Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
yarında baskı kurabilirler çünkü supot takas avantajı çarşamba daha uygun.bu ihtimal var olsada şimdilik yön yukarı 81750 civarını işaret etmekte.sadece sorun destekler yukarı doğru hızlandı.buda yeni vade için sorun gibi.yane vade kapanışı sakat olabilir.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
valla şu dünyada varya... hayat fırtına abinin ki... azına kesiyim
biz gibi akşama dek başını beklemiyor...
geçmiş flate, zarar derdi yok...
rakı masasından kafayı kaldırabilirse, günde 1-2 sefer uğrar
benim yazılara komple teşekkürü basar... gider
ne güzel la...
dow tasası yok,parite tasası yok....
sevgili PEGA dostum, kafaya takıp ne duracağım. taktıkta ne oldu kafada saç kalmadı
dediydimya boşver dax'ı dow'u kur rakı sofrasını dünyan değişsin
heleki yolun sakarya'ya düşerse sana bir rakı sofrası kuracağımki ondan sonra diyeceksinki ben bu zamana kadar boşa yaşamışım. bundan sonra her akşam soframda bi 35'lik olacak diyeceksin
emme senin gibi sn. eksper gibi yiğitler olacak ki millete fener olsun yolunu kaybetmisinler
fazlamı konuşmaya başladım galiba, son teki atıp üzerinede 1 tanede bira cilaladımmı beni kimse tutamaz
Yorum