Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
arkadaşlar yaklaşık 15 gündür birfiil pozda yatıyorum....kimi zaman şort kimi zaman long....bu zaman zarfında kuruş kazanamadım....teklifler oldu hicbirini begenip almadım....görünen o ki müthiş bir yatay ve konsolidasyon suresinin icene girmiş bulunuyoruz....64000 den 78750 ye kadar longda kalarak bu puvanların tamamını aldım....şimdi piyasa karar aşamasında... ve şunu bilinki 74000 vob aşşagı gecilmeden longun işi bitmez.....bu noktadan sonra ise piyasa benim icin ayıdır....
ek,be uydum dün lönkledim.. giti güzelim şörtler ve 600 point......
insanın gendi stratejisinden ayrılması heç eyi olmuyor...
bu güne gelirsek... 78000 ilk tepki yeri olmalı (olucaksa)dünden şort devam etseydim 78binden reverse olurdum..
78bin altı lönk için sakat...
son kale experin dediği gibi 74bin... hayırlı ve bol kazançlar ..
yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum