Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
tşkr abi
bugün 80700 civarına bi atak bekliyorum. ancak aşağıda Sl seviyemi 79350 ye cektim. Sl olsamda 1000 puana yakın kar yazıcak. Sl olmassak zaten hedeflere yol alır. açıkcası bayram dönüşü 81250 üzerinde bir açılışı yüksek ihtmal görüyorum.
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
arkadaşlar bu poz başımıza bela olacak....zararı almak istemiyorum ama bayram var....cok uzun zaman..... işimiz piyangoya kalır.... sonucta kazanırmıyız ,kazanırız.....ama uzun süre sürünme ihtimali var....ne yapalım sizce...
arkadaşlar bu poz başımıza bela olacak....zararı almak istemiyorum ama bayram var....cok uzun zaman..... işimiz piyangoya kalır.... sonucta kazanırmıyız ,kazanırız.....ama uzun süre sürünme ihtimali var....ne yapalım sizce...
sizde yukarıyı zorlar diyorsanız, yol yakınken dönün abi... eziyete gerek yok.. fırsat her zaman verecektir... derim... şahsımı sorarsanız... 79575 den actıgım kısayı 79500 den kapadım dün.. uzun değilim..
ekper 79825 -550 bantını izleyin derim,sabahtan beri yukarı zorladılar bakalım aşağı zorlanacakmı onu görmek lazım.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum