Tüm arkadaşlarımızın Ramazan bayraminı tebrik eder sağlık ve huzurlu nice bayramlar Rabbim den dilerim
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
abitaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpega HSCB yi unutmuşsun kısaların yarısını kapamış düne göre.vade başından bugüne bakarsan.hayırdır ne oliyy.neden kapatmıştır.bu puşt diğer vadede uzamış.pala mekanı değişitriyo sanki.
6 ağustostan sonra olan düşüşte
bu HSBC biraz mal almıştı (misal halkb ta citi nin satışlarının bir kısmını karşılamıştı )
muhtemelen bu aldığı malların bir kısmını bugün yükseklerden sattı
ve buna karşılık tuttuğu şortları kapamıştır bu vade de
ama diğer vade de neden long açmasını şimdilik çözümleyemiyeceem
artık spotta, vob da zıvanadan çıktı... ne poh yedikleri belli olmuyor
neyse bayram tatilimiz var... bunları düşünmeye luzum yok
çarşamba sabahı ola hayrola bakalım
Yorum
-
Sabah 79825 den uzadım ve bayram dönüşüne bıraktım kapamayı. Bakalım yurtdışı yüzümü güldürecek mi?
Paylaşımda bulunan emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Tüm forum ahalisinin ve islam dünyasının duaları kabul Ramazan Bayramı mübarek olsun.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeb longda oldugu için sürekli kar yazıyor onda sıkıntı yok zatende...
Sanko için bişi dicem de agzımı bozmayım cuma cuma
yemicegi şeyin altına yatmaz hiçbir kurum çünkü vob burası... Belkide bir kısmı teb in taşeronlugu içindir kısaların
Teb in geçen dönem Türev araçlar kar-zarar hanesine Bilançosundan bakarak karar verirseniz daha hayırlı olur. ;););)Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Keystock Uzay İstasyonunda Son Durum
Expert Brothers Loncası üyelerinin bir kısmı, lonca başkanı bilge tacir experrium ile birlikte bayrama zort (zoraki short) pozisyonda girmişlerdir. Bu, loncanın daha önce denemediği bir yöntemdir.
Zort pozisyon, bayram arefesinde loncayı bir miktar zor durumda bırakmış, bazı lonca üyeleri mevcut koşullar altında bayram tatil rezervasyonlarını iptal ettirmiş ve bu bayram aile büyükleri dışında bayramlaşma programlarını dahi iptal etmişlerdir.
Ajansımızın sorularını cevaplayan lonca üyelerinden erdemlium "bu bayram suskun oldu fakat Kurban Bayramında dönüşümüz muhteşem olacak" şeklinde açıklama yapmıştır.
Not: Burada yazılanlar sadece okuyanı biraz gülümsetmek amacıyla yazılmıştır.
Bu vesileyle bütün arkadaşlarımızın Ramazân-ı Şerif Bayramını tebrik eder, sağlık mutluluk ve muvaffakiyetler temenni ederim...
Yorum
-
asil çelik için GARANTİ den bile pahalı diye ASCEL fiyatı 163 larda iken tablo koymuştum yanlış hatırlamiyorsam diğer köye yazıp buraya alıntı yapmıştım,
fakat bu sitede eski gönderilerimi arayıp bulmayı üye olduğumdan beri bulmayı beceremedim. :(
Bir soru üzeerine Bu borsada herşey olur demiştim (
yine yanlış hatırlamıyorsam)
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

inşallah hiçbir KY 1 lot bile almamıştır
secbul abimin.... o muhteşem veciz sözü aklıma geldi
İnşallah hep düşecek senetleri bulursunuz....İyiki almamışım dersiniz..
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
olsa dükkan senin Babolithebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİmkanı olan arkadaşlar en baştan bugüne pasta paylaşabilir misiniz?
evde Matriksi açmadığım günlerin takasları eksik
alttaki yazı diğer taraftan (köyden) alıntı excellde gün gün tutuyorlar Takasbank sitesinden alıp ;)
yenisi için ya beklicen ya datası sağlam birisi göndericek
1 ihtimal daha var o da ölmek mi dersin
son günün datalarını bu tablo üstünde kendin güncelliyeceksin
VOB30 ve Dolar
http://www.gedik.com/icerik-dosyalar...z_17082012.pdf
linkteki
17082012 tarih bölümünü değiştirerek sürekli güncel dosyaya ulaşabilirsiniz.
Her gün link tazelemeye ihtiyaç yok.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Başta Babo abi, kuzu üstat, JAKO üstat ve eksper üstat olmak üzere tüm forum ahalisinin Ramazan Bayramını en içten dilerklerimle tebrik eder, hayırlara vesile olmasını diler ve bol kazançlı günler dilerim. Bu forum ortamını bizlere sağlayan forum sahibi ve yöneticilerine de ayrıca teşekkürü bir borç bilirim.
Saygı ve sevgilerimle.Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
Üstad teb sonucta aracilik islemi yapiyor, pozlar illaki bankanin kendi pozu olicak diye birsey yok.. Heran bu pozda biyikli yabanci cikabilirBear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeb in geçen dönem Türev araçlar kar-zarar hanesine Bilançosundan bakarak karar verirseniz daha hayırlı olur. ;););)
teb aldigi komisyon gelirine bakar...
Yani teb in tasidigi long pozisyon ile turev araclarda bankanin yapmis oldugu kar-zarar arasinda ben baglanti bulamadim sahsen...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Bankanin bilancosunda,kendi hesabina yaptigi turev islemleri kalemindeki kar zarara konu olan,okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYani teb in tasidigi long pozisyon ile turev araclarda bankanin yapmis oldugu kar-zarar arasinda ben baglanti bulamadim sahsen...
bilancodaki toplam pozisyon, "kabaca" kumulatif pozisyonun ne kadarinin kendi hesabi, ne kadarinin aracilik islemi oldugu hakkinda bilgi verir.
Malum bizde, kurumun pozisyonunu gorduk mu, sanki adamlar aliyor gibi bir algi var hehehe...
Diger taraftan, realize edilmemis kazanc kazanc olamayacagina gore... Kazandi demek icin defolup gitmesi gerek
....
Vobdaki hacmin yerli orani bilindigine gore, mevcut g.t durumun sebebinin kaynaginin icerde mi disarda mi oldugunu tahmin etmek guc olmasa gerek...
Yorum
-
okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster..,Üstad teb sonucta aracilik islemi yapiyor
aynen öyle aracı ama forumde ne deniyor TEB o kadar longla köşeyi döndü SANKO shortları tanga oldu vsvs vs
.pozlar illaki bankanin kendi pozu olicak diye birsey yok.
Pozların tabiki bir sahibi var hatta karşılık olarak Spotla Arpitraj yapılmışı, Hesge edilmişide mevcut.
yanlış hatırlamıyrsam son 2-3 vadedir 30,000 tane gibi bir sonraki vadeye devir yaparak gidiyor buda spotta sattığı malların karşılığı longlar,Heran bu pozda biyikli yabanci cikabilir
teb aldigi komisyon gelirine bakar...
Kendine aRBİTRAJ VE HEDGE İÇİN YAPTIĞI poz.lar için önümüzdeki vadelerde blançolarına bakılırsa TEB in TÜREV ARAÇLARDA zarar yazabileceği bal gibi ortada .Yani teb in tasidigi long pozisyon ile turev araclarda bankanin yapmis oldugu kar-zarar arasinda ben baglanti bulamadim sahsen...
Hadi bakalım 3 günlük bayram var (herkese iyi bayramlar)
Soru: TEB nasıl LOng taşırken Blançosunda Türev araçlar bölümü zarar gelir/açıklar?.
kimler cevap verecek
aranızda beyin fırtınası olsun ;)Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Yorum