haysiyetsizin bugün katliyam yapması lazımdı.....herşey yürüdü, bu öküzün trene baktıgı gibi baktı....mecburen cort olduk...yani istemsiz zaruri cortcuyuz biz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ula namızsız gani ben sana bölemi öğrettim.sen 5 dakkalık sürtüğedemi bakmadan kısaldın.bana bakma ben palanın yelpazesinde o nere ben orayayım bugünlerde emme sürtük ne derse tersine girilirmi lem.tüh emeklerime.kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBEN ZARARI GOZE ALDIM KISAYIM AZ SONRADA DIŞARI ÇIKACAM NE POH YİYECEKSE YESİN AKŞAMA KADAR YOKUM k24

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
valla bi hafta işe gitmedik son gun kazık yiyerek tireydi kaparsak yazık olcek usta bu durumda ne demem lazım ciiiik ciiiiik bir kedi gördüm sankitaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula namızsız gani ben sana bölemi öğrettim.sen 5 dakkalık sürtüğedemi bakmadan kısaldın.bana bakma ben palanın yelpazesinde o nere ben orayayım bugünlerde emme sürtük ne derse tersine girilirmi lem.tüh emeklerime.

oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
birçok bankanın kapanış itibariyle saatlik duruşlarını hoş gormedim ozellikle halkb bu namussuzumu yarın kullanacaklar aceba akkıza çakıp halk alabilirler veya yoncaya hangisi duzulmeye musaitse işteoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
Sn.Exper müsaadenizle konuyu aşağıdaki videonun 1.00 dakikasından sonraki konuşmayla seslendirmiş olalım. ;)eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteremme alttan bakıyorum ,üstten bakıyorum,arkadan bakıyorum o *** yok bunda....hatta ***ü acıkta.... direk ne var ne yok gözüküyor.....ha ha ha
Yorum
-
Akillarin kosesinde dursun...
Su anda buradayizi silin..
Tuncer hocanin sitesinden...
arada --> eskiden yabanci para gelince suranin buranin parasi derler di... Kimin parasi akiyormus soyleyen yok ehehe...
Sonu Lehmana akan paralar gibi olmasin da.
Yorum

Yorum