Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
ilgilenip ( 1 tık ) oy kullanan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Hepsine benden İftar Sahur arası cayy.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
ilgilenip ( 1 tık ) oy kullanan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Hepsine benden İftar Sahur arası cayy.
Görmemiştim, sadece VOB sanıyordum, şyi ki yazmışım...bazen topiği kirletmemek için yazmıyorum, iyi ki bu sefer öyle yapmadım...oyumu hemen kullanıyorum hocam, çorbada tuzumuz olsun..
Hoppalaa...kullandığım kısma oy veren sadece ben olmuş oldum...bu şimdi iyi mi kötü mü hocam...yalnız kaldım
Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Görmemiştim, sadece VOB sanıyordum, şyi ki yazmışım...bazen topiği kirletmemek için yazmıyorum, iyi ki bu sefer öyle yapmadım...oyumu hemen kullanıyorum hocam, çorbada tuzumuz olsun..
Hoppalaa...kullandığım kısma oy veren sadece ben olmuş oldum...bu şimdi iyi mi kötü mü hocam...yalnız kaldım
şu ana kadar kullanılmış oylarda
% 50
%15 ve Banka faizi üstü yeterli seçeneklerinde 1 oy var
bu da demektir ki makul oranda bir kar hedefiniz var ve ulaşılamaz bir oran değil,
Yapılabilir niteliktedir. Bol şanslar/kazançlar.
şu ana kadar kullanılmış oylarda
% 50
%15 ve Banka faizi üstü yeterli seçeneklerinde 1 oy var
bu da demektir ki makul oranda bir kar hedefiniz var ve ulaşılamaz bir oran değil,
Yapılabilir niteliktedir. Bol şanslar/kazançlar.
Yoo hocam o seçeneği seçmedim.....
iki kişi olmuşuz, şimdi baktım
Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
79400'den short girmiştim geceye. Gece Bim, aefes, enka inceledim. Dün neden eksi kapattılar diye. Bunların f/k ları uçmuş. Hele ilk ikisi normalin 3-4 katından işlem görüyor. Yabancı alıcı buldukça bu kağıtlara verir. Bizimkiler de dün olduğu gibi garanti ile endeksi yukarı sürmeye çalışır.
Bakalım bu short pozisyonu karla kapatabilecek miyiz. Dow'a bakınca işimiz zor görünüyor.
Yorum