arkadaşlar yaklaşık 15 gündür birfiil pozda yatıyorum....kimi zaman şort kimi zaman long....bu zaman zarfında kuruş kazanamadım....teklifler oldu hicbirini begenip almadım....görünen o ki müthiş bir yatay ve konsolidasyon suresinin icene girmiş bulunuyoruz....64000 den 78750 ye kadar longda kalarak bu puvanların tamamını aldım....şimdi piyasa karar aşamasında... ve şunu bilinki 74000 vob aşşagı gecilmeden longun işi bitmez.....bu noktadan sonra ise piyasa benim icin ayıdır....
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
amin, nice kandillere sevdiklerimizle birlikte insallah.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
palada aynı dileklerle yola çıktıysa vay milletin haline.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu gece icinde bulundugumuz ramazan ayının en kıymetli gecesi....bu gece dualarımız ve af dileklerimiz geri cevrilmeyecektir inşallah....

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
15/08/2012 09:53
*jpmorgan, "tÜrkİye'nİn makro temel gÖstergelerİ İÇİn pozİtİf olmaya devam edİyoruz"
15/08/2012 09:55
*jpmorgan, "tÜrk tahvİllerİnİn yil baŞindan bu yana gÖsterdİĞİ pİyasa ÜstÜ performans nedenİyle model portfÖy İÇİn tavsİye 'nÖtr'e İndİrİldİ"
Yorum
-
-
aylık yonca grafiklerine matrıxten QUADRANT LINES İLE dipten tepe cizgisine gore 7.18 direnç aylıklarda bu cizgi uzerinde trend devam eder yoksan aşağıda nerede duracaz pek malum değil gibi yine son dip tepe hesalamasına gore QUADRANT LINES 6.86 aylık son dip tepeye gore ilk durak olmalı hesaplatıp duruyo bize it bakalım ne etcek kısa vadeli 14 altı kapamamalı diyorum gosterge kağıdımdaoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
Sanırsam son 1 aydır yükseliş trendini destekleye tahvil faiz oranı idi...
Son 3-4 gündür sürekli yükseliyor faizler 7,50 dip seviyesinden başladı yükselişe, şuan 8.00 üzerinde...
Jp morganda tahvil için model portföyünde nötr e çekti... Bence yüksek faizden tekrar girebilmek için yukarı çekmeye çalışıyorlar...
Bugün öğleden sonra dönmeli piyasa artık'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum

Yorum