acsel 28 yada 29 taban galiba rekor
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
önüne gelen borsaya girerse ooo bunlar hiçbişi dahaasi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteracsel 28 yada 29 taban galiba rekor
mahalledeki bakkal daha saglamdır bunlardan ahaahahah
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
asi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteracsel 28 yada 29 taban galiba rekortam bizde senden bahsediyorduk dostummanif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpega birde acsel kodlu var o da neyse..
insan karıştırsa hanginden alacağını.
hele buyur hoşgeldin... niyetli deelsen bi çayımızı iç
Yorum
-
Sevgili PEGA,PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzorlarken çocuğu sakat edecek... diyosun öyle mi abi ?
mesajların çoğuna gülüyorum ama bunda koptum resmen, ekran başında gülmeye başladım...Allah seni güldürsün...
Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
sevgili pega ya ithafen Can yücel den bir şiir..
''Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz..Lan bu kadar ****** çocuğunu nasıl anlatayım küfürsüz?'' CAN YÜCEL..
“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
Yorum
-
hay sağolasın dostum... çok memnun oldum vallahialbica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili pega ya ithafen Can yücel den bir şiir..
''Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz..Lan bu kadar ****** çocuğunu nasıl anlatayım küfürsüz?'' CAN YÜCEL..
peşin dedim değil mi ? biliyom yapacaa pisliğiPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPALA
075 yakamadan hamle yaparsan... gözün çıksın emi
sen beni longa almazsın hemi PALA... madem öyle
375 ten şort o zaman...
Yorum
-
uzunlar kapanınca insanın beyni hemen kısa yeri arıyor. halbuki uzunda beklese idin bu fiyatlara bakış açın değişik olabilirdi.okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster80.500 güzel short yeri idi ama açıkçası yemedi....
açık poz 4700 kapanış kanlı bıçaklı olucak
80675 yanarsa %30 long kalır elimde. onlar için ise 81250 ve üzerini beklerim.Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
Yorum
Yorum