KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • PEGA_SUS
    Yasaklı
    • 21 Ağustos 2011
    • 2790

okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pega abi alemsin yaw.... Sabah yazıyorsun senaryoyu 80.500 diyorsun 3-5 kuruş kazancam diye verip malı kaptırıyrosun ne diyim ben sana...
    sora bas küfürü ahahahaha
    olum o benim hatamdan kaynaklanmıyor

tamamen bu sebepten ötürü

paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serefsiz yine suruyor ,it oglu it ... deyus
    PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    urusbunun çocuğu... ecdadına soktumun evladı
    aşağı salınacak dimedim mi sana ? didim

salındı mı ? salındı

elbet birgün denk getürrüm

Yorum

• eksper
      Kıdemli
      • 17 Temmuz 2009
      • 3714

cok zoruma gidiyor ve elim gitmiyor..... kapatmıyorum bu poz kar yazacak...ölümüne...yetiş yaresul allah...

Yorum

• eksper
        Kıdemli
        • 17 Temmuz 2009
        • 3714

arkadaşlar 85000 ni göze aldım....vur kacla maliyeti yukarı cece ceke gidecegiz.....

Yorum

• eren@
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2008
          • 2344

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          cok zoruma gidiyor ve elim gitmiyor..... kapatmıyorum bu poz kar yazacak...ölümüne...yetiş yaresul allah...
          cuma namazı çıkışında shortcuların cenaze namazına hazırlamış olmasın bu deyyuslar
          Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• ainos
            Aktif
            • 27 Temmuz 2011
            • 323

En fazla bayramdan sonraya sarkar. Çıksa çıksa bayramdan soona 1-2 gün daha çıkar sonaa ver aşşaa, ver aşaaa....

Yorum

• küçük_k
              Aktif
              • 09 Nisan 2012
              • 293

arkadaşlar 85000 ni göze aldım....vur kacla maliyeti yukarı cece ceke gidecegiz.....
              ilk etapta 82bin gözüküyor... 82yi göze alamayan atlasın trenden..
              yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,

Yorum

• trader38580
                Katılımcı
                • 18 Mayıs 2009
                • 59

ainos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                En fazla bayramdan sonraya sarkar. Çıksa çıksa bayramdan soona 1-2 gün daha çıkar sonaa ver aşşaa, ver aşaaa....
                elbet aşağı dönücek ama o zamana kadar MC yemeden kalabilmek için kaldıracı iyi ayarlamanız gerek. Birde aklıma şu geliyor bayramdan sonraya cıkar, 82 ye cıkar, 85 e cıkar diyorsak neden kısada bekliyoruzki? bunları desekde demekki hala cıkışa inanmıyoruz. pala cıkışa inandırdığında ise zaten düşüş başlamış olucak.
                insanın kendine yaptığını başkası yapmıyor.
                SL 79700 e cekildi. kademeli kar almalar için ise 80700-81250-81800 bekliyor.
                ben cumaya kaçar. sizlerede hayırlı cumalar.
                Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38

Yorum

• okut_val
                  Tecrübeli
                  • 03 Mart 2009
                  • 1325

Arkadaşlar benim uyguladığım bir sistem var.. Müşterilerimede kendimede uyguluyorum...
                  Mesela 8,ayda shortta kaldım yukarı hareket görüyorsam eger 10.ayda uzun açıyorum...
                  Spread yani yayılma... Teminatınız yoksa bile aynı kontrat kadar ters poz açabiliyorsunuz yayılma oldugu için..
                  Ben tersde kaldıgımda onu uyguluyorum vur kaç şeklinde maliyeti iyileştiriyorum
                  burda tek sıkıntı ileriki vadede kademelerde alıcı satıcı çok bulamıyorsunuz, o yüzden aktif al sat yapamnız lazım
                  '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• PEGA_SUS
                    Yasaklı
                    • 21 Ağustos 2011
                    • 2790

spot kapandıya

başlar şimdi pislik yapmaya

Yorum

• chaotic
                      Yasaklı
                      • 26 Mayıs 2009
                      • 713

Diğer köyde Sanko batarsa teminatlara ne olur geyiği dönmüş.

Ben de sormuştum burda bir ara. Orada detaylı incelemişler konuyu.

Demek ki algı longa döndü, shortta olan kurum tehlikede olarak görünüyor ama kimse Teb'e laf etmiyor.

Yorum

• okut_val
                        Tecrübeli
                        • 03 Mart 2009
                        • 1325

chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Demek ki algı longa döndü, shortta olan kurum tehlikede olarak görünüyor ama kimse Teb'e laf etmiyor.
                        Teb longda oldugu için sürekli kar yazıyor onda sıkıntı yok zatende...
                        Sanko için bişi dicem de agzımı bozmayım cuma cuma
                        yemicegi şeyin altına yatmaz hiçbir kurum çünkü vob burası... Belkide bir kısmı teb in taşeronlugu içindir kısaların
                        '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• eren@
                          Tecrübeli
                          • 24 Nisan 2008
                          • 2344

chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          BURAK GERCEK takas konusun da analiz yapmak yanlış olur. 2008-2009 yıllarında EFG gözümüzün önünüde 120 bin long poz taşıdı ama KY hep shortladı fazla takılmayın mı demek istemiş..
                          Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• manaw
                            havacı
                            • 28 Ekim 2011
                            • 896

taka hoca, sanko trade yapıyor diyor..

Öyle gözüküyor.. Takas hacimlerinde hergün onbinlerce alıp satıyor..

Demeki ki sanko'nun elinde kalan açık kısaların maliyeti o günün ağırlıklı ortalamasına çok yakın..

Gün içi yaptığı trade'lerde maliyetini ne kadar değiştirdiğini ise bir tek kendi bilir. Çok çok iyi trade yapıyorsa maliyeti, günlük fiyata yakın tutuyor olabilr ama güçlü trende açılmış 50k ters poz var.. Dolayısı ile bu olasılık bence çok zor..

Bir de şöyle bir durum var. sanko hökümetçi.. Eğer ki enteplilerin kendileri yapıyorsa bu işlemleri durum çok ilginç..

Yorum

• PEGA_SUS
                              Yasaklı
                              • 21 Ağustos 2011
                              • 2790

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              spot kapandıya

başlar şimdi pislik yapmaya
                              fox dostum

diyon ki : PEGA SÖÖÖME

nasıl sömezsin ?

bak düşmeden önce 80.525 e kadar çalışmış... 1000 K şort stoplatmış

bak... normalda 11:55 barında SAT a geçmiş

emme sabahtan beri saydığım gerekçelerden dolayı

spot kapalı iken... yukarı sürüp 1000 tane şort stoplatmış

yazık deel mi ?

tam 1 sene oldu neredeyse VOB a başlayalı

heep... şort doğrama gördüm

LONG lara hiç böyle ibnelikler çevirmiyorlar... varsa yoksa şortlarla şerrefsizlerin işi

şortların ki can deel mi ? yazık deel mi ?

EKLEME : KEREM ABİ... polis gibi bekleyip durma aşşada.... taaam söömeyecem... sinirim geçti

asayiş berkemal

Yorum

• filozof16
                                Katılımcı
                                • 10 Temmuz 2011
                                • 144

sn.pegasus...
                                literatür gibisiniz...
                                tüm emeklerinize tşk.ler...
                                hiçbirşey göründüğü gibi değildir

Yorum

Working...