lem galiba yine cogunluk ya şorta gecti yada flat oldu....bu yükselişi cebe atacak adam sayısı yok denecek kadar az artık....yazık...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eksper abi zaten bana düşüşümüz longçuların sayı fazlalığı nedeniyle oldu gibi geldi. Onları sırtından atmak için düştü. Ben teklifini daha önce kabul ettiğim yerden bu gün yeniden girdim. Emeklerine sağlık abi. 80 den aşağısına tamam demeyek demi abi?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayabildigim long 5_6 kişiyiz bu forumda dogruysa eger ....gerisi ya döküldü ya telef oldu...I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
fahrettin abi bu iş indilerle cozulecek gibi değil adamlar 92 bin tepesine çıkarken takaslarıda o ara kapattılar görünümünü ondan beridir indilerle iş yapanı yeriz diyorlar en barizi bizim keltoş a yatırım stratejisti halil recber adam kurumunu batırmadıysa o stratejilerle biz ky heç batmayız heralde adam hareketli ortalama dedi destek dedi indi dedi hep gumledifahrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterXU30 60 dk lık grafiklerde 1 agustos tan bu yana alcalan Macd tepeleri ve 6 agustostan bu yana cizgilerdeki düsüş 80 bin gecilmezse düşüşün habercisi mi ?
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
Yorum