pozadan cıkacaksak bayram sebebiyle cok uzun bir zaman sonra ilk kez zarına poz kapatmış olacagım...yoksa ölümüne devammı....
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bugün özellikle öğle arası 80400-450 aralığını görüp,öğleden sonra 79800-80400 aralığına sıkışır diye düşünüyorum.Sıkışmaya ve sıkmaya devam.
Yorum
-
abi benim izlenimlerimeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar bu poz başımıza bela olacak....zararı almak istemiyorum ama bayram var....cok uzun zaman..... işimiz piyangoya kalır.... sonucta kazanırmıyız ,kazanırız.....ama uzun süre sürünme ihtimali var....ne yapalım sizce...
bayram tatili 50 gün de olsa.... bayram dönüşü yurtdışını hemen hemen aynı yerde buluyoruz
ayarlıyor mına ******* palası...
heryeri kontrol ediyor ******* oğlu
Yorum
-
Bence önce 79800 ü şimdi de 80000 i destek yaptı. Çok sert ala ala gidiyor. Güç belli ediyor kendini. 79825 e bir daha uğrar diye bekleyen Pega alamadı mesela. Ya oraya gelmeden çıkışa devam ederse. Bence zararın neresinden dönülürse kardır geçerli olabilir. Hatta uzun bile denenebilir zararın bir kısmı çıksın diye.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterekper 79825 -550 bantını izleyin derim,sabahtan beri yukarı zorladılar bakalım aşağı zorlanacakmı onu görmek lazım.
Gapçık pala dün tufaya getirdi bizi. Skenderden elbet intikam alınacaktır. Dün dünde kalmalı. ;)
Tabi ben pek bilmem şahsi düşüncelerimdir.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
TAKA ABİ imanıma yetiyordu... birde sen başlama baboli k24thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster79825 e bir daha uğrar diye bekleyen Pega alamadı mesela.
dün aaşam ne didim... 375-400 civarlarıydık
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi siz orta vadecisiniz... trade e oynamazsınız
emme
apsd nin artması sıkıntı...
diğer köyde de... algı şorta dönmüş
kısa vade de sağlam duruyorlar gibi
biraz sıkıştıracak gibi sizin ve cümle KY nin şortlarını
Yorum
-
abi vobda iyi sayılmam..ama GARAN haftalık grafiğe baktıgımda... zirveye yol alır gibi görünüyor bana.. ama bu haftalık işte, arada git geller nasıl olur, o senin ustalıgın.. Allah kolaylık versin..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpozadan cıkacaksak bayram sebebiyle cok uzun bir zaman sonra ilk kez zarına poz kapatmış olacagım...yoksa ölümüne devammı....
sn Pega, mubarek cuma günü, bozmayınız agzınızı, değmez.. hem rahat olmak da fayda var, sinir stres hata yaptırır malum...
bu vesile ile şimdiden, cümleten hem cumanız hem bayramınız mübarek olsun...
hayırlı kazanclar..
Yorum
-
Eksper abi arada diyo yaa..PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabah bir dostumuza bunu didiydim
onu yapıyor.... urusbunun çocuğu... ecdadına soktumun evladı
yaa pega kıpraşma fazla otur... o hesap abi kapa ekranı çık dışarı ögleden sonra gel sen'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
ilk etapda 82bine çok rahat gider... teminatı olmyan.. maçası yemeyen kısada ısrar etmesin...
ben şortum ama zararı göze aldım.. pozumda fazla değil... (dün p_20 sat vermek üzere iken terso yaptı ******** )yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
serefsiz yine suruyor ,it oglu it ... ekpsrim ne diyosan o bu arada ... ama sabah soteye yatmis ,iyi tuzak kurmus .. eksperim dun diyosun long dayken , bir shortcu katliami olmasi lazim diyodun bugune birakmis deyusyatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
fox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn Pega, mubarek cuma günü, bozmayınız agzınızı, değmez.. hem rahat olmak da fayda var, sinir stres hata yaptırır malum...
ben sööömezsem olmaz fox dostum...
görmüyor musun ne yapıyor, babası belirsiz, onun bunun çocuuuuu
ben hepinizin yerine söööyom, siz günaha girmeyin diye
Yorum
Yorum