80525 bugünün pivotu olup,altı üstü diye bakmak lazım.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
-
Not artışı olursa en az 80.000 olur u100..EKaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"diger" ulkelere gelen not arttirimindan sonra neler oldugunu, usenmezsem bir toparliyayim..
Kimse ralli malli beklemesin ahahahah...
Diger koyde iscde deginmistim...
Bu "not" marslilara arttirilacak sanirsam... Net yabanci girisi olan ulkede yabanci daha da "girsin" diye not mu artar ? Olsa olsa "ciksin" diye artar hahahaah...
En az..
Bankalar da f/k lar 15 lere gelir..
Bırak başka ülkeleri dostum..Her ülkenin dinamikleri farklı..
Her ülkenin psikolojisi de farklı..Bizim kiler abartmayı severler..
Hafta sonu arkadaşlarla buluştuk..Birisi bankacı diğeri tr nin en tanınan bir firmasında çalışıyor..
Her ikiside ağız birliği etmişcesine ekim gibi kriz bekliyoruz dedi..(bu bankacı arkadaşla 2009 nisan gibi de konuştuğumuzda batacaz demişti ayrı konu..
)
Sonra borsaya baktım..Kafam karıştı..Bankaların gidip de küçük kağıtların gitmemesini belkide not artışına bağlayabiliriz..Küçük firmalar bana ne diyor olabilirler..
Emir iptanin olduğu bir piyasada kimin ne amacının olduğunu anlamak iyice güçleşti..
Bütün bu alınan önlemler piyasada gömlekçiliği sonunu getirmek içindi..
Türkiye ye sektöre firmaya güveniyorsan kağıt al demeye getirildi..(aslında borsacılık da budur)
Bugün al yarın sat yüzde 5 artık yok denmeye getirildi..
Konuştuğum bazı para babaları artık daha uzun vadeye oynuyoruz demeye başladılar..
Yorum
-
aynen öyle dostumgundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNot artışı olursa en az 80.000 olur u100..
En az..
Bankalar da f/k lar 15 lere gelir..
Bırak başka ülkeleri dostum..Her ülkenin dinamikleri farklı..
80 olur belki ama
bu ülke dinamiğinden dolayı değil...
PALA nın itneliğinden ötürü olur
çok güzel yazdım, bu yazı en az 100 teşekkür alır
Yorum
-
ne diyosak o üleyynnnn...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi saat 11 ile 13 arasında 80050 yandımı yukarı gidecez dimektir...
yakamdınnı 50 yi, 25 temi kaldın...
bızaladırım adamı...
Yorum
-
Onu bırakda BALAT ne..320 lerden açılmış..flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpega bu sefer güzel kaat buldum,TURKAŞŞŞŞŞŞ
Yorum
-
luzum gereği gece yataktan kalkıp ne dedik ?
ne oldu bugün evropa da ?PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterekaya abi..
paritenin PALA sı
önünde sonunda... yukarı DALACAK...
ne düzeldi ? haberi olan var mı ?
hiçççç
emme TEKNİK gereği... köpürtüyor görüyonuz pariteyi
Yorum
-
ne 320 si.. dün açıldı o... 350 dengundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOnu bırakda BALAT ne..320 lerden açılmış..

fırtına abimle ikimiz aldık 358 den, 10 ar lot....
750 ye gidecek dediler... puahahahaha
çok severim... USTA nın adamları halka bişey iteleyecekse...
hemen koşarım, banada İTELEYİN diye
Yorum
(muhtemelen öğle arasında)

Yorum