Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
kişisel görüşüm şöyle.. bence düşük hacimli çıkışlar.. görece daha yüksek hacimli düşüşler düşüş habercisi.. bunun yanında.. temmuz sonu dibi ile 9-10 ağustos dibi arasında çekilen destek çizigisi kırılmıştı.. Bu kırldıktan sonra bu çizgiye kadar tepkiler normal oalbilir..
piyasa da bunu sanki flama formasyonu varmış gibi gösterip, aslında bir önceki ikili tepe, obo vs. ne görmek isterseniz.. onu çalıştıracak.. yani 74k ya kadar bir sondaj çalışması olabilir..
kutval hocam ne ettin... sen de bilirsin ki 100 200 puanlık ters hareket eksper hocamın takımına küçük bir meltem esintisi gibi gelir..
isterse 300-400 puan versin... faiz kararında biraz verdi silkelemeydi bu
faiz ler aşagı gelmeye devam ediyor... faizler aşagı geliyorsa ppk kararı olumludur ben ona bakarım
detaylarda gizlidir
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
500 çok kritik.. benim yeni geliştirdiğim, ultra teknik, hiper geleceği gören hareketli trailing istopuma göre.. bu fiyat onbeş dakikalıklarda tut bölgesi.. altı sat.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum