okut_val Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
osman kardeş bende 78800 olmadan kısa düşünmüyorum. gün sonu 80xxx bekliyorum.okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlong devam ediyorum biraz daha izlicem... benmi long kaldım şimdi bir tekBurada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
Yorum
-
hadi bakalıp ....yap 80000 ayakta alkışlayacagım....fazla degil an itibariyle sadece 550 puvan kaldıracaksın....hadi buyur...kaldır göreyim....trader38580 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterosman kardeş bende 78800 olmadan kısa düşünmüyorum. gün sonu 80xxx bekliyorum.
Yorum
-
eksperim sen oyle dedikce sistemden cikip shortlarima ilave etmeyi dusunuyorum bak ;)eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhadi bakalıp ....yap 80000 ayakta alkışlayacagım....fazla degil an itibariyle sadece 550 puvan kaldıracaksın....hadi buyur...kaldır göreyim....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
ne konuştuk.....asla...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim sen oyle dedikce sistemden cikip shortlarima ilave etmeyi dusunuyorum bak ;)
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhadi bakalıp ....yap 80000 ayakta alkışlayacagım....fazla degil an itibariyle sadece 550 puvan kaldıracaksın....hadi buyur...kaldır göreyim....
abicim benimkisi acemice bir beklenti. şimdi yanlışlıkla veri ile filan 80xxx olur, sende tebrik edersin millet beni bişey zanneder. ben sadece kendi sistemime göre 78800 olmadan kısa olmam diyorum. 79050 ye gerilerse yarım longuma ilave yaparım. 78800 altında SL ve kısa olurum. yanılmak insan için ki ben vobda genellikle yanılırım. ben sadece fiyat ne olursa ne yapıcağıma şimdiden karar veriyorum. yoksa geleceği ancak Allah bilir. syg-svg
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
Yorum
-
BEN ZARARI GOZE ALDIM KISAYIM AZ SONRADA DIŞARI ÇIKACAM NE POH YİYECEKSE YESİN AKŞAMA KADAR YOKUM k24eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben bunu sattımmı daha iflah olmaz bu.....düşecek dedimmi düşecek ....o kadar....oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
http://ekonomi.haberturk.com/makro-e...aize-dokunmadi
HABERTÜRK / EKONOMİ SERVİSİ
Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK), yüzde 5.75 olan politika faizini ve yüzde 5 ile yüzde 11,5 arasındaki faiz koridorunu değiştirmedi. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu açıklamasında, faiz koridorunun önümüzdeki dönemde daraltılabileceği kaydedildi.
Merkez,TL zorunlu karşılıkların döviz cinsi tutulabilecek üst sınırını yüzde 55'ten yüzde 60'a, altın cinsi tutulabilecek üst sınırını ise yüzde 25'ten yüzde 30'a yükseltti.
Yorum
-
yav zaten bugün 80000 ve üstü kapatırsa büyük bir tezgaha düştük demektir....girecek delik ararız kendimize....ha ha hatrader38580 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abicim benimkisi acemice bir beklenti. şimdi yanlışlıkla veri ile filan 80xxx olur, sende tebrik edersin millet beni bişey zanneder. ben sadece kendi sistemime göre 78800 olmadan kısa olmam diyorum. 79050 ye gerilerse yarım longuma ilave yaparım. 78800 altında SL ve kısa olurum. yanılmak insan için ki ben vobda genellikle yanılırım. ben sadece fiyat ne olursa ne yapıcağıma şimdiden karar veriyorum. yoksa geleceği ancak Allah bilir. syg-svg
Yorum
-
emme alttan bakıyorum ,üstten bakıyorum,arkadan bakıyorum o *** yok bunda....hatta ***ü acıkta.... direk ne var ne yok gözüküyor.....ha ha haeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryav zaten bugün 80000 ve üstü kapatırsa büyük bir tezgaha düştük demektir....girecek delik ararız kendimize....ha ha ha
Yorum
Yorum