eksper Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
valal eksperim bu niye boyle yaptiki hakikaten anlamadim , sabahta son derece nazik yaklasiktik dogru iletisim tekniklerini kullandik ,sempatik kanaldan yaklasmistik .... antat kalmistik .. karislikli guven ortami olusmustu zor da olsa ...ama it oglu it hemen koyuveriyor .....skender duyuyonmu her an kontrolden cikabilirim !!!yatirim tavsiyesi degildir ...
-
aynen öyle....emme hala umudum var ....kapanışa yakın basması lazım....ülen bide kolay kazanalım..vay namıssız vay cok yordu.... suyum cıktı yine ...muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşundan tırısyorum..
guzu ensiklopedisine göre zikender malı dirençte alır.. adam yapıştı dirence.. ayrılmıyor...
Yorum
-
80xxx yarına kaldı. ben %60 long geceye. iyi akşamlar cümleten.Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
Yorum
-
-
kıcımıza kazık aradık dedimya....yarın vazityete göre tekrar reverse olmak icap edebilir....küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterexper hayırdır niye döndün şorta....
Yorum

Yorum