tom veriyor coşkuyu....dax da coştu....japlar zaten dünden razı almaya...pazartesi malı götürecegiz uşaklar....hadi pega eyisin lem...ha ha ha
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertom veriyor coşkuyu....dax da coştu....japlar zaten dünden razı almaya...pazartesi malı götürecegiz uşaklar....hadi pega eyisin lem...ha ha haondan zerre şüphem yok ki abieksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem o pozu kapattım dedinya... bazartesi maliyetine gelir rahat ol..emme sen ***ü kurtardım der anında kapatırsın....ha ha ha .
bu rakamı sallamadım... teknik bir gerekçesi var.... geniş zamanda yazarımPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpazartesi
81000 açılış beklentisi ile... long devam
iyi tatiller cümleten
sevgiler abi
Yorum
-
lem hakkikaten ben bu tabansıza pozu kapatta cıkalım demiştim degilmi....yaktı lem bizi bu....günah kecisini bulduk.....ha ha hathebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende diyorum niye düşüyoruz. Çıkmamız lazım. Meğer pega pozdan çıkmamış. Yaktın bizi k24
Yorum
-
hocam.. hafta sonu zaten eminim görürsün neyin ne olduğunu. Sen ne dersen o..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhamdolsun bugünde zarar yazdık.....pazartesi allah kerim...üc gün veriyorum kendime eger kar yazamassam dinlenecegim biraz....
Ben bugün flat olduktan sonra.. yeni poz açmadım.. Sürekli zarar yazdığım için bir süre poz açmamaya karar verdim.. Bugün de olması gereken oldu.. Sen de gördün yine zaten. Ama ilk poza giriş seviyemiz olması gerektiği yerden başlamadığı için birçok fırsatı kaçırdık.. Biri diğerini tetikledi.. Bu şekilde olmasaydı eminim en kötü ihtimalle çarşamba günü 80,2'den longlar.. bin puandayken karı alır.. bir de reverse yapıp bir bin puan daha alırdık. yapmadığımız şey değil. Bu yüzden rahat rahat söylüyorum..
Skender ise son üç aydır bizi çok güzel alıştırdı.. Guzu emminin ifadesi ile ağır eğitim verdi. İkili tepe yaptı. Yukarı bastı.. OBO yaptı.. yukarı bastı.. negatif uyumsuzluk oldu. yukarı bastı.. 5-15 dakikalıklarda RSI 70'i destek yaptı.. Takoz gösterdi.. O takozu sahibine soktu.. ıdı bıdı.. Bu saatten sonra, hangi akıllı şort açabilir ki.. Ama guzu emmim üsulüne göre bizim aklımız yok.. Aklımız skenderin.. Düzenli saykologa da gitmemiz gerekiyordu.. Aksattık..
Yani eğitimimiz ağır phd seviyesinde bile olabilir.. Alışkanlıkları değiştirmek zor. Biz eğitimdeyken sen reverse'lerinle, salvolarınla hepimizi hayran bırakırdın. Ama skender bu.. Farkında olmadan hepimizi hizaya sokmuş olabilir.. Hareketine devam da edebilir.. Ben şu ana kadar senin para yazmayan poza sahip olduğunu görmemiştim ama olmaz diye birşey yok... Hepimizin nefese ihtiyacı var.. Daha uzun senden faydalanmamız için kendini nasıl hissediyorsan, nasıl biliyorsan o hocam.
Kuzu emmim ben eğitlimem dedi.. Ağır dövdü skender.. Küstü gelmiyor artık.
Ben mayısta o kadar eğitilmişim ki.. aynen şöyle birşey oldu..
64'e yakın bir yerden long oldum.. sonra kapattım aldım karı. 65k'dan yapıştırdım şortu.. Sonra gururla dedim ki.. Dönemsel ayı olarak gittim gördüm usaglar.. Boğaların arasına karıştım.. Hepsi leş gibi tezek kokuyor.. Hemen kaçtım şorta döndüm dedim..
Meğersem bok kokan benmişim.. O poz bir daha kar yazmadı.. Yeni kısalar açtım.. Bu yeni kısalar birkaç kere 1000 puan verse bile almadım.. Alamadım.. Elim gitmedi.. Zararım kapanacak ya.. Bunları alsaydım hem kaldıracım düşecekti.. Hem de maliyetim azalacaktı.. Belki de sadece zaman kaybedecektim.. Ama yapmadım.. Lem benim neyime 1000 puanları elimin tersiyle itmek. Sonra bi güzel hepsini teeee yeni vadede 75,8'ten kapattım. Allahın sopası yok işte..
Yorum
-
dogrudur....ama trend var şimdi....onun ücün long kayrılıyor....yani sabah gözünü acıp ekranın karşısına gectinmi eger şortsan 1_0 malup başlıyorsun maca.....dünyada ne olursa olsun....bizim piyasanın birde pis huyu var soktumu cıkarmaz....79450 şortlamıştım....dünya yıkıldı asya avrupa her yer.... cıkarttımı yok....bugün keza öyle....her yer yıkıktı öglen...yalandan bugün yine düşer numarası yaptı .... halbuki ortada hicbir şey yok ....niye?... trenddeyiz cünki....bak gör ilk pozitiv ortamda nasıl geciriyor şortcuya seyret....muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper ensikolpedisine göre şöyle olması gerekmiyor muydu hocam.. yarın çıkmamız için bugün tomun hedef magma demesi.. ya da yarın düşmemiz için tomun hedef feza demesi gerek miyor muydu..
Yorum
-
eksperim ondan hemen once gul gibim 78600 den longladiydik ,79450 den reverse olduk hatamiz o oldu ondan sonrada duzen tutturamadikeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdogrudur....ama trend var şimdi....onun ücün long kayrılıyor....yani sabah gözünü acıp ekranın karşısına gectinmi eger şortsan 1_0 malup başlıyorsun maca.....dünyada ne olursa olsun....bizim piyasanın birde pis huyu var soktumu cıkarmaz....79450 şortlamıştım....dünya yıkıldı asya avrupa her yer.... cıkarttımı yok....bugün keza öyle....her yer yıkıktı öglen...yalandan bugün yine düşer numarası yaptı .... halbuki ortada hicbir şey yok ....niye?... trenddeyiz cünki....bak gör ilk pozitiv ortamda nasıl geciriyor şortcuya seyret....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
daha öncede yazdım paradigma....dow un düzeltmesine oynadık....eeee dedigimiz oldu...dow yıkıldı..1350 lerden 13000 düşürdük....herkes düzeldi imana geldi....biz sokuk sokuk kaldık....şimdi dow da hedef 14500...eeeeeee.....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim ondan hemen once gul gibim 78600 den longladiydik ,79450 den reverse olduk hatamiz o oldu ondan sonrada duzen tutturamadik
Yorum
-
Eksperim ne guzel konusuyon ,agzini yirimeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaha öncede yazdım paradigma....dow un düzeltmesine oynadık....eeee dedigimiz oldu...dow yıkıldı..1350 lerden 13000 düşürdük....herkes düzeldi imana geldi....biz sokuk sokuk kaldık....şimdi dow da hedef 14500...eeeeeee.....
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
Yazdıklarına noktası virgülüne kadar katılıyorum. Demekki mayıs da bende yalnız değilmişim. O sıkıntıları bende çektim. Acısı hala üzerimde.muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam.. hafta sonu zaten eminim görürsün neyin ne olduğunu. Sen ne dersen o..
Ben bugün flat olduktan sonra.. yeni poz açmadım.. Sürekli zarar yazdığım için bir süre poz açmamaya karar verdim.. Bugün de olması gereken oldu.. Sen de gördün yine zaten. Ama ilk poza giriş seviyemiz olması gerektiği yerden başlamadığı için birçok fırsatı kaçırdık.. Biri diğerini tetikledi.. Bu şekilde olmasaydı eminim en kötü ihtimalle çarşamba günü 80,2'den longlar.. bin puandayken karı alır.. bir de reverse yapıp bir bin puan daha alırdık. yapmadığımız şey değil. Bu yüzden rahat rahat söylüyorum..
Skender ise son üç aydır bizi çok güzel alıştırdı.. Guzu emminin ifadesi ile ağır eğitim verdi. İkili tepe yaptı. Yukarı bastı.. OBO yaptı.. yukarı bastı.. negatif uyumsuzluk oldu. yukarı bastı.. 5-15 dakikalıklarda RSI 70'i destek yaptı.. Takoz gösterdi.. O takozu sahibine soktu.. ıdı bıdı.. Bu saatten sonra, hangi akıllı şort açabilir ki.. Ama guzu emmim üsulüne göre bizim aklımız yok.. Aklımız skenderin.. Düzenli saykologa da gitmemiz gerekiyordu.. Aksattık..
Yani eğitimimiz ağır phd seviyesinde bile olabilir.. Alışkanlıkları değiştirmek zor. Biz eğitimdeyken sen reverse'lerinle, salvolarınla hepimizi hayran bırakırdın. Ama skender bu.. Farkında olmadan hepimizi hizaya sokmuş olabilir.. Hareketine devam da edebilir.. Ben şu ana kadar senin para yazmayan poza sahip olduğunu görmemiştim ama olmaz diye birşey yok... Hepimizin nefese ihtiyacı var.. Daha uzun senden faydalanmamız için kendini nasıl hissediyorsan, nasıl biliyorsan o hocam.
Kuzu emmim ben eğitlimem dedi.. Ağır dövdü skender.. Küstü gelmiyor artık.
Ben mayısta o kadar eğitilmişim ki.. aynen şöyle birşey oldu..
64'e yakın bir yerden long oldum.. sonra kapattım aldım karı. 65k'dan yapıştırdım şortu.. Sonra gururla dedim ki.. Dönemsel ayı olarak gittim gördüm usaglar.. Boğaların arasına karıştım.. Hepsi leş gibi tezek kokuyor.. Hemen kaçtım şorta döndüm dedim..
Meğersem bok kokan benmişim.. O poz bir daha kar yazmadı.. Yeni kısalar açtım.. Bu yeni kısalar birkaç kere 1000 puan verse bile almadım.. Alamadım.. Elim gitmedi.. Zararım kapanacak ya.. Bunları alsaydım hem kaldıracım düşecekti.. Hem de maliyetim azalacaktı.. Belki de sadece zaman kaybedecektim.. Ama yapmadım.. Lem benim neyime 1000 puanları elimin tersiyle itmek. Sonra bi güzel hepsini teeee yeni vadede 75,8'ten kapattım. Allahın sopası yok işte..
Ekpser abi ile tespitin de doğru. 79450 den revers olunduğun ilk hata yapıldı ve o hata domino etkisi gösterdi. Birde long algı tespit edildiği halde zararına poz kapatmama hırsı zararın daha büyümesine yol açtı. Sonra seans içi algı iyice tersyüz oldu. Malum insan pozdayken pozun esiri olabiliyor. Hepimiz insanız hata yapmak kanımızda var. Önemli olan hatalardan dersimizi çıkarmak ve tekrarlamamak.
Eksper abi dicek şimdi madem çok biliyon zamanında diyeydin bunları aq. O da haklı. Trader38580 dışında kaç kişi eksper abi şorta döndüğünde long olup yukarı hedef verebildi. Bizimde birşeyler öğrenip yardımcı olmamız gerekir en doğru kararı almak için. Elbette eksper abiye güvenimiz tam ama gözden kaçanları da göstermeliyiz.
Yazdıklarımda kusurum olduysa affola. Sadece hata tespiti içindir. Yoksa merhemim olsa hepimizi kıl yumağına çevirdim
Düzenleme :
Eksper abi kararı alırken yurtdışına göre aldı ve yurtdışı dediği gibi çöktü ama bizim pne skender yukarı sürdü. Trend yukarı olunca pne yurtdışının olumsuzluklarına bakmıyor. O nedenle öncelik kendi dinamiklerimizde olmalı.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
gaç didin abi... gaç ?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaha öncede yazdım paradigma....dow un düzeltmesine oynadık....eeee dedigimiz oldu...dow yıkıldı..1350 lerden 13000 düşürdük....herkes düzeldi imana geldi....biz sokuk sokuk kaldık....şimdi dow da hedef 14500...eeeeeee.....
düz bildiğimiz 14 buçuk hemi
Yorum
-
ben yerine göre günlük takılırım...aslım slow biliyorsun.....öyle kıytırık 300 _500 puvana iş yapmam ben....bak sen 82000 de parayı alırım diyorsun....bana göre oraya geldimi 85000 den önce kapik calışmaz....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEksperim ne guzel konusuyon ,agzini yirim
Yorum
-
yıl 2014.... ölmez sağ kalırsak bu yazımı suratıma vurursun....PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergaç didin abi... gaç ?
düz bildiğimiz 14 buçuk hemi
Yorum

Yorum