eksper Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ula yılların çalışmasıdır elleşmeden taaa bugüne kadar devamdadır.bırakın şu kıytırık ew cileride bi bakın şu merete.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
buda bizim tanzanya.nede düzenli ilerletiyolar uv tirendi.hani yok 67 yok 70 filanya inanmayın o puştilere.burda herşey net uv yapıda.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
yukardaki tanzanyanın tamam cızıklarını yıllar önce ben cızdımda barlarını kim cızıyo bizim hırbolar.ona göre düşünün.65 bin kırılmadığı sürece cızıkta herşey net hedef 85 bin dir bizim tanzanyada.sonasını cızığı cızanlar bilir gari ben nerden bilecemki.hehe.eyi tatiller.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Bu hata değil hocam.. Dow'a düzeltme oynandı.. olmadı.. Hayırlısı..thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster79450 den revers olunduğun ilk hata yapıldı ve o hata domino etkisi gösterdi.
Bence ilk psikolojik sıkıntı şurda oluştu.. Pazartesi günü ilk 80,500 ziyaretinde neredeyse 2000 puanın karın en az 1000'ini bile almadıktan sonra, tepeden 2500 puan aşağı inmesi psikoloji yıprattı..
Doğru yönde olduğumuzdan eminsek tepeden dibe 1000 illaki acıtıyor ama o kadar da değil.. Hatta ek pozlarla getirisi daha yüksek bile olabiliyor..
Ama tepeden dibe 2500 biraz yoruyor...
Yorum
-
Hem dowun hem paritenin takati yok. Bugünkü yeşile kanmayın. Gelecek cuma vade sonu 75 civarı kapanış bekliyorum. 5000 point alacağım skenderden...
Parite'de aşağı 5 başladı gibi. Zaten herşey güllük gülistanlık iken QE3 de yapılmaz. Şok düşüşler görmeliyiz ki FED QE3e ikna olsun. Sn Vizyonun dow grafiğini incelerseniz, orda da çok sert bir düşüş bekleniyor.
1 aya yakın sürecek bu periyottan sonra bir yerlerden iyi bir haber gelecek. Parite büyük düşüşün düzeltmesini yapacak. O arada bizde de güzel bir yükseliş olur.
HSBCnin bugün bu vadede short diğer vadede long yapması da böyle bir beklenti içerisinde olduğunu gösteriyor. Spreade oynasa tam tersini yapması gerekirdi.
Yorum
-
Lem PEGA, nerelerdesin ? Dünya yanıyor sen yatıyorsun FIRTINA kardeşin hala ayakta
Bu akşam kadehimi ud eşliğinde senin şerefine kaldırdım. Resimi ve videoyu yarın yollarım malum bu gece kafa güzel
Bu akşam benim yerimde olmak için ne kontratlar yakardın
Sokumuşum dow'ada dax'ada hayat yaşamaya değer lemm
Hinci benden istedin kadar iste teknik analiz, bütün indikatörleri senin lehine çevireyim
Yorum
-
son gönderiler liste 25/8/2012
VOB30 Piyasalar BRENT Yabtskoran Bovesp Dax DJI,Dowjones EURUSD XAUUSD USDTRY sepet Primliler,"maktk" "ateks" "taraf" "kartn" "yatas" ... Düşenler "lthol" "merit" "ascel" "ascel" #PİVOT Golden_Cross_200 50_kesisim sonuçları. BB 4 * 4 * 4 250 gün tepeye yakın işlem gören hisseler 250 günlük Dip fiyatına yakın işlem gören hisseler... Rating BB4 BB3 BB2 BB1 Size Özel
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Amerikan piyasaları dün apple gazıyla yükselmişse, düşüş beklediğimden daha derin olacak demektir. Davanın sonucunun açıklanmasında mutlaka en iyi zamanlamayı yapmaya çalışmışlardır. 1 milyar dolar da etkileyici bir rakam, insanın eli az lot da olsa alış tuşuna basmak ister. En azından açığa satmayı düşünen varsa vazgeçirir.
Aynı haber büyük bir kitlenin takip ettiği http://finance.yahoo.com/ da anahaber olarak veriliyor.
Yorum
-
içiyon madem... sus söyleme bariFIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLem PEGA, nerelerdesin ? Dünya yanıyor sen yatıyorsun FIRTINA kardeşin hala ayakta
Bu akşam kadehimi ud eşliğinde senin şerefine kaldırdım. Resimi ve videoyu yarın yollarım malum bu gece kafa güzel
Bu akşam benim yerimde olmak için ne kontratlar yakardın
Sokumuşum dow'ada dax'ada hayat yaşamaya değer lemm
Hinci benden istedin kadar iste teknik analiz, bütün indikatörleri senin lehine çevireyim
içen var, içemeyen var... GÜNAH, GÜNAH...
gösteripte virmeyenler gibi adamın canını çektirme
Yorum
-
sen öyle dersinde, canlanmazmıyız abi... uçarız uçarEKaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ne bu sessizlik hayra alamet degil...
Canlanin...
gönderiler bitene dek araya girmeyin sevgili dostlarım
Yorum
Yorum