KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MAKİNİST
    Katılımcı
    • 15 Ağustos 2007
    • 145

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada hissenette üye olan julia.luthor buraya benim haber vermem üzerine üye oldu sabahki julia ile ilgisi yok aktivasyon istiyor

Transfer yaptın buraya demek...k7

Yorum

• PEGA_SUS
      Yasaklı
      • 21 Ağustos 2011
      • 2790

78675 maliyetli şortlar 78125 flat... şimdilik

Yorum

• liono
        Tecrübeli
        • 17 Ağustos 2011
        • 420

long denemesi stop 77950'te 782000 maliyet. Hayde bre pehlivan...

Yorum

• PEGA_SUS
          Yasaklı
          • 21 Ağustos 2011
          • 2790

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          78675 maliyetli şortlar 78125 flat... şimdilik
          tam reverse olunacak yerimiş... yeri iyi bildikte... longa yimedi maça

Yorum

• eksper
            Kıdemli
            • 17 Temmuz 2009
            • 3714

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Arkadaşlar özel durumlar nedeni ile bir süre daha yokum....maliyet aynı yeni vuruş yok..... takipte edemiyorum....an itibariyle 1500 puvan tersteyim.... bana göre sıkıntı yok....slowa yattım artık....ikinci vuruş 85 ve 86 arası....***ü yiyen buyursun....yemiyen kenara cekilsin....ve bu pozun kar yazacagını yine öz gözlerinizle göreceksiniz....
            bilmem agnatabildimmi....

Yorum

• chaotic
              Yasaklı
              • 26 Mayıs 2009
              • 713

eksper hocam kar realizasyonu yaptınız mı, daha aşağıyı mı bekliyorsunuz?

Yorum

• polat55
                Tecrübeli
                • 09 Temmuz 2011
                • 539

Dostlar, parite buralarda kalırsa yukarı tepebilir bana göre...tabii VOB a nasıl yansır bilemem...
                Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• PEGA_SUS
                  Yasaklı
                  • 21 Ağustos 2011
                  • 2790

475 ŞORT... yanlız bu stop yiyebilir... duruma göre bi bakacaam

aboo nasıl cavladıyor... 500 kontrat 500 kontrat alıp veriyo

Yorum

• liono
                    Tecrübeli
                    • 17 Ağustos 2011
                    • 420

liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    long denemesi stop 77950'te 782000 maliyet. Hayde bre pehlivan...
                    785500 reverse ve şort...

Yorum

• okut_val
                      Tecrübeli
                      • 03 Mart 2009
                      • 1325

Shortlardan kaçırdım parayı... Long bekliyorum işlem yok bugün
                      Yarın yukarı yapması lazım piyasanın...
                      Yarın yukarı yapmazsa kol kesebilirim
                      İyi akşamlar
                      '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• PEGA_SUS
                        Yasaklı
                        • 21 Ağustos 2011
                        • 2790

pasta...

dünkü toplam ve bugünü verdim

pasta şortçular için iyi görünmüyor

en temel sebebi... dün olduğu gibi TEB-İŞ in hala long açması

BGC nin şort kapatmasıda çok kötü bence... maliyetini bilmiyorum ama, bu kurum 3000-5000 poz alır, aylarca bekler.... şortların tümünü kapatması düşündürücü

CİTİ nin uzun kapatması biraz gönüle ferahlık versede

dostlar

bugün perşembe akşamına kadar geçtiğimiz haftanın tamamen aynısını GEÇİRDİK.

pazartesi tepe... salı çarşamba perşembe düşüş.... perşembe 2 seans dip görüp yukarı topuk

umarım yarın yani CUM'A geçen haftanın aynısı olmaz...

Yorum

• PEGA_SUS
                          Yasaklı
                          • 21 Ağustos 2011
                          • 2790

evropa borsalarının kapanmasını beklediler, pariteye ÇÖKMEK için...

dow ise iplemiyor gibi pariteyi... düşmemek için elinden geleni yapıyor

artı martı kapatmasa bari soktumun evlatlarının borsası

bu arada belli oluyordur, geceye ŞORT

Yorum

• thebaboli
                            Sistemli Borsacı
                            • 06 Temmuz 2012
                            • 843

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            bugün perşembe akşamına kadar geçtiğimiz haftanın tamamen aynısını GEÇİRDİK.

pazartesi tepe... salı çarşamba perşembe düşüş.... perşembe 2 seans dip görüp yukarı topuk

umarım yarın yani CUM'A geçen haftanın aynısı olmaz...
                            Deme be pega geçe cumayı hatırlatma bana. Geçen perşembe de kısaydım bugünde. Benzerlik çok fazla. Tek gözümdeki morluk hala duruyor. Diğer gözümde morarmasın zaten zar zor gördüğüm önümü hiç göremem.

Bu arada eksper hocam kar al yaptınız mı yada trade ediyor musunuz? Yoksa pozda oturdum ekrana bile bakmıyorum mu diyorsunuz?
                            I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                            Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• labtek
                              Tecrübeli
                              • 11 Ekim 2009
                              • 505

AB uye olacak ulkelerle ilgilenen zamanin bakani, Zannedersem günter diye basliyordu ismi... yine günter schröder zamaninda da bu görevi yürütüyordu.
                              Uzun boylu pirasa sacli kirmizi suratli biri. Bu sahsa Türk gazetecileri bir kokteyl de sormuslardi; " Türkiye`yi AB ye almak gercekten cok zor bir seymi?" Adamin cevabi; " Türkiye, Anakara`ya kadar dan ibaret olsa bugün alinir" oldu.... Bu cümle beni hep düsündürmüstür..

"Türkiye Ankara ya kadar dan ibaret olsa ,sorun yok"... Acaba bu günlerde bu sorunun cevabinimi aliyoruz..! Insan ister istemez soruyor, " bu kadar sehit, hepside cita alti Türk milletinin bebeleri... Cita üstllerinin hic bir zaman sorunlari olmadi... Onlar daglarida asar hallederler.... Hakaniyet duygumuz yokmu artik! O zaman ne kaldi geriye ? Her sey pazarlamami oldu...

Bu mubarek günde kahroluyorum. Icimden neler geciyor neler... Batsin bu dünya....
                              Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• Bear_Bull
                                Spread Trader
                                • 09 Şubat 2009
                                • 773

#PİVOT

excell dosyası

Matriks Gold data ve Microsoft Ofis programı olan takipçilerime
                                bear-bull@hotmail.com a mail adresime atacakları
                                PİVOT yazılı bir mail karşılığı Pazar günü gönderilecektir.

seans sonlarında çalıştırarak bir sonraki gün için oluşması beklenen Pivot rakamlarını hesaplayabileceklerdir.
                                Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information