aklıma gelmişken paylaşayım..
guzu emmi, ecb'nin para basıp basmayacağını doyçe kız bilir. onun fiyatını takip ederek tahmin edebiliriz demişti.. bugün sınırsız tahvil söylentisi çıktı. yarın da toplantıları var.
bakıyorum doyçe grafiğine.. yuzde ellibir bi mok olmayacak yarın derim.
Altın da cabası.. bugünkü söylentilere kulak asmadı.
Yorum
sn eksper hisseler konusunda köküne kadar haklı,zararda olmasam 1 sn durmam spotta
Yorum