KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ilahi nereden bulursun bunlarıPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben kurumumdan memnunum...
en azından tel açtımmı irkek çıkmıyor telefona
kızlar çıkıyor, sesleride güzel... onlar konuştukça PEGA BEY... didikçe
full... full pozlara dalasım geliyo
tanışmakla müşerref olabilsem... komisyon itin olsun... dime ihtimalimde az değil
BÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...
Yorum
-
bulurum abiii...gurme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilahi nereden bulursun bunları
ekseri hovardanın, fes başında yan durur...
Yorum
-
way anasını... apds 1500 artıolmuş..... pala ***ağı bilemis tikattli olalım...
bugün al ver çok pbarnakladım palayıı.... birazdan hepsini fazlasıynan alabülüüüüü ben azıcık frene basayım... para cepte kalsın...
son pozum 83025 den 1/4 cortttt emme çok tedirginim ...her an reverse olabülürümmmmyazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
abimin de dediği gibi dostlar..küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterway anasını... apds 1500 artıolmuş..... pala ***ağı bilemis tikattli olalım...
bugün al ver çok pbarnakladım palayıı.... birazdan hepsini fazlasıynan alabülüüüüü ben azıcık frene basayım... para cepte kalsın...
son pozum 83025 den 1/4 cortttt emme çok tedirginim ...her an reverse olabülürümmmm
PALA böyün mıçtı ağzımıza... bıraktı
uzun lafın kısası...
doğru yerden, doğru poza girebilseydik... yine bi 1000 puan dağıttıydı emme
ta gidip ortadan poz açınca... sıfıra sıfır, elde var sıfır
Yorum
-
zabah depeden şortu vurunca tüm dalgara doğru bindim.... güzel tırtıkladım.... mesele bu şortta tüm kazancı kaybetmemekte.... her an filet yada lönk olabilirim..... apds deki artış düşüş işini zora soktu...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabimin de dediği gibi dostlar..
PALA böyün mıçtı ağzımıza... bıraktı
uzun lafın kısası...
doğru yerden, doğru poza girebilseydik... yine bi 1000 puan dağıttıydı emme
ta gidip ortadan poz açınca... sıfıra sıfır, elde var sıfıryazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
sakin ol yeğenim.....
pala yük ayarlıyor.... kendi hesapları arasında dengeleme yapıyor.... sabah dedik ya kısa sürede 85k yada 80k gidecek...
son pozum 850 longoooo 750 veya 650 de revers olurum heç düşünmedenyazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum

Yorum