KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eksper
    Kıdemli
    • 17 Temmuz 2009
    • 3714

Iki gundur Hindi gibi dusunen biziz....hinci birazda Cortcular dusunsun.....

Yorum

• PEGA_SUS
      Yasaklı
      • 21 Ağustos 2011
      • 2790

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      tahminimce pasta şort gelecek...

böyle çıkış ile göz göre göre... 10000 aps lik şortlamaz kimse

geçen cuma yaptıklarının aynısını yaptılar

yukarılara satışları yazıp, spotu kaldırarak... diğerlerine ( küçüklere ) longlattılar
      hiç umduğum gibi gelmedi... k24

Yorum

• thebaboli
        Sistemli Borsacı
        • 06 Temmuz 2012
        • 843

Pastadan Pega sorumlu ama pasta bağırıyor ben longum 80 üstüne atmadan bırakmam hatta kızdırmayın yeni tepe yaparım diyor.
        I'm gonna make him an offer he can't refuse!
        Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• manaw
          havacı
          • 28 Ekim 2011
          • 896

Ala alaaa, ben niye tırsıyorum bu pastadan... Artık herkes alıcı.. peki kim satacak???? bir tek sanko'ya mı yüklenecekler??

yurdum insanının, ben dahil, teeeee 66-72k arasında açtığı kısaların hepsi buralardan kapanıyor.. fark kalmadı.

bir not.. merill 78,3k ortalama ile açmış 1250 taneyi.. Bugün başka da işlem yapmamış..

Yorum

• EKaya
            Aktif
            • 19 Ağustos 2011
            • 270

hiç umduğum gibi gelmedi... k24
            Digerlerindeki erimeye dikkat etmiyormusun ?
            Jako nun 15 inede geldik..

Sankoyla TEB b...u cikardilar...

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

sanko tireyd yapıyo hergün ilk 5 in içinde onun maliyeti belkide sıfıra inmiştir.dikkate bile almayın derim.
              ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• PEGA_SUS
                Yasaklı
                • 21 Ağustos 2011
                • 2790

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Pastadan Pega sorumlu ama pasta bağırıyor ben longum 80 üstüne atmadan bırakmam hatta kızdırmayın yeni tepe yaparım diyor.
                bağırmıyor dostum...

ben sana bi pasta PANAROMA sı yapıyım o zaman da gör

şimdiiii

(tarihleri kırılım, hamle yönü değişen zamanları seçtim, dikkat edin )

TEB-MERİL in maliyetleri... 70000

CİTİ nin 76200

CSM yi bilmiyorum....

İŞ in şort maliyeti... hesaplamadım emme 76,5--- 77 sayın

iş şortları kapatıp, teb-citi longu vurup yukarı sürme zamanı

İŞ .... 35000 şortu 74,5 ortalama ile kapatıyor... 2000-2500 puan kar

bunu yaparken CSM nin elinden 15000 longu alıyorlar

aynı hafta içinde 25 i günü.... 75300 maliyet ile TEB-CİTİ 21000 long açıyor...

veeeee

piyasa 75.500 den 81000 e sürülüyor mu ? sürülüyor 5000 puan

ne ile, işte bununla

ne bu ?

hiiiiiç.... boş pasta... fiyat yükseltiliyor

5000 puan yükseltiliyor ve, fiyat yükseltmenin işine geldiği adamlar (TEB-MERİL-CİTİ ) 1 lot almamış

ve sonrasıııı

6 ağustostan bu güne

MERİL ve CİTİ 35000 long un karını alıyor.... 79000 liradan

merilin maliyeti 70... citininki 76

kime veriliyor bu 79 ortalama ile şortlar

10 ardan 20.000 i İŞ-CSM e

(csm ye 74,5 ile kapattırdıkları 15000 longu, 79000 ortalama ile tekrar açtırıyorlar )

5000 BGC stoplattırılıyor

14000 de long diğer e veriliyor

şimdiiiii asıl önemli mesele

meril 3 aydır... citi 1 aydır uğraşıyor bu 35000 longa bu karı ettirmek için

ve piyasada bir NOT ARTIRIMI lafları dolaşırken

bi düşünün baaalım bu adamlar (özellikle citi, 3000 puana tav oldu )

35000 longu 79 fiyetten niye sattı ?

onun yerine bu maliyet ile long açan yukarda yazdığım adamlarda ekmek yisin diye mi ?

bunlar gerçekleşenler...

buda 4 temmuz da söylediklerim

şimdi sevgili dostlarım

VOB-İMKB oyuncak değildir...

''yaaa bir ayda 54 ten 63 e geldik çok yükseldik, eccük düşek...'' yeri değildir...

her hareket PARA ÇARPMAYA yönelik, hesaplı kitaplı intizamlı hamlelerdir

ve milyar dolarlar, milyon dolar karlar-zararlar havada uçuştuğu için...

herşey, güçlü elin, PALANIN istediği, işine geldiği tarafa algılanır veya ayarlanır

(TL cinsinden not artırımı, ben tatilde iken geçen gelen not artırımı... nisandaki görünüm düşürülmesi falan )

ve bu süreçte adamlar senin benim gibi 20 kontrat çevirmiyor...

''amaannnn, stop yazar-çıkarım olmazsa'' diyemiyor

50.000 kontrat ile dönüyor... ve bunu açmak, toplamak... karını alıp kapatmak, bugünden yarına olmuyor

bu grafikte görüldüğü gibi kabaca her hamle 2 ay sürüyor

soldan sağa sayıyorum, işaretlediğim yerleri

NOT: sağdaki yeşil dikdörtgen içinde ayrıca işaretlediğim hamleleri, soldaki yeşil dikdörtgen içine uygulayın aynısını görürsünüz... mavi dikdörtgen yatayda 3-5 gün şortçu doldurma kasaya... yeşil ok 2 günde 3000 lik barı şortçulara sokup, İFLAH KESME... tekrar 3-5 gün yatayda sortçuları heveslendirip, maliyet yükseltmek için sort açtırıp, kasayı eyice doldurma... tekrar yeşil ok ile 3000 puan SOKUP, ilik kurutma... ondan sonrası sortçuların gücü kalmadığı için sür babam sür yukarı, ALLAH NE VERDİYSE kısmı

(ocak ayında 62500 den 2 barda 66000 üstüne atmış ve altına gelmemiştir tekrar... 3-5 gün 66-67 arasında kalıp... tek günde 3000 puan ile 67-70 aralığını geçip... 70 üzerine oturtmuş... karşısında dayanacak kimse kalmayınca 70 ten 75 e kolayca sürmüştür )

bu yüzden

BÜYÜK EL... PALA nın hangi tarafta olduğunu bilmek ÇOK ÖNEMLİDİR

karşısında dünya duramaz ki bizi silindir gibi çiğner geçer..

PALA şuan LONG dur... yazdığım gibi 75000 longu vardır... bunun 35-40000 i sabit poz olup, geri kalan 35000 i sana bana ona buna İTELENECEKTİR...

itelenecek kısım 35000 büyük meblağ olduğundan, bugünden yarına 1 haftada olacak mesele değildir... en az 2 ay sürecektir (aşağıda bahsettiğim EFG gibi, hergün 10000 long açacak sıırın biri düşmezse piyasaya )

neyse grafiği anlatayım

1. PALA nın poz açma ve maliyetlenme ve maliyetlenirken yukarı sürme bölgesi... maliyet 65000 di... bölge bitiminde fiyat 75000... 10000 puan kar var ama, hesapta daha paraya çevrilmemiş...

2. PALA nın LONGLARI kapatıp, karı alma, paraya çevirme ve yeni hamleye hazırlık bölgesi... ortalaması 72500 den geçti ve 2 aya yakın sürdü...

65--72,5.... ettimi sana % 100 kar

3. başlardaki yatay-yukarı seyir... GOLDEN KROS ayaana, longcu çekerken PALANIN şort maliyete başlaması ve devamında aşağı sürerek maliyetlenme bölgesi ... yine 2 ay

çok önemli detay:

kırmızı dikdörtgen (3 bölgesi) den sonrası böyle olmayacaktı esasında... soldaki mavi dikdörtgen (2 bölgesi ) nin benzeri ve tersi olacak şekilde 2 ay 52000-55000 aralığında geçirip... bu süreçte PALA o an için İŞYATIRIM 50000 şortu kapatmaya uğraşacaktı...

ama öyle olmadı EFG-CREDİT denen öküzler, şorta yükleniverince günde 30000 poz açınca... PALA nın ekmeğine öyle bir yağ sürdülerki... İŞ 2 günde kapatıverdi 30000 şortu

eee bu 2 sıırın elinde var 100.000 şort... bunlara ekmek mi yedirecek PALA hey yavrum hey

kuzu abimizin ocak ayında TÜRKİYE yi KAOS tan çıkarıp 1 gecede longa döndürmesi gibi... geceden sabaha yönü çevirdiler, güç ellerinde nasılolsa

mayısta LONG olanlar yatıp kalkıp efg-credit sıırlarına dua etsin...

öyle öküz gibi abanmasalardı, haziran ayını 50000-54000 aralığında işyatırımın şortlarını 62-63 ortalama ile kapatma hamlesiyle geçirecektik

4. yukarda bahsettiğim sazanlardan dolayı

karı erken alıp, karşı safta yüklüce (100.000) şort yakalayınca... tekrar terse çevirip piyasayı, poz açma (LONG) maliyetlenme ve maliyetlenirken yukarı sürme bölgesi... 1 in aynısı yani

benim hesabıma göre ortalama maliyet 70000 burada (CİTİ ninki 76200... gitti vadenin son günü longa döndü )

şimdiiiiiii

bu, 70000 maliyetli, 30000 LONG 77500 ortalama ile kapatılıp... para cebe atılacak

emme nasıl... baktım haziran vadenin ŞORTDİĞER i kol kesmemiş.... şortları taşımış...

hesapta geri düşecekte az zararla veya maliyetine kapatacaklar.. ALUSUNUZ

adam babasının hayrınamı açtı 70000 longu....

daha bu ŞORTDİĞER e stoplar çalıştırılacak, paracıkları ellerinden alınacak

bunların dayanma, stop noktası bence 80000... buraya kadar dayanırlar ancak... üstünde tahminimce en az bi 10000 kontrat stoplanacaktır

PALA bugün HALKB ı it gibi aldığı şekilde... 80 e dayasa VOBU gücü varmı var... cartdiyegelir.... 80 üstünede 82 ye kadar 10000 kontrat satışları yazsa

80 aşılınca bu 10.000 stop yapacak şortçular birbirini ezmezmi ? EZER... bu 10.000 stop vobu 82000 e sürmezmi SÜRER...

82 ye varınca en az bi 5000 daha stoba girecek şortçu olmaz mı OLUR

onlarda 83 e sürer mi sürer...

onun için

grafiğin devamında sarı oklarla çizdiğim gibi (aynen soldaki mavi dikdörtgende olduğu gibi, 9 şubat-19 mart arasındaki gibi ) bir süreç beklemekteyim...

burdan 3000 düşecez, 5000 düşecez... 72500 olacaz diye bekleyen sermayeyi kediye yükler

77500 ortalama ile kapatılacak 30000 long var elde

ona göre hesabınızı kitabınızı yapın

NOT: na gadar uzun yazmışım...

hiçbir kimsede bu kadar detaylı, tane tane, en ince ayrıntısına kadar ANLATIVERMEZ size... doğruysa tabiki
                şimdilik harfiyyen gerçekleşmiş görüyorum... ne eksik ne fazla

Yorum

• taka
                  Kıdemli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 3774

ula pegam pastan dadından yenmiyde sen neden bu pastanın bi dilimini yemeden palaya veriververdin,he bana bunu söle.benim maliyet hesaplamamla bide örtüşen bu pastadan niden sende yimedin.ula sinirden öldürecen sonunda benide.
                  ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                  sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                  müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• PEGA_SUS
                    Yasaklı
                    • 21 Ağustos 2011
                    • 2790

muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Ala alaaa, ben niye tırsıyorum bu pastadan... Artık herkes alıcı.. peki kim satacak???? bir tek sanko'ya mı yüklenecekler??

yurdum insanının, ben dahil, teeeee 66-72k arasında açtığı kısaların hepsi buralardan kapanıyor.. fark kalmadı.

bir not.. merill 78,3k ortalama ile açmış 1250 taneyi.. Bugün başka da işlem yapmamış..
                    niye tırsıyon söyliyem mi muratcım ?

çünkü adam su katılmamış, saf bildiğin, tam bir urusbu çocuğu

yukarı gidecek diye heveslenir koşarşın, AŞŞA SÜRER

aha düşecek, şortlayam diye koşarsın, YUKARI SÜRER

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ula pegam pastan dadından yenmiyde sen neden bu pastanın bi dilimini yemeden palaya veriververdin,he bana bunu söle.benim maliyet hesaplamamla bide örtüşen bu pastadan niden sende yimedin.ula sinirden öldürecen sonunda benide.
                    TAKA ABİ... dürtükleme, dürtme

saat 3 ten beri sövüyorum... daha hala 1 gram sinirim geçmemiş... hala sövüyorum

BÜYÜK EL... 35000 long kapatmışken...

şu grafiklerle

kısa-orta vade de...

bu borsalar aşşa gitmeyipte... yukarı gitsin

benide kainat düzsün...

bende bu PY lerin ....... ..........

EKLEME : çıkmam lazım, KOALA gelmeden az biraz düzelttim... okuyan okudu, okumayanlarda şansına küssün

erken geleydiniz

Yorum

• EKaya
                      Aktif
                      • 19 Ağustos 2011
                      • 270

Pegam uzme kendini...
                      Hem bak bakan "31" maddelik komisyon listesinden bahsediyor...
                      Dur bakalim...

Kaldirabilirlerse "komisyonlari" bilancolarinin kacta kaci gider bankalarin... Hani "bankacilik" faliyetleri ne kadar ki bizimkilerin....Hayatlari komisyon...
                      hic yoksa 30% gelirleri komisyona dayali.
                      Anca faizi yukseltmeleri lagzim, zarari cikartmalari icin.
                      Kime saticaklarsa o seviyeden de.

Heheheh... ustunede faizlar iyicene duser "ise"... colde kalmis keklige doner bunlar...

ha kaldirmaya gucleri yeter mi ? tartisiriz, ama hokkali bir satis bahanesi olur mu bence olur.

Yorum

• VIX100
                        Tecrübeli
                        • 03 Kasım 2011
                        • 1945

Iki gundur Hindi gibi dusunen biziz....hinci birazda Cortcular dusunsun.....

eksper üstat,biz 1 yılı aşkın hindi gibi düşünüyoruz)
                        oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• sonperde33
                          Kıdemli
                          • 03 Ağustos 2011
                          • 3010

pegam, birak bu isleri artik gecici bir sure, nadasa ver bunyeyi biraz,
                          en sonunda korkuyom olmak yada olmamak, biber acidirlar, nietzche freuyd alintilar baslicak sende.
                          Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• paradigma
                            Tecrübeli
                            • 19 Haziran 2009
                            • 1088

internet gitti kaldik ortada simdi girebildim ...sifir islem 78 600 long devam kiprasmaya gerek yok ....eksperim long ben long ....

bu arada pega pasta yorumun yine cok iyiydi , tesekkurler ...
                            yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• Bear_Bull
                              Spread Trader
                              • 09 Şubat 2009
                              • 773

fahrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Anketiniz hedefleri sorguluyor yalnız hiç kazanamıyorum hep kaybediyorum seceneği hedef olur mu ? O seceneği iptal etmek gerekmez mi
                              Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Anketlere oy kullanır mısınız?
                              VOB için http://bearbull26.blogspot.com
                              Hisse anket http://bearbullsistem.blogspot.com
                              ilginize teşekkür, katılım için RT lütfen
                              oy kullanılmış ama

o seçeneklerde yukarıdakiler hedef olsada, aşağıdakilerde gerçekleri göstermek amacı ile kalsa olmaz mı?

VOB da Yıllık kazanç hedefiniz nedir?

% 200 üstü
                              8 (26%)

% 200
                              0 (0%)

% 100
                              5 (16%)

% 50
                              4 (13%)

% 40
                              0 (0%)

% 30
                              1 (3%)

% 25
                              1 (3%)

% 20
                              1 (3%)

% 15
                              2 (6%)

Banka fazi üstü yeterli
                              0 (0%)

Hep kaybediyorum.
                              4 (13%)

Belirlediğim bir hedef yok.
                              4 (13%)

Borsadan Yıllık kazanç hedefiniz nedir?

% 50 üstü
                              4 (19%)

% 50
                              1 (4%)

% 40
                              6 (28%)

% 30
                              3 (14%)

% 25
                              2 (9%)

% 20
                              3 (14%)

% 15
                              1 (4%)

Banka faizi üstü yeterli
                              1 (4%)

Belli bir hedefim yok
                              0 (0%)

Hep zarar ediyorum
                              0 (0%)

Hisse kısmında zarar eden çıkmamış ancak oy oranları çok aşağıda kalmış maalesef
                              fazla katılım olmamış :(
                              sonraki günlerde (belki) biraz olsun çoğalır.
                              Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• PEGA_SUS
                                Yasaklı
                                • 21 Ağustos 2011
                                • 2790

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                pegam, birak bu isleri artik gecici bir sure, nadasa ver bunyeyi biraz,
                                en sonunda korkuyom olmak yada olmamak, biber acidirlar, nietzche freuyd alintilar baslicak sende.
                                son çare öyle edecoook artık dostum

ha şu barları seçebiliyor musunuz resimde...

özellikle de bugün attığı son bar

resmen iğrendim artık... istifra edesim geliyor... midem kaldırmıyor

Yorum

Working...
                                X

Debug Information