eksper Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
izlediğim forumlarda 80.300 ve 500 shortçu stopu olarak görünüyor, bir şekilde garan ve iş-c ikilisinin ittirmesi beni yükselişe inandıramadı bir ara banka endeksi +%1.75 oldu.Belkide longları sabah 79600'den kaptırdım o yüzden çamur atuyorumdur
Yorum
-
ulaaaaaa... PEGA yı dökmeden, yıkılmadı namıssız... kelek attı yine banaPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yine harikasın abi
emme piyasadaki tüm gavat PALA ları bildiğim için... 275 ten stop... flat
isterse makinist abiye DEDİĞİM YERE GİTSİN...
Yorum
-
EVET SIKINTI VAR.....elim tetikte....teoman85307 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterizlediğim forumlarda 80.300 ve 500 shortçu stopu olarak görünüyor, bir şekilde garan ve iş-c ikilisinin ittirmesi beni yükselişe inandıramadı bir ara banka endeksi +%1.75 oldu.Belkide longları sabah 79600'den kaptırdım o yüzden çamur atuyorumdur
Yorum
-
eksper hoca tombul parmak denen sizmisiniz yoksaeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEVET SIKINTI VAR.....elim tetikte....Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
beş dakika daha sabredebilsen işi tamamen çözecenPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPALA
şu grafikle... nasıl burdan yukarı gidecen
EKLEME : 225 FLAT... aynı yere yarım şort yazılıyım... emme o 800 lot giren paladan eveli yazıldıydım, gelmiş 275 yanarsa iş değişirKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
abi o VOB grafikleri tırıvırı... hikayeeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGönderme demiyorum yanlış anlama sakın....gönder nerdeyiz bilelim...emme kayda pek alma...dimek istedigim o....CÜNKİ O LONGCU ÜCÜN MOKTAN GÖZÜKEN GRAF AKŞAMA BİR BAKMIŞSIN LOKUM OLMUŞ....
asıl takip ettiğim şu grafikler... şu DAX
UYUMSUZLUĞU çok uzattılar, zaman olarak.... onunda içine ettilerPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok ama çok kritik bir haftaya giriyoruz... özellikle dax açısından
çünkü dow u allem edip kallem edip, hafif eksi, yatay, artı da tutabiliyorlar
emme dax ın 240 lıkları iyi değil... bizim spotların 240 lıklarıda iyi değil hala
birini konuşturtup... akşam dediğim gibi yukarı uzun atamazlarsa

bu dax yıkılır
Yorum
-
3-5 ****** çocuğunun yalandan NOT ARTIRIMI ile dakkadaeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbeş dakika daha sabredebilsen işi tamamen çözecen
seninde 30 K nı elinden bi alsınlar...
bak oturabiliyon mu şortta
Yorum
-
-
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkolay olanından, gavurca olmasın... bi iresim yükleme şeysi linki virin hele
Yorum
-
yok TEOMAN dostum...
aynen dediğin gibi
teoman85307 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterizlediğim forumlarda 80.300 ve 500 shortçu stopu olarak görünüyor, bir şekilde garan ve iş-c ikilisinin ittirmesi beni yükselişe inandıramadı bir ara banka endeksi +%1.75 oldu.Belkide longları sabah 79600'den kaptırdım o yüzden çamur atuyorumdur
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEVET SIKINTI VAR.....elim tetikte....ZORLUYOR namıssız... SAKAT EDECEK ÇOCUĞU...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFLAT kaldık... binemedik, bi tarafından tutunamadık...
cuma ya göre 500 puan kardan zarardayız
emme
bu sefer zerre kadar, üzülmüyor ve hayıflanmıyorum

şu kademelerle... 500 puan yükselişi PALA alsın, taaa......
artık söömekte kar etmiyor... ondanda sıkıldım... oda para etmiyor
biri bana ''PEGA... pala nereye gidiyor ?...'' diye sorabilir mi ?

Yorum
-
-
iyi gecen gun ayi festivali dedim...
hisli hayvanlar...

pega, boyle bir sey icimi daraltiyor...
sanki hic bir sey yokken, grafikler yataydayken, bir anda,
ver allah ver,
daha dusmez diyip longa dondukce millet, gene ver allah ver...
gece ruzgar vardi acik mi yattim ki ?
Yorum
Yorum