KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eksper
    Kıdemli
    • 17 Temmuz 2009
    • 3714

okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eksper abi gözüm garamda elim tetikte ama...
    sence nereye kadar giderse ibre longa döner...
    Ben hala ümitliyim yukarı konusunda
    bu saatten sonra işin zor kardeşim....benim icin en azından bugün longun işi bitti .....ne yazdıysam o...

Yorum

• bubico
      Katılımcı
      • 26 Haziran 2011
      • 87

oyun disi

Yorum

• trader38580
        Katılımcı
        • 18 Mayıs 2009
        • 59

okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        long devam ediyorum biraz daha izlicem... benmi long kaldım şimdi bir tek
        osman kardeş bende 78800 olmadan kısa düşünmüyorum. gün sonu 80xxx bekliyorum.
        Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38

Yorum

• eksper
          Kıdemli
          • 17 Temmuz 2009
          • 3714

trader38580 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          osman kardeş bende 78800 olmadan kısa düşünmüyorum. gün sonu 80xxx bekliyorum.
          hadi bakalıp ....yap 80000 ayakta alkışlayacagım....fazla degil an itibariyle sadece 550 puvan kaldıracaksın....hadi buyur...kaldır göreyim....

Yorum

• mgatsby
            Seyirci Üye
            • 08 Kasım 2008
            • 29

Exper abi short ben short... Tereddutsüz

Yorum

• paradigma
              Tecrübeli
              • 19 Haziran 2009
              • 1088

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              hadi bakalıp ....yap 80000 ayakta alkışlayacagım....fazla degil an itibariyle sadece 550 puvan kaldıracaksın....hadi buyur...kaldır göreyim....
              eksperim sen oyle dedikce sistemden cikip shortlarima ilave etmeyi dusunuyorum bak ;)
              yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• erdemli
                Yasaklı
                • 20 Eylül 2009
                • 132

Durum short lehine gelişiyior. 79,000 altı shortun eli iyice güçlenmiş olur. Hareket aşağıya doğru devam edecekse bu sefer hedef 75,000 civarı olabilir...

Yorum

• eksper
                  Kıdemli
                  • 17 Temmuz 2009
                  • 3714

paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  eksperim sen oyle dedikce sistemden cikip shortlarima ilave etmeyi dusunuyorum bak ;)
                  ne konuştuk.....asla...

Yorum

• okut_val
                    Tecrübeli
                    • 03 Mart 2009
                    • 1325

son sözü garan söylicek.... izliyorum verdi aldı...
                    7,36 önemli
                    '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• trader38580
                      Katılımcı
                      • 18 Mayıs 2009
                      • 59

abicim benimkisi acemice bir beklenti. şimdi yanlışlıkla veri ile filan 80xxx olur, sende tebrik edersin millet beni bişey zanneder. ben sadece kendi sistemime göre 78800 olmadan kısa olmam diyorum. 79050 ye gerilerse yarım longuma ilave yaparım. 78800 altında SL ve kısa olurum. yanılmak insan için ki ben vobda genellikle yanılırım. ben sadece fiyat ne olursa ne yapıcağıma şimdiden karar veriyorum. yoksa geleceği ancak Allah bilir. syg-svg
                      Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38

Yorum

• kani
                        Tecrübeli
                        • 26 Kasım 2010
                        • 1084

ben bunu sattımmı daha iflah olmaz bu.....düşecek dedimmi düşecek ....o kadar....
                        BEN ZARARI GOZE ALDIM KISAYIM AZ SONRADA DIŞARI ÇIKACAM NE POH YİYECEKSE YESİN AKŞAMA KADAR YOKUM k24
                        oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• fahrettin
                          Katılımcı
                          • 29 Nisan 2008
                          • 171

http://ekonomi.haberturk.com/makro-e...aize-dokunmadi

HABERTÜRK / EKONOMİ SERVİSİ
                          Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK), yüzde 5.75 olan politika faizini ve yüzde 5 ile yüzde 11,5 arasındaki faiz koridorunu değiştirmedi. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu açıklamasında, faiz koridorunun önümüzdeki dönemde daraltılabileceği kaydedildi.
                          Merkez,TL zorunlu karşılıkların döviz cinsi tutulabilecek üst sınırını yüzde 55'ten yüzde 60'a, altın cinsi tutulabilecek üst sınırını ise yüzde 25'ten yüzde 30'a yükseltti.

Yorum

• okut_val
                            Tecrübeli
                            • 03 Mart 2009
                            • 1325

Fidan hoşgeldin... bibergazı arkadaşlar benim arkadasım benim önerimle geldi kendisi
                            '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• eksper
                              Kıdemli
                              • 17 Temmuz 2009
                              • 3714

trader38580 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              abicim benimkisi acemice bir beklenti. şimdi yanlışlıkla veri ile filan 80xxx olur, sende tebrik edersin millet beni bişey zanneder. ben sadece kendi sistemime göre 78800 olmadan kısa olmam diyorum. 79050 ye gerilerse yarım longuma ilave yaparım. 78800 altında SL ve kısa olurum. yanılmak insan için ki ben vobda genellikle yanılırım. ben sadece fiyat ne olursa ne yapıcağıma şimdiden karar veriyorum. yoksa geleceği ancak Allah bilir. syg-svg
                              yav zaten bugün 80000 ve üstü kapatırsa büyük bir tezgaha düştük demektir....girecek delik ararız kendimize....ha ha ha

Yorum

• eksper
                                Kıdemli
                                • 17 Temmuz 2009
                                • 3714

yav zaten bugün 80000 ve üstü kapatırsa büyük bir tezgaha düştük demektir....girecek delik ararız kendimize....ha ha ha
                                emme alttan bakıyorum ,üstten bakıyorum,arkadan bakıyorum o *** yok bunda....hatta ***ü acıkta.... direk ne var ne yok gözüküyor.....ha ha ha

Yorum

Working...
                                X

Debug Information