daha düşmemesi lazım....kapanıışa kadar dayanmaya calışacagım.....ayılar üzerime cöndü....kışt kışt dagılın lem...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ısrarınızın sebebi akşam ders çalışırken buraya kadar gevşeyip tekrar alabileceği varmıydı kieksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlongcu zorda ama birazdan hava yine degişebilir..... kapanışı yukarı itkiyle yapacak ama o zamana kadar dayanabilirmi bilmiyorum....Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
abi sen buradamısın hala... bana itimatlığın yok mu ?
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaha düşmemesi lazım....kapanıışa kadar dayanmaya calışacagım.....ayılar üzerime cöndü....kışt kışt dagılın lem...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDış işler var bıırakıp gidemiyorum...şimdi size emanet edecegim korkuyorum...anında kazıgı sokarsınız....ben bakarım didimya abi...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertam adamını buldun abi... gönül rahatlığı ile git hallet işlerini... ben bakarım
hiçbişiy olmaz merak etme
Yorum
-
bu senin içini daraltmak yerine zil takıp oynatması lazım ABİ... kafanda karışmışEKaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi gecen gun ayi festivali dedim...
hisli hayvanlar...
pega, boyle bir sey icimi daraltiyor...
sanki hic bir sey yokken, grafikler yataydayken, bir anda,
ver allah ver,
daha dusmez diyip longa dondukce millet, gene ver allah ver...
gece ruzgar vardi acik mi yattim ki ?
bi cisim yaklaşıyo... bi sert hamle gelecek
emme
23 temmuzda nasıl lonkörler, İŞYATIRIM a 30000 k nın karını verip yukarı gitmesine olanak sağladılarsa
ŞORTÇULARIN, TEB ve meril e ne vereceğine bağlı
bi 15.000 kontrat feda etmeleri lazım... şortçuların
etmezlerse
zorla, ganırta, ganırta... yukarı götürürler
AYRICA.... hayvan dime abi, bozuluyorum
AFİLLİ AYULARDAN, sonra bu İMKB nin görüp göreceği... en böyük AYULARDAN biriyimdir
sıfır olmasa da... bi 5000 gayma virrim, spot 100 e helalinden
Yorum
-
Yurtdışı bizim peşimizden düştü şimdide onlardan önce çıkarsak yüksekten kapatacağımıza inanırım.
Yorum
-
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu senin içini daraltmak yerine zil takıp oynatması lazım ABİ... kafanda karışmış
yok yaw oye degil, ayilari bile uzecek cinsten... Kuzunun etkisinde mi kaldim yoksa... hehehe
dun haberlerde israil basbakanina olagan ustu yetkiler verilmesi mevzusu vardi.
Ne bileyim....
sanki tez zamanda...
ne iran ne turkiye izin vermez bati ve guneyinde bir olusuma...
acaba derim...
suriye suriye derken iran suprizi ile, yaninda bizide bir kargasaya iterler mi ? kendi ic islerimiz ile bogusmaktan, mudehalede edemeyiz...
boyle bir kuruntu iste.
Yorum
-
JÖLELİ YİNE YAZMIŞ..................
Türkiye’nin kredi notu artacak mı?
9 Eylül 2011 tarihinde o dönem çalıştığım gazetede bir yazı kaleme almış ve kesin olarak şu ifadeyi kullanmıştım; “Türkiye’nin kredi notu çok kısa bir süre içinde artacak”!
Bugün aynı düşünceler ve elde ettiğim bazı ipuçları eşliğinde şu cümleyi kuruyorum; “Ortadoğu’da savaş riski ortadan kalktığında dünya piyasalarında beklenen gelişmelere de paralel olarak Türkiye’nin kredi notu birkez daha artacak”! Bu iddia sonrası herkesin aklına şu soru düşecek; ne zaman? Esed gidip, Suriye’de “bölgedeki dokuya uygun bir yönetim tesis edildiğinde”! Kısacası; belki yarın, belki yarından da yakın...
(Yiğit Bulut/Star)
tikkatli olmak icabeder...bu adam yine not artırımı dedi ağalar..
Yorum
-
ben 1 aydır söylüyorum... ve şort açamıyorum bu yüzdenhakanbakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterJÖLELİ YİNE YAZMIŞ..................
Türkiye’nin kredi notu artacak mı?
tikkatli olmak icabeder...bu adam yine not artırımı dedi ağalar..
NOT ARTIRIMI 1 tek şu şartla gelirPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yine harikasın abi
emme piyasadaki tüm gavat PALA ları bildiğim için... 275 ten stop... flat
isterse makinist abiye DEDİĞİM YERE GİTSİN...
şortçular istoplamazsa, istediklerini vermezlerse.... böyle gavur gibi sıkarlarsaPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞORTÇULARIN, TEB ve meril e ne vereceğine bağlı
bi 15.000 kontrat feda etmeleri lazım... şortçuların
son koz olarak ellerinde tutuyorlar
savaş...suriye...iran... o bu... hepsi hikaye
Yorum
-
sağlam çöktüm bankalara sarsıntı yapıor atamayacaksın beni
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
bu arada zamanda geciyor zamanın azalması lehimize...bunalttı beni bugün ********....zorluyor yav....okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersıkıntı devam ediyor... sağlam tepki gelmedi bence...
poz kapanmalar devam ediyor
Yorum
-
eksperim , poker masasina bazen oyle leri otururuki , maskelemede cok iyilerdir , kisa surede indiremezsin , cogu zaman yuzu tanimak , adami cozmek icin feda lar gerekir , hatta mumkunse masaya oturmadanda elemanlari izlemek cok faydali olur , onemli ipuclari verir ;)... bu sefer masadakiler anlasilan iyi tipler ;)eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterülen ben bu karaktersizle sabahınan konuştum ...bana cortcunun paracıklarını alacagını söyledi......eeee eylendimi agam benlen....ha ha hayatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
Yorum