Geceye short ..serefsiz ,itoglu it ,ben dediydim zaten bu nezaketten anlamaz bunu hep horlayacan yerecen
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
şu hale bak her yer cehenneme döndü....isyan etmemek elde degil....ulan ne olacagını bilmesem zoruma gitmeyecek her yeri okuyoruz ...bu hala öküzlük peşinde....allah icin hakmı lem bugün yedigimiz dayak...longcu beleşten para kazandı bugün yav yok böyle birşey...
Yorum
-
işlerim vardı... şimdide yola çıkacam... pasta bu akşam yetişmez kusura kalmayın... zabah açılmadan bakarız ALLAH kısmet ederseokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende diyorum bugün bişiler eksik diye ahahaha...
Pega abi nerelerdesin yaw... sana hala bayram herhalde ahahahaha
söömenin kibarı olmaz abi... açtıysan ağzını ALLAH ne verdiyse girişeceenparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGeceye short ..serefsiz ,itoglu it ,ben dediydim zaten bu nezaketten anlamaz bunu hep horlayacan yerecen
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi yarın sabah burdayım ALLAH ın izniyleeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu hale bak her yer cehenneme döndü....isyan etmemek elde degil....ulan ne olacagını bilmesem zoruma gitmeyecek her yeri okuyoruz ...bu hala öküzlük peşinde....allah icin hakmı lem bugün yedigimiz dayak...longcu beleşten para kazandı bugün yav yok böyle birşey...
ben sabah 81 den longlarım.... malum benim tersime gider PALA
düşeriz ben lonkladıktan sonra
Yorum
-
Tebrikler
gerçekten güzel olmuş. ;)
muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünlük fibonacci seviyeleri.. Bear_Bull'un excel dosyasındakilerin aynı seviyeler..
Birincisi dünün yüksek ve düşüğüne göre. Diğeri geçen ayınkine göre..
http://bit.ly/c25MCxMeşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
lem bu pozu karla kapatacagız...ama öyle ama böyle...bozmayın moralinizi....bakmayın zırladıgıma ortada birşey yok daha....yarın cart diye 1000 puvan eksi acar bu....son sözü söylemedik daha...elimizde dörtde bir poz var....gerekirse seanslık full poza girer 400 puvanda durumu eşitleriz....kolluyorum iti az ışık göreyim vuracagım....muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOlana bitene inanamıyorum..
sabah ben de gördüm.. 80.3xi aşarsa reverse olsam mı diye çok düşündüm. gittim gittim geldim. konduramadım kendime.. lem üçyüz beşyüz puanın hesabını yapma dedim. diye diye yine bir dünya soktu....
Yorum
-
aman paradigma ,paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdogru diyonda ,bu eksper
eksperin dedigini yap ,yaptiginida yap.istisnalar kaideyi bozmaz ,olusturur...simdi burnumuzdan soluyoz dogrudur olabilir ,aman eksperim sinirlenipte beyin hucrelerine zeval gelmesin,biz senin yerine sinirleniriz ,bence pega artik bildigi butun kufurleri saymaya baslamali...
yanlış anlaşılmaya mahal vermek hiç istemem,
maksadını aşan talihsiz beyanlar diyerek, tekzibimizi geçelim.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
eğer ki
orta vade de düşüş olacak ise...
bugünkü hamle mutlaka ama mutlaka yapılması gerekiyordu.... yaptı

çizgiye tam dokunması lazımdı ... dokunduk bakalım
nisandaki 76875 miydi , spotta 63500 zorla iteleme hamlesi de aynen bunun için yapılmıştı
bugünkü tepeyi 81225 geçmediğimiz müddetçe, içiniz rahat olsun
izleyip görecez bakalım
Yorum
-
Pasta atamıyorum ama manuel yazayım en azından bilgimiz olsun
long
akbank 3856
merill 2400
deutshe 1231
erste 500
osmanlı 400
shortcular
is yat 1617
credit 1287
sanko 1171
işbank 1110
citi 823'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Sv. Denizciye pasta için çok teşekkürler.

Meril 2400 uzamış. Akbank bugünde 3856 sl olmuş. Bunlar daha yol var der gibi.
İş yatırım (1617) İş Bankası (1110) ise Credit (1287) ile birlikte bugünün long kapayanlarıydı. Sanko (1171) don kişot gibi şort açmaya devam ediyor. Bunlar da yol buraya kadar der gibi.
Deutche (1231) şortlarını kapamış. Ne haliniz varsa görün der gibi.
Vade başından ;

Bu da ekim kontratları ;
Günlük ;

Vade başından ;

Ekim vadede HSBC ve Halk yeni 2 aktör olarak katılmış gibi duruyor. Teb sadece 85 kontrat varken Sanko 888 kontratla duruyor. Yine de bu ikili için bu rakamlar çok az.
Dikkatinizi birşey çekti mi bilmiyorum ama şort kanımıza işlemiş. 9 kurum longken 43 kurum şort olmuş
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
buradaki tek muamma, herkesin pastaya baktigi bir ortamda ve piyasanin terse yatirmasini bildigi varsayimiyla, bunca adamin inatla shortlamasinin sebebi ?thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDikkatinizi birşey çekti mi bilmiyorum ama şort kanımıza işlemiş. 9 kurum longken 43 kurum şort olmuş
43 kurum aa herkes short demiyor mu ?
Yorum
-
Abenizi dinleyin lem..
Taa aylar önce Topik açtık..
Kaltık dedikki 3 cü çeyerekde bu iş kesinleşir.
Kurban bayramı geliyor da dedik!!
Daha ne TÜYO versek acep??
Alla allaaaa..
Yorum
-
Yorum

Yorum